0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şu düğünlerde satılan balonlar Varya onlardan almıştı kardeşim çocuklara 

Şimdi çocuklar oynarken patladı hemen kapı pencere açtık da acaba tehlikesi var mı 

Uyurken başka odaya korkuyorum kapıyı kapatıyorum aslında hiç sevmem tehlikeli zaten işte kardeşim almış çocuklar da vazgeçmiyor şimdi nasıl ağlıyorlar diğeri için :)

5 Cevaplar

+1 oy
(572 puan) tarafından
Yan komşu kızı 4 yaşında UFO varmış annesi dedi baktım kızım alev alev yanıyor üzerine battaniye atmış söndürmüş kızın kollları bacakları yüzü saçları yandı haftalarca hastanede kaldı 2 defa kalçadan et alıp yüzüne koluna attılar ve halada acı çekiyordu dedi büyüdükçe o et geriliyor tekrar tekrar ameliyat ben o kızı öyle gördüm asla almadım resmen hayatı bitti almayın aldırmayın 
(12,538 puan) tarafından
Kesinlikle almiyorum. Gorunce yolumu degistiriyorum bende. Oglum 4 yasinda anlattim onada artik anlayacak yaşta. Gorunce hemen diyoki anne çok tehlikeli dimi ellerimi, yanar asla istemiyo
(572 puan) tarafından
Cnm sen kızı görsen ne hale geldi etleri eridi ne gerek var o tehlikeli şeyi evine sokmaya patlıyor bide alevleniyor
(12,538 puan) tarafından
Ayy yok bende onu gordum bide diyorumki annecim ona verecegimiz parayi grl sana yediriyim eve gidicez anninda patlicak cunku
(572 puan) tarafından
Normal şişirilen balon alıyorum bende
(12,538 puan) tarafından
Bende oyle canim valla. Şu dibinde ip olanlar var ya pat pat yapiyosun onlardan aliyoruz hep
-Reklam-
0 oy
(12,611 puan) tarafından
helyum olmayanlara sıkıntı olabiliyor aöa patlama anında nu patlamış gitmiş 
tarafından
Yani direk kapıyı açtım çocukları odadan çıkardım biraz panik yaptım bende
0 oy
(4,068 puan) tarafından
O an için verdiği hava vardır başka bir tehlikesi olduğu sanmıyorum 
tarafından
Şimdilik şükür bişey yok ins olmaz canım
0 oy
tarafından
Helyumlulardan geçen patlati evde babamın annemin hepimizin gözlerini yaktı hemen camları açtık çok fena kokuyor birde
tarafından
Evet ya baya kötü koktu anında kapıyı açtım çocukları diğer odaya aldım ama işte korktum yine de
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Ayy cocuk odasinda patliyodu gece. Çocuğun biri ciglik cigliga o sese uyaniyodu. Cocukta sonra gerileme basliyo. Nörolojik olarak korkudan beyninin bi bolumu etkilenmis. Yazik saglam cocuk afedersin engelli gibi olmustu. Videosu vardi izlemistim. Bi de ates yanindaysa filan yangin cikarma ihtimali var. Evet cok güzeller ama tehlikeliler de
tarafından
Evet evet o videoyu biliyorum o yüzden gece başka odaya koyup kapıyı kapatıyorum ve dediğin gibi yanıcidir diye mutfağa bile sokmadim ama bebeler bı şekilde patlattı biri gitti de diğeri kaldı onlar görmeden yok etmem lazım ;)

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 481 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniserce (1,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
24 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
21 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde turkannazli (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 681 göst.
25 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,154 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...