0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,995 puan) tarafından

Doktora gittik 6 yasindaki oğlum için verdi geceleri 4 kere altına yapıyor ben kaldırırsam iyi ama hergunde kaldıramıyorum belim mahvoldu faydalimj bu ilaç sizce 

image

4 Cevaplar

0 oy
(4,452 puan) tarafından
Bu ilaçlar genelde kullanıldığı sürece idrar kaçırmada azalma oluyor ama bırakıldığında tekrar kaçırmalar artıyor. Asıl sebep bulunmalı, bir pedagogla görüşseniz iyi olur belki altında yatan farklı bir sebebi vardır. Bunun yanında yan etkilerini de okumanı öneririm. 
(2,995 puan) tarafından
Genetik dedi doktor belli zaman sonra geçer dedi suanlik ilaç kullanacaz
-Reklam-
0 oy
(9,053 puan) tarafından
İlacı bilmiyorum ama mesanesi hızlı çalışıyor sanırım 

Esimde çok sık sıkışıyor diye gitmiştik gitmiştik evlenince ilaç vermişti duzelmisti sorun
(2,995 puan) tarafından
Ay oğlumda öyle hatta gündüzleri çok fazla geldiği için kaçırıyor baksiri hep ıslak
(9,053 puan) tarafından
İlacı günde bir kez kullanıyordu eşim baya işe yarıyor Hata ilacı bıraksın hala aynı:)
0 oy
(1,433 puan) tarafından
Fikrim yok canım Rabbim kolaylık versin bi bilen gelir belki
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Hangi bölüme gittiniz acaba benim oğlumda da aynı sorun var maalesef 7 yaşında 
(2,995 puan) tarafından
Üroloji bolumu ultrasona gittik idrar verdik hersey temiz çıktı genetik dedi ama oğlum her sabah üstü ıslak uyanınca üzülüyordu
(2,138 puan) tarafından
Bizimde öyle ya 4 yaşında başladı ara ara kesilir gibi oluyor ama son bir senedir her gece oluyor hacamat felan da yaptırdık iyi geliyor dediler ama fayda etmedi bende randevu alıp götürüyum en iyisi
(2,995 puan) tarafından
Çok zormuş ya hergun üst yıka hergun çarşaf yıka bez bağlasan koca cocuk etkileniyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 31 göst.
18 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Emneerydmn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde SnmSs (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 233 göst.

404,869 soru

12,128,516 cevap

36,492 kullanıcı

...