0 oy
745 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Şanliurfanin koylerinde oturuyorum yine sallandik baska hisseden var mi gecmis olsun

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyarbakır'dan hissettik. Çok kötüydü
(275 puan) tarafından
Asiri sallandi ya allah tekrar yaşatmasın
tarafından
Of evet ya hamileyim çok panik yaptım kalbim duracaktı
(275 puan) tarafından
Bende hamileyim cnm 34+5haftalik  ok asiri korktum tek basimaydim bide kizlarimda okulda direk onlarj ve dogum aninda deprem olursa diye düşündüm korkuyorum valla
tarafından
Ay Allah korusun canm korkma düşünme . İnşallah bişey olmaz . ☹️
-Reklam-
0 oy
(13,105 puan) tarafından
Siverek sallandı baya. Eşim ameliyat oldu hareket de edemiyoruz Allah devamını getirmesin inşallah 
(275 puan) tarafından
Amin inşallah cnm anliyorum seni bend ehamileyim 34+5oldum bende direk dogum aninda olursa diye düşündüm allah tekrar yasatmasin insallah ama malatyada bekleniyormus
(13,105 puan) tarafından
İnşallah olmaz.23 haftalık hamileyim ben De. 5yaşında kızım  var.Kızı mı alayım eşimi mi kaldırayım dondum kaldım. Korku hiç geçmiyor
(275 puan) tarafından
Ben tek basimaydim Allah yaşatmasın ya
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Malatya Kale merkez üstü ilcedeyi fena sallandik rabbim korusun 5,9 büyüklük 
(275 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm Allah tekrar yaşatmasın
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Çok etkileniyorum , bende Gaziantepteyim ama bu kez hissetmedim çok şükür 
(275 puan) tarafından
Allah tekrar yaşatmasın cnm
(2,432 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(432 puan) tarafından
Valla biz Elazığ'da tokideyiz fena sallandi dolaplar langur lungur valla kapının önüne indik kaldırımda kilim serdim çocuğu yatırıyorum, bebek arabasinda uyusun öğlen uykusunu smdi evde olsa çocuk uykudan uyandıran korkar gecmiş olsun , Elazığ sanayi mahallede yıkım olmuş televizyonlar göstermiyor off allahm yaşatmasın 
(275 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm allah tekrar göstermesin inşallah
(432 puan) tarafından
Amin cnm saol kimseye yasatmasin 6 şubatin fay hatlariymis bu bir süre artcilar olur diyolar
0 oy
(425 puan) tarafından
Merkezde oturuyorum hemde nasıl sallandik
(275 puan) tarafından
Allah tekrar yasatmasin cmm
(425 puan) tarafından
Amin sağolasın
0 oy
(432 puan) tarafından
Şimdide gece 4 de uyarı vermişler  depem plur diye komşular dan duydum yalan mı gerçek mi bilemem , duyan hilen varmi
0 oy
tarafından
Ay Allah tekrar yaşatmasın inşallah.bende Siverek ilçesinde oturuyorum o sırada bebeğime banyo yaptırmıştım kıyafetini tam giydirdim. Tam emzirecektim ki yatak sallandı sandım daha sonra deprem olduğunu fark ettim çok korktum. Eşim çalışıyordu 3 çocuğumla tek evdeydim çok korkunç geçti benim için. 
(432 puan) tarafından
Ayyy kuzum benm ya nasılda korktunuz çocuklar sen off ya çok çok zor Allah kimseye yaşatmasın rabbim korusun 3 çocukla rabbim yardm etsn ben tek çocukla kucagimda bagirdim dolaplar nasıl sallanıyor bu gecede 4 uyarısı verilmiş komşular diyor ama ben Tv'de görmedim bir şey
tarafından
Yok ya onlar asılsız haber inanmayın . Rabbimize sığınan.aynen benim için çok korkunç geçti,siz nerde oturuyorsunuz?
(432 puan) tarafından
Ya tabikide öyle ben zaten Allah'tan başka kimseye inanmam Allah isterse olur namazimida kılıyorum dualarda ediyorum , ama yinede uyku tutmuyor sabaha kadar uyumicam çocuğum var çocuklarımız var , Elazığ yemişlik tokilerde oturuyorum evimin karşısında koskoca dağ ve kayalıklar var o biraz engelliyormuş depremi ama yinede fena sallandi sabah , çarşının oraları aşağı taraflar daha fena sallanmiş Allah korusun
tarafından
Yüce Allah cümlemizi korusun inşallah. Bütün afetlerden korusun.
(432 puan) tarafından
Amin cnm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 287 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinemmto (1,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1kediannesii (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 266 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu