+1 oy
241 göst.
Aile kategorisinde (72 puan) tarafından
Bana biraz akıl verin nolur artık bıktım. Eşim iyi bir insan gönlümü birşeyde koymaz herşeyimi alır . Ama o kadar çok telefonla oynuyor ki bıktım yatakta otururken eve misafir gelince biryere gittiğimizde lavaboda banyoda kişisel bakımını yaparken, herzaman kızımız var 14 aylık o kadar zor bir çocuk ki inanın size anlatamam çok yoruluyorum akşam geliyor mutfak toplayacam çocuğa bak diyorum tamam diyor alıyo gidiyor arkamı bir dönüyorum elinde telefon iki seksen yatmış kızda yanında koltuğun kenarında duruyor artık çok bunaldım bunun telefon bağımlılığından konuştuk kaç kere çift seansı da aldık düzelmişti şimdi aynı oldu dün kavga ettik bu sebepten balkona gitti sigarasını telefonunu alıp yarım saat orda oturdu ne yapmam lazım artık hiçbirşey düşünemiyorum? 

12 Cevaplar

+2 oy
(12,580 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cinnet geçirip telefonu kırmak ve ya telefon ya biz demek kalmış çünkü terapi de almışsınız. Biraz netçiyim ben bu konuda sanırım kırılıp dökülmeden olmuyor. Çocuğu sen yapmadın babaya ihtiyacı var telefonun ondan kıymetli olduğunu hissetmesi derin yara açar onda. Baba ile oyun çocuğun gelişiminde çok etkili. Çocuk da oyun kurma bağ kurma döneminde. Telefon için kavga ediyorsun ve balkona kendini yine telefon ile kapatıyor. Teknoloji bizim kölemiz olmalı biz onun kölesi olmamalıyız. Bu ya biz kısmını boşan vs diye demiyorum sen de kendini bir süre tamamen çek güleryüz vs gösterme senden kızından mahrum kalsın. 
(72 puan) tarafından
Yemin ederim ya telefon ya biz demek dilimin ucuna geldi geri yuttum kızımız korkmasın kavga büyümesin diye ama diyecem artık başka çarem yok
(5,251 puan) tarafından
Eşim ile tartıştık sabah kahvaltı hazırladım, küs ya beyefendi oturmadı. Tabii ben de o masayı yerle bir ettim ben sana küsken hazırlıyorsam sen de oturup yiyeceksin dedim. Şimdi tartışmış olsak bile o masaya oturur :)) çünkü bilir başına geleceği.
Nagişin dediğine katılıyorum o telefonu parçalayacağımı bildiği için yapamaz.
(1,943 puan) tarafından
Valla biraz eşler aklı kıt benimde başımda var öyle telefon elinde sanki bana iş adamisin Türkiye yi kurtariyorsun hatta dünyayı...birde savunmaya gecsen siyriliyor gün içinde en fazla elime aldığım 1 saattir.... Allah bu adamlara akıl versin hiç birşey yavrum dan değerli değil evet tükendiğim zamanlar oluyor ama malesef annelik kendinden bile vazgeçmek eşi dahi gözü görmüyor insanın
(12,580 puan) tarafından
Öfkenizi içinizde yaşamayın kızlar bazen insan olduğunuzu hatırlatmak için olağandışı tepkiler vermeniz gerekiyor. İki kez falan canımı sıkan olay olmuştur 7 yılda ciddi anlamda ikisi de benim cinnet eşiğine dokunduğu için normal tepki vermedim. Sonuç olarak haklı olduğumu görmüş oldu tepkim sonrası. Görmeyen göze sokmak şart.
-Reklam-
0 oy
(3,487 puan) tarafından
Canım benimeşim ilk evlendigimizde oyleydi..hep yaninda dedim teləfonla oynayan erkekler ne garipler ..arkadasimin kocasi telefonla oynuyor esiyle hic konusmuyor zaman ayirmiyor ..kadin sogumus resmen bu yuzden kocasindan falan dedim..hep dedim boyle..ama sen neden telefonla oynuyon bu kadar demedim ..

Ve artik hic eline bile almiyor diye bilirim..eskiden yatakta bile telefonla oynuyordu
(72 puan) tarafından
Bende dedim bunları hiç demez olurmuyum 2 gün sürüyor yeminle sonra yine aynı kendim için değil valla kızım babasını özlüyor onunda ilgisine ihtiyacı var tek düşündüğüm o
(3,487 puan) tarafından
Ah bu erkekler
0 oy
(63 puan) tarafından
Benim.de eşim sürekli.futbol oynuyor tlf bırak artık.diyorum ben insan değil miyim hep çalıyorum biraz da kendime zaman ayırım diyor o oyununu silmezsen konuşmam senle dedim yinede silmedi
(72 puan) tarafından
Nolacak böyle
(63 puan) tarafından
Bilmiyorum oyunu sectigine göre o onun için daha önemli ve kıymetli bende mutluklar size dedim ne diyim başka
0 oy
(6,332 puan) tarafından

2 3 sene önce aynını yaşadık bir gün tepem attı telefonunu attığım resimdeki hale getirdim o günden beri bıraktı çünkü aynı olursa bende aynını yaparım çok iyi biliyor 

image

image

(72 puan) tarafından
Valla helal olsun taktir ettim seni keşke bende de bu cesaret olsa
(6,332 puan) tarafından
Valla kuzum o gözün döndüğü zaman deli cesareti geliyor derler ya o geliyor insana kocam normalde dediğin gibi çok iyi adamdır kızımla çok ilgilenir ama o gün arkadaşı bişey atmış ne yapmış ona dalmış çocuğu yıkadım babam olmazsa çıkmam çıkmam diye ağlıyor hadi kızı al bak üşüyecek diye çağırdım 1 dk dedi çağırdım 1 dk dedi en son kızımı ağlaya ağlaya giydirdim aldım telefonu bu hale getirdim bundan sonra akıllandı
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Benimkide ilk yıllar bilgisayar da okey oynuyordu ona takmıştı . Bir söyledim iki söyledim küstüm umursamadım olmadı. Birgün çocuk ağlıyor yeni misafirler gitti mutfakda adım atılacak yer yok herşey üst üste geldi. Baktım PC başında yine koşarak geldim ekranı bi kapattım kırıldı ekran . Alıp balkondan atmaya koştum ama elimden kaptı. Ogün bugun okey nedir bilmez. Tepkini sert göstereceksin yoksa erkekler ciddiye almaz . Sallar geçer. 
(72 puan) tarafından
Deneyeceğim canım çok haklısın
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Gece uyurken telefonunu boz. Şarj yerinden içine su felan at bişey yap onu yaptırınca evdeki modemi boz veya kablolarına görünmeyecek zarar ver. Onu da yaptırırsa telefonu kızının eline ver o hakkından gelir. Bir gün telefonsuz,iki gün telefonsuz felan derken belki insan olduğunu hatırlar. Yaptigin herseyi gizli yap hiç de söyleme. 
(72 puan) tarafından
Tamam canım halledecem inşallah
0 oy
(7,437 puan) tarafından
Benimki de aynı. Ben artık söylemiyorum alıyorum elinden telefonu saklıyorum bir yere kızım yatana kadar vermiyorum.
(72 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım umarım işe yarar
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Ben benimkini bağımlı sanıyordum seni daha fenaymış. Benimki en azından gezerken filan eline almıyor telefonu.
(72 puan) tarafından
Yok kuzum insan banyoya da onla girermi vallaha çok bunaldım
(2,514 puan) tarafından
Benimkide giriyor:D
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ben çoktan telefonu duvara fırlatmıştım heralde
(72 puan) tarafından
Biz çift seansı aldık 5 seans kadar doktorun bana dediği neydi biliyormusun sen haklısın fakat evde sürekli telefonla oynamasına karışırsan anne rolünü üstlenmiş olursun bir yönetici gibi herzaman karışmak doğru değil dedi tamam hocam dedim ama tahamül edilecek gibide değil
0 oy
(390 puan) tarafından
Al bendende okadar inanın muhabbet etmediği için gelen misafir erken kalkıyor en sevmedigim huyu ya her insanin kusuru hatası vardir sadece bunun icin esimi kotuleyemem ama çok sıkıldım inanın sohbet etmek konuşmak istiyorum telefonla konuşmayı cok sever is yerinede 50 kere arar eve gelincede arkadaşlarını arae telefonla konusur resmen kocamla sohbet edebilmek icin arada memleketime gidiyorum bari telefonlasalim diye
(72 puan) tarafından
Of seni o kadar iyi anlıyorum ki allah yardımcımız olsun galiba diğer arkadaşların yazdığı gibi telefonu ya parçalacam yada saklayacam artık
0 oy
(261 puan) tarafından
Aynı sorunu yaşıyorum bu yüzden eşime olan sevgim azaldı. Bütün gün evde tek başıma çocuklayım evde olduğunda sürekli telefon oynuyor oyun videosu izliyor ya da oyun oynuyor. Bir arkadaşı var akşam oyuna giriyorlar sabaha kadar bağırarak oyun oynuyorlar gerçekten bıktım defalarca söyledim ama yine aynı. Artık aynı odada bile yatmıyoruz çünkü çocuk uyuyamıyor, uyanıyor. Ben evde hep yalnızım biraz sohbet edelim diyorum sen çok konuşmuyorsun ki diyor kaç kere telefon yüzünden kavga ettim bir gün oynamadı ikinci gün yine başladı artık bir şey demiyorum ama gerçekten uzaklaşmaya başladım tiksinerek bakıyorum gelip öpmesine bile tahammülüm yok. Dün dışarı çıktık bi kahve içip kalkacağız tek kelime konuşmadık aldı telefonu sürekli onunla ilgilendi
(72 puan) tarafından
3 gündür bende senin gibi hissediyorum bana dokunması bile batmaya başladı artık bana galiba bende soğuyorum eski hislerim yok ve daha 3 yıllık evliyiz
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Benimkide öle kendime diyorum enazndan gonlumu biseyde koymuyor cocun bezini alır mamasını yapar evi süpürür bırak bisure oynasin kafa ole dağıtıyor demekki tuvalete götürür oralı olmam birine o bakıyor oğluma kizida ben 4 aylık oldu kızım 
(72 puan) tarafından
Keşke baksa canım benim tek düşündüğüm kızım onunla ilgilense konuşsa oynasa bile yeter benim için onunda babasına ihtiyacı var çünkü
(1,113 puan) tarafından
O zaman birazda sabr erkekler çocuk olunca deisiyor düzene oturmaları zaman alıyor kadınlar gibi hemen adapte olamıyorlar fitratlari böyle ikinci cocukda benim eşimde biraz sekdeye ugradi sadce ilk bebegime o nakdi altını aldı mamasını verdi üstünü deistirdi dışarıya çıkarttı banyo yapdiriyo evi süpürür

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
+1 oy
10 cevap 365 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneay789 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.

403,621 soru