0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (2,377 puan) tarafından

Günaydın kızlar nasılsınız 3 ay aradan sonra dün ise başladım bide mesai kaldım pertim çıktı paslanmışm evde :D 

Çok şükür ameliyat yerim çok ağrimadi ve beni zorlamadilar geçen çünkü zorladılar ve parçalı kanamam cok geldi dün ondan herhalde ılımlı yanaştılar . Amelîyat terkm zorlamadi sadece biraz belim ağrıdı oda normal :D bide bileğim ağrıdı 

Siz neler yapıyorsunuz <3

3 Cevaplar

+1 oy
(5,907 puan) tarafından

Günaydın cnm

Grip oldum galiba ;)

(2,377 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ♥️ ben geçen hafta geçirdim ama şu öksürük yok mu yapıştı kaldı yataktan kalktım mi deli ediyor öhö öhöô diye boğazım yırtılıyor sabahları
(5,907 puan) tarafından
Aynen öyle öksürük çok kötü
(2,377 puan) tarafından
Az önce kalktım işte hala öksürük var zeytinyağ içim biraz bari
-Reklam-
+1 oy
(673 puan) tarafından

Çalışmana sevindim canım ne işi yapiyorsun inşallah yorucu değildir senin için 

Günaydın valla benimki iki gündür alışmış sabahın köründe uyanmaya şimdi uyutmaya çalışıyorum :'(

(2,377 puan) tarafından
Zeytin işletmesinde çalışıyorum canım kavanoz yapiyoruz marketlere. Ama dün beni zorlamadilar inşaallah bugün de aynı olur emniyet bandı oluyor ya orda durdum etiket kontrol ettim idare ettiler

Ayy bi dönem oluyor çocuklarda o ya ne kadar seninki inşaallah uyur hemen
(673 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım ♥️
14 aylık sıpa. Ya bazen geç uyur geç uyanır bu sefer çok geç yatar olmaz. Erken uyur erken kalkar oda olmaz veya suanki gibi geç uyur erken kalkar :( kız bı düzen yapamadık gitti. Mesela 10 da uyusun 8 de uyansın veya 9 :(((((
(2,377 puan) tarafından
Kız 10 da uyuyup 9 da kalkan bebe nerde görülmüş :D benimki de öyleydi küçükken ya sabah 5 6 kalkardı ama 9 gibi uyurdu o saatlerde bebekken 9 da yatar sabah da 7 8 kalkardı zamanla düzeliyor büyüdükçe

Sağol canım inşallah ♥️
(673 puan) tarafından
Mesela ne zaman düzelir. Yok valla oğlum uyurdu. Çok mutluydum o aralar. Ama değişti işte
(2,377 puan) tarafından
Büyüdükçe:D

3 yaşına kadar öyleydi bizim bı ara güzel uyurdu hop sonra bı sasardi denge bı bakmışsın 6 da ayakta
+1 oy
(3,453 puan) tarafından
Cok sevindim canım..srni böyle neşeli görmek güzel hep boyle ol..
(2,377 puan) tarafından
İnşaallah canım sağol

İlgili sorular

403,376 soru

12,082,726 cevap

36,359 kullanıcı

...