0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (937 puan) tarafından

image

zaten ulke gundeminden kendime gelemiyordum bu haberi gordum iyice iptal oldum Allah o anneye sabirlar versin Allahim kimseye yasatmasin boyle aci :( 

17 Cevaplar

+1 oy
(4,390 puan) tarafından
Allah'ım o çocuk da saf melek kızsan kızılmaz rabbim iki tarafa da sabır versin 
-Reklam-
+1 oy
(927 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İşte bu yuzden kim ne derse desin bebeğinizin başını boş birakmayin
+1 oy
(1,153 puan) tarafından
Ortada çok büyük ihmal var iki anne de yargılanmalı .birisi bebeği yalnız birakil mangala çıkıyor terasa diğeri down sendromlu çocuğuna bakmiyor yalnız bırakıyor.haberlere göre böyle bebeği evde bırakıp terasa çıkmışlar sözde anne giidp gelip bakıyormuş 40 günlük bebek böyle bisey olmasa bile yatakta küsüp kendini aspire edebilir bu neyin rahatlığı .
(4,920 puan) tarafından
Oğlum bir yaşına gelene kadar beş dk da bir odaya gider bakardım ki evinde kimse yok yalnızım ona rağmen salona yatak odasına mutfağa telsiz koymuştum uyandığı gibi sesi gelsin diye

İnsanlar çok rahat kınamak istemiyorum ama maalesef çok büyük sorumsuzluk var ortada
(705 puan) tarafından
Geceleri kaç defa uyanıp nefes alıyomu diye bakıyoz harbi kınamıyoruz ama kimse yokmuymuş başında
(1,153 puan) tarafından
Herkesin evlada bakış açısı farklı işte bebek nasill olsa doyurup yatirayim uyur mantığıyla hareket etmiş sanırım .annenin acısı tarifsiz ama bu şekilde ihmal yüzünden kaç çocuk bebek öldü ve ölecek .onların canı beden sağlığı ruh sağlığı bize emanet benim ihmalim yüzünden düşer kalır yaralanır bir yerinde hasar kalır iz kalır diye akla karayı seçiyorum evde iş güç hicbirsey yapmıyorum gözümün önünden ayirmamak için .O sorumluluğun farkında olmak lazım ne yazikki bu tür haberler duymaya devam ediyoruz
(4,920 puan) tarafından
Maalesef öyle:(
(9,718 puan) tarafından
Anneyle degıl babaanneyle gidiyor cocuk.
0 oy
tarafından
Amin Amin 

Çok kötü bı haber 
0 oy
(1,546 puan) tarafından
2 side melek. Aileye hesabı sorulmalı. 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Ayyy nasıl üzüldüm :(
0 oy
(169 puan) tarafından
Ben bu habere çok üzüldüm duyduğumda rabbim sabırlar versin ikisinde melek vardır rabbimin bı bildiği Ama evlat acısı cokkk kötü Rabbim kimsye yaşatması. 
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Şok oldum her zamanki gibi diyicek bir şey bulamadım empati yapıp duraksadim .....
0 oy
(341 puan) tarafından
İkisi de melek anne de suç var yanlız bırakılır mı hiç ortada büyük ihmal olduğu da belli nasıl böyle rahat davranıyorlar acaba ben gözümün önünden ayıramıyordum beşiğini gündüzleri oturma odasına getiriyordum ki kusarsa haberim olsun diye Allah'ım sabır versin yine de evlat acısı zor
0 oy
(840 puan) tarafından
Allahım ailesine sabır versin inşAllah ne zaman bitecek ya çok üzülüyoruz ülke olarak duydukca İçim mahvoluyor :(
0 oy
(1,816 puan) tarafından
40 günlük bebeği olan bir kadının evine gitmişler bide mangal yiyecekler çok abes. Çocuklarını gözünün önünden ayırmak ta her iki annenin ihmali 
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Olmuşla ölmüşe çare yok çok acı bir durum ama insanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor ya uyuttuğum çocuğa dakka başı bakıyorum tekken bile
0 oy
(705 puan) tarafından
Ya benim anlamadığım olay nasıl olmuş yani neden eline verdiler bebeği ben kendi yeğenlerime vermiyorum bişi olur diye oturduğu yerde bile olsa o kadar kötü oldum ki kokusuna doyamadan toprağa vermiş ya 
(6,035 puan) tarafından
Onlar terastaymiş mangal yakiyormus çocuk kendisi aşağı inmiş aşağı atmış
(705 puan) tarafından
Yazık yaaa
0 oy
(6,035 puan) tarafından
40.lı kadın ne mangal yakıyor Nee saçma biz başindan ayrilamiyoruz bunlar ne rahat insalar Allah sabır versin inşallah 
0 oy
(14,700 puan) tarafından
Büyük konuşmayayım 40 günlükken çocuklarım yemek dahi yesek gidip gidil bakardım 

Ufacık bebeği bırakıp mangala çıkmaması gerekiyordu 

Rabbim büyük sabırlar versin 
0 oy
(142 puan) tarafından
Karşı taraf getirmycek dwon sendromu çocuğunu hatalı o kadinin
(937 puan) tarafından
hadi getirdi diyelim gozunun onunden 1 dk ayirmamasi gerekiyor 40 gunluk kadinin evininde ne isleri var mangal ne alaka bunlarin hepsi ayri dava tabi anne dd bebegi birakmmasi gerekiyordu ama down sendromlu cocuk sorumlulugu cok farkli dikkat edilmeli
(142 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız sanki gün yapılıyor sorumsuzluk ben olsam.direk anneye ve geleni içeriye atılsın
0 oy
(1,206 puan) tarafından

Öncelikle bebegin annesine sabır diliyorum. Diğer ailenin Allah yardımcısı olsun, onlar içinde kolay bir şey değil. Ömür boyunca mahcup olarak yaşayacaklar. Bebeğin annesi Misafir laf söz etmesin diye onlara hizmet etmiştir belki de. Uzaktan bilmeden konuşmamak gerek. Çünkü şu anda canından can kopmuş bir anne o.

Tabi bir de rahatsızlığı olan birinin yanına küçük bir bebeği bırakmak doğru değil. Benim yeğenim 6 yaşında ve gelişim geriliği var. Bebeğimle asla yalnız bırakmıyoruz,  uyuyunca yatak odasına götürüyorum kapıyı kapatıyorum. Bebegin baş tarafında durmamasina dikkat ediyoruz vs. Çünkü ne yapacakları belli olmaz. Tedbir almak lazım. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,297 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Htcmm (11,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
23 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ryaaygt (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 490 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,868 cevap

40,497 kullanıcı

Kategoriler

...