0 oy
365 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,415 puan) tarafından

Geçen Ayın 16'da başladım diyete. 80.200 gramla, şuan çok şükür 74 kiloyu gördüm. 6 kilo gitmiş bile, diyet yapanlar var mı aramızda? Hedef gelecek yıl hazirana kadar 60-65 arasına inmek. Bakalım :D

image

13 Cevaplar

0 oy
(2,216 puan) tarafından
Bir ayda çok iyi nasıl verdiniz ?
(2,415 puan) tarafından
Günlük 10 bin adım birde tatlı vs. Yemedim. Ekmek yiyorum 1-2 dilim yemeklerde böyle verdim. Günlük en az 1 buçuk saat yürüyorum ama bazen bu 2 saati buluyor işlerim yoğun olursa
(2,216 puan) tarafından
Çok iyi cnm valla :)
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Maşallah ♥️ benim kilo vermem için tatlıyı bırakmam lazım ama resmen aş eriyorum :( regl de olmadığım için siskinligim oluyor doktora gittim regl olunca gider dedi bilemiyorum:(
(2,415 puan) tarafından
Regl düzensizliği varsa evet biraz sıkıntı oluyor kilo vermesi. Kürler vardı istersen onları bir dene
(5,500 puan) tarafından
1.5 senedir olmuyorum canim hamilelik doğum sonrası :)) ilk kızımda 13 aylıkken gelmisti regl
(5,500 puan) tarafından
Emzirdigim için kürlerden korkuyorum canim akşam 6 dan sonra birşey yememeye özen gösteriyorum
(2,415 puan) tarafından
Aa bende hiç olmadı, 18 gün sonra kesildim doğumdan hemen sonra. 27. Gün tekrar oldum hala düzenli.
(5,500 puan) tarafından
Maşallah canım ya ben kime cektiysem oluyorum :))
0 oy
(236 puan) tarafından
76 dan bemde 68-69 arası takıldım ve sıkıldım da dıyet yapmaktan 
(2,415 puan) tarafından
Hiç sıkılma, ben geçen yıl 102den 72 düştüm ve saldım çok sıkıldım. Birde hastalık eklendi 92 gördüm bu kış, tekrar başladım işte. 78 indim ordan yine aldım bu böyle olmayacak deyip, yine başladım. Bırakmayalım hedefe kadar, yoksa alıyoruz maalesef..
(236 puan) tarafından
Valla bıraksam hemen alıyorum vucudum çok musaıt...
. Artık tek tek motive de olamıyorım
(2,415 puan) tarafından
Durumun müsait ise uzaktan diyetisyenler oluyor ya onlara başla. Ben onların listesine uymam kendim yapınca daha iyi oluyor diye başlamadım
(809 puan) tarafından
Kızlae aç bırakmayın kendinizi ne kadar yedıgınız önemli degıl yemekten korkmayın mesela ben günlük lıstemı atayım.
Un yağ şeker asla yok
2 haslanmıs yumurta
Yesıllık bol bol
Peynir, zeytın , domates, salatalık

Aralarda granül sekersız sade kahve yada Türk kahvesı ıcıyorum, yoğurt yiyorum arada çig kuruyemıs yıyorum
 Oglenlerı mutlaka protein koydun balık, tavuk, köfte, et ne varsa yanında bol salata ile
Akşamları ne yemek yaptımsa bır kepce ondan bır kare çorba yine salata
Çok tatlı istersem bır elma, mandalına ile bastırıyorum yagsız ve kızartma vs yemeden haşlama ve fırında yaparsanız yıyeceklerı saglıklı beslenerek kilo vermıs olursunuz aç kalıp sıkılarak degıl
(236 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Onlıne da destek aldım ama param çöp oldu
...
0 oy
(12,046 puan) tarafından

Masallah :) bende 58.25le basladim pazar gunu. Şuan 57.900 :woot: ama benim amacim sikilasmak. Spor yapiyorum bacak karin falan

(2,415 puan) tarafından
Ben oralara gelsem 36 beden üstümden düşüyordu. Yüzüm çok çöküyor ya 63 filan olsam bana yeter
0 oy
(6,137 puan) tarafından
70 ile başladım dün tartildim 66 olmuşum bende 1 aydır diyetteyim arada kaçamak yaptım tabi son 6 kiloyu da versem tamamdır 

Bol şans size de Bol eksilmeler☺
(2,415 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum sizede inşallah, benim zamana daha çok var ama erken ulaşmakta güzel. Kızımın mezuniyeti olacakta, fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum. Onun için şöyle güzel çıkayım diye başladım:)
0 oy
(809 puan) tarafından
Aynı gün başlamışız senınle 78 ile başladım şuan 74 .5 ama  bende hareket yok evde spor yapıyorım 1 saat kadar, aslında yürüyüş olsa daha rahat atarım dıye düşünüyorum ama gıtsin de yavaş gıtsın onemlı degıl :) 

Maşallah sana da çok ıyı vermişsin
(2,415 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum, kızımı okula getirip götürüyorum uzak biraz. Oda 10 bin adımı geçiyor genelde. Çarşıda isim oluyor 10 kilometre yürüdüğüm oluyor :)
0 oy
(6,042 puan) tarafından

Bende 63 kiloyum hayatımda diyet yapmadım ama biraz zayiflasam fena olmaz :)

İyi kilo vermişsin tebrikler

(2,415 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum, hayatım boyunca kiloyla uğraştım hala devam :))
0 oy
(8,873 puan) tarafından
Masallah güzel vermişsinnnn
(2,415 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
0 oy
(11,043 puan) tarafından
Var ben 3 buçuk aydır diyetteyim ;) 
(2,415 puan) tarafından
Siz ne kadar verdiniz :)
(11,043 puan) tarafından
17 oldu cnm daha yolum uzun ;)
0 oy
(4,544 puan) tarafından
Bu sekilde kilo fazla olunca ilk ay fazla kilo kaybi oluyor zaten bunun yarisi odemdir.bende 80 ile baslamistim ilk ay 72ye düşmüştüm sonra kilo verimi yavasliyor ama pes etme verirsin 

Saglikli beslenmek aliskanlik oldumu tatli vs yiyince mide rahatsiz oluyor
(2,415 puan) tarafından
Yok ben diyet yaptığım sürece vermeye devam ediyorum da işte sıkıntı bırakmak:)) bakalım hızlı vermek zaten istemiyorum. Hazirana kadar 62-63 filan düşsem yeterli bana.
(4,544 puan) tarafından
Hazirana kadar devam edersen 52-53 e dusersin :)
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Bende 45 e kadar düştüm ağlıycam :D ben almaya çalışıyorum sen vermeye 
(6,042 puan) tarafından
Gorumcemde 45 kiloydu . Boyuda 1.67 uzun yani bana göre:D neyse sinir ilacı kullandı baya kilo aldı.  65 falan suan havalara uçuyor seviniyor kilolu olduğuna.
(2,514 puan) tarafından
Hshshsh bende 45 görünce öyle oldum eşim bile şükür karıya kilo aldırdım diyor jchshshs kendi 90 kilo Oldu orası ayrı
(6,042 puan) tarafından
Ulooo . Aklıma bisi geldi :D hahhha
(2,514 puan) tarafından
O iğrenç şeyse gelmesin bacım :D
(6,042 puan) tarafından
İğrenç değil;D
0 oy
(1,108 puan) tarafından
70 kiloydum ikinci bebeğin olalı 3 ay oldu diğeri de 12 aylık dün mama almaya giddince tartisldim 50 kiloyum erimisim eve kosdur iki çorba yap geceleri uykusuz kal tükendim 
(2,415 puan) tarafından
Ben daha doğum kilolarını veremedim :))
(1,108 puan) tarafından
Bende iskeletor oldum
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Ya nasıl bu kadar hızlı veriliyor ( nazar etmiyorum yanlış anlaşılmasın) üç aylık sistemli diyet neticesinde ben 6-8 kilo ancak verebildim genel itibariyle yağdan gidiyor ama az az gidiyor 
(2,415 puan) tarafından
Bende 1 buçuk kilo kadar yağdan vermişim. Ödemim azalmış, kontrol ediyorum onları da. Ben günlük en az 1 buçuk saat yürüyorum. Sporla destekleyin bence.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,164 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gazel 25 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
13 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (489 puan) tarafından soruldu

403,608 soru

12,092,344 cevap

36,385 kullanıcı

...