0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (1,152 puan) tarafından
Daha çok yeniyiz 7haftalığız Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. 1 haftadır aşırı üst seviyelerde uyuma durumum mevcut. Çalışıyorum ve o kadar zorlanıyorum ki size anlatamam gözümü kapattığım yerde gidiyorum. Akşam 6da eve geldikten sonra kanepede uyuyup sabaha kadar bile kalkamıyorum eşimin yemek için uyandırması ile 10 dk bı uyanabiliyorum. 4,5 yaşında bir de oğlum var ona çok üzülüyorum ben böyle olunca :( ne zaman bu durum geçiyor acaba inanın iş yerinde ayakta duracak halim dahi kalmıyor bulantı da eşlik edince

7 Cevaplar

0 oy
(19,898 puan) tarafından
3 ay dolunca Baya düzene giriyor 
(1,152 puan) tarafından
Bu kadar uyku normal mi canım yani o zaman
(19,898 puan) tarafından
Normal ya ben de cok uyurdum. Ha hamilelik boyu cok uykum oldu. Akşam 11 12 ye kadar zor dayandım. Ama ilk zamanlar kadar olmuyor.
(1,152 puan) tarafından
İnşallah benimde biraz bari hafifler Allah razı olsun canım
(19,898 puan) tarafından
Allah şifa versin . Geçer illa ki merak etme
-Reklam-
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Ay daha yeni hamileyken cok uyku olursa erkek olur diye bi sacmalik okumustum. Nolur cinsiyet belli olunca yaz olur mu :)
(139 puan) tarafından
Bende çok aşırı uyku hali vardı kizim oldu bence bünye ile alakalı canm
(4,388 puan) tarafından
Kocakarı safsatası işte:))
(1,152 puan) tarafından
İlk çocuğumda da aşırı uyuyordum ama ne zaman gecmisti hatırlamıyorum o zaman çalışmadığım icin bu kadar zorlanmamistim sanırım. Oğlum olmuştu :) bunu bilmiyorum ama sağlıklı olsun da diyelim:)
0 oy
(193 puan) tarafından

Kesin demiyorum ama bebisin erkek bence kuzum.:) benimde 2 oğlum var ikisinde de bir güç kesikligi bir uyku hali vardı. Sürekli başımı yastiktan kaldiramiyordum. Hatta ben takviye vitamin de kullandım. Hatta hatta haciya hocaya da gittim acaba nazar falan mı var diye. Erkek bebistenmis. :) sağlıkla gelsin inşallah 

(1,152 puan) tarafından
İlk oğlumda da eşim böyle oldun o zaman calismadigin için anlayamıyordun diyor. Sonuç oğlum olmuştu  o zaman :)
0 oy
(604 puan) tarafından
4.ayda bulantı yok kusma yok bi enerji geliyor 
0 oy
(143 puan) tarafından
Bende 6 haftalığım sürekli uyuyorum
0 oy
(2,469 puan) tarafından
Bnde 12 haftalıkım valla aynı bnde sizin gibi sabah akşam uykum gelyr ne zmn gecer bu durum bilmym kafam kazan gibi olyr :(
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Son aylarına geldiğin de uyku uyuyamıyorum diye post açarsın merak etme :)) bende ilk zamanlar uyumaktan gözüm ağrıyordu artık ama şimdi gel gör ki 1 aydır doğru düzgün uyku uyumak yok hele şu 2 haftadır hiç uyku yok sabaha kadar tuvaletteyim sağa sola zor dönüyorum devamlı uykum bölünüyor 37 haftalığım :)) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
7 cevap 331 göst.
25 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,951 soru

12,325,844 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...