0 oy
860 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,464 puan) tarafından

Bugüne kadar kaybettiğiniz pahalı ve değerli şey neydi . Eşya taki olarak??

Ben yeni evlendiğimde küpe almıştık kuyumcudan. Çok pahalıydi ve güzeldi. Köye gezmeye gidince kaybetmiştim. Sonra yenisini aldık.  4 5 yıl sonrada onu fındık toplarken kaybettim. Sonra ceza olarak halka küpe aldım. Kullanıyorum hala . Aklım kaybettiklerimde :)

46 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
Hırsız bütün altınlarımi nakit paramı çaldı 
(7,464 puan) tarafından
Vay adi hirsiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim kesinlikle 
(7,464 puan) tarafından
Değerli şeyler diye sordum ama :D
(2,125 puan) tarafından
Hahahahahaahahahah degerliymis önceden ahhaah
tarafından
Önceden değerliydi şimdi değer miydi diye düşünüyorum
(7,464 puan) tarafından
Aldatma siddet ve tembellik varsa kesin değmez
tarafından
Hiçbiri yok ama ana kuzusu anası babası oğlu ne derse o hepsi elinde oynatır
0 oy
tarafından
Elhamdülillah hiç kıymetli birşeyimi kaybetmedim ya
(7,464 puan) tarafından
İyi bisey . İnsan üzülüyor
tarafından
Sanırım üzülmezdim, nasibimde değil Allah böyle nasip etmiş der o defteri kapatirdim ya
(7,464 puan) tarafından
Başına gelen bilir :D
tarafından
:D orasida doğru mal canın yongasıdır derler
(7,464 puan) tarafından
Hahaha evet . ,:)))))
0 oy
(6,895 puan) tarafından
Benimde küpe :D bir kere bekarken kaybettik ona çok içim.gitti bir kere de evlenince kaybettim ama ona üzülmedim benim istediğim değildi önceden almışlar koymuşlar bende birşey olmaz dediydim taktıydım eşime kaç kere bu düşüyor dedim dinlemedi 
(7,464 puan) tarafından
Bahane olmuş:D
(6,895 puan) tarafından
Yok kız kaybolduğu dönemde altın pahalıydı o yüzden kaybolmasına üzüldüm ama ilki kadar değil ilk kaybolan ilk kupemdi ve babam orucu ilk tuttuğum sene aldıydi
(7,464 puan) tarafından
Vay vay ne guzel
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Bende küpelerimi kaybettim :D 
(7,464 puan) tarafından
Cocuklarmi çalıyor acaba :D
(4,097 puan) tarafından
Yok onlar olmadan da kayboluyordu:D evime de kimse gelip gitmez
(7,464 puan) tarafından
Kocan alıyordur:D
(4,097 puan) tarafından
Tek seçenek o kalıyor xjhsha yenisine parayı da o veriyor
(7,464 puan) tarafından
Hahhaha:D
0 oy
tarafından
Sevgiliyken eşim pırlanta kolye almıştı 0.05 karat. Onu kaybetmiştim nerede kaybettigim hakkında hiç bilgim yok çok üzülmüştüm ona. P
(7,464 puan) tarafından
Uzulmeyecek gibi değil
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ben de böyleydim ilk yediğimiz çikolatanın paketine kadar sakliyordum sonra bir delilik geldi attım hepsini solmuş çiçekler paketler hepsini attım mesajları sildim valla yukmus resmen bi enerjimiz degisti yerkerine yenileri konuyor sonucta yasanan guzel hatiralar akilda kaliyor bir cikalata paketine eski bir cicege gerek yok notlar duruyor ama dosyam var onun içinde 
(7,464 puan) tarafından
Ben atarım öyle seyleri
0 oy
(17,241 puan) tarafından
5 taşım. Nişan günü kayboldu. Çalındı yani
(7,464 puan) tarafından
Becerikli hırsız
0 oy
(398 puan) tarafından
Zamanım lağıma düştü 
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Kınada elime konulan altın ve işitme cihazı :(
(17,914 puan) tarafından
Bildiğimiz kulağa takılan işitme cihazı aldığımızın haftası kayboldu o zamanın parası 5 bindi  bir tane daha almak zorunda kalmıştık iki katına mal oldu. kaybedilen değerli şeyler deyince aklıma bu ikisi geldi
(2,125 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
(17,914 puan) tarafından
Sağol canım
(7,464 puan) tarafından
Ne tesadüf eşimin dedesinin işitme cihazı kayboldu bugün. 14 bin tlye almisti geçen yıl.  Üzüm yerken ağacın dalına takılmış.  Heryere baktılar tam umudu kesmisken bulundu:D
(17,914 puan) tarafından
Ay çok sevindim. Parayla pulla ölçülen bir şey değil insanın bir organının işlevini görüyor. Bulan nasıl teslim etmez çok hayret ediyorum
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Daha dün kaybettim ilk defa çocukluk kupemi o kadar uzuldumki oturdum agladim yaaaa
(7,464 puan) tarafından
Çok kıymetli olanları kutuya koyup sandığa saklamk gerek
(2,922 puan) tarafından
Kulağımdan hiç çıkarmadım bu yaşıma kadar dün hastaneye gittim röntgen ceklicektim çıkardım çantaya koydum hatırlıyorum ama şimdi yok bulamıyorum çok zoruma gitti ya
(7,464 puan) tarafından
Çantanın içine sıkışmış olmasın. Yada çantaya koyuyorum derken boşluğa düşmüş olabilir
(2,922 puan) tarafından
Çantanın her yerine baktım kaç kez yok ama maalesef oğlumda durmuyordu galiba çantaya koyuyum derken yere düştü
(7,464 puan) tarafından
Olabilir. Uzucu
0 oy
(3,026 puan) tarafından
Yarimligim vardi gorumcem caldi kaybetmedm
(7,464 puan) tarafından
Gözünle gördün mü çalarken
(3,026 puan) tarafından
Oyle uzun hikaye ki anamin cenazesine diye girip yatak odamdaydilar kuzenimin 9 yasinda oglu gormus cocutun ne garezi var onlardan beklenor
Bir ev paramizi acitastonla yediler doymadilar bizimkileri asla sevmem ama taniyorm asla yapmazlar
(7,464 puan) tarafından
Allah affetsin
0 oy
(340 puan) tarafından
 4 sene önce 22 ayar kupelerimi kaybettim  bu sene de 22 ayar 20 Gr burma bilezik kaybettim çok üzüldüm ama bilezige hiç hayır görmedim bileziklerden 5 tane 22 ayar 20 Gr bilezik bitane Nisan bilezigi iki yüzük annemin hediye taktiği bileziği eşim *** etti batırdı  iki tane yaptı zor bela onuda bu sene birini kaybettim  şuan olsa değeri 55 bin falan dir 
(7,464 puan) tarafından
Tüh geçmiş olsun
0 oy
(71 puan) tarafından
Düğün günü gelinlikle havuza atladım ve takılarım gitti havuzun içinde uçtu resmen :)
(2,125 puan) tarafından
Hahaha nasıl atladiniz çok merak ettim bilerekmi yoksa çekim için flnmi jahaha
(71 puan) tarafından
Yok ya çok sponten oldu kıyafet götürmüştük yanımızda düğünden sonra zaten bütün arkadaşlar atlayacaktık eşimi arkadaşları sağdıç falan damatlıkla attı benide arkadaşlarım gazlayınca 4 metrelik yere atlamışım tabi gelinlik su çekince çıkamadım havuzun dibinden yoksa yüzme biliyorum gelinliğim çok ağırdı hahahahahah ama çok korkunçtu güldüğüme bakmayın :D
(2,125 puan) tarafından
Hahshahshshshshah yaaa komik olmuş çok hahshs takilarda altındami vardii
(7,464 puan) tarafından
Üşürsün bile ;D
(71 puan) tarafından
Dondum tabiki :D düğünde takılanlar işte hepsi altın hahaah
0 oy
(1,880 puan) tarafından

İsenmdeim yorumlari tek tek okudum ne çok değerli şey kaybetmişler :angel: yazık ya

(7,464 puan) tarafından
Maalesef öyle. 2 küpe kaybettim ve bulamadım.
(2,125 puan) tarafından
Hepsini toplasam bir ev araba alırdım ya tüh hahaha
0 oy
tarafından
Bende ilk evlendiğimizde alyansimi kaybettim yenisini aldık ama ilkinin değeri başkaydi sağlık olsun artık yapacak bir şey yok ☺
(7,464 puan) tarafından
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben onu değil o beni kaybetmiştir:D hahhaha
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Kaynimin biz evde yokken evimize girdikten sonra kaybolan eşime aldigim nişan yüzüğü. :(
(7,464 puan) tarafından
Belki o calmamistir .ama giden de gitmiş
0 oy
(4,140 puan) tarafından
Evlenirken aldığım yüzüğü kaybettim 

Birde eşimin 15 tane tüfek mermisini kaybetmiştim 
(7,464 puan) tarafından
Hahha mermiyi nasıl kaybettin
(4,140 puan) tarafından
İlk hamileliğimde unutkanlık çok oldu eşim verdi odada bir yere koydum sonra Yok oldu mermiler kutu kadar odada gitti:D 5 sene geçti hâlâ aklına gelir Söyler
(7,464 puan) tarafından
Hahha :D
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Esimin evlenme teklif ettigi ozel uretim pirlanta yuzugumu kaybetmistim... hala uktedir.
(7,464 puan) tarafından
Tüh bee
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Tek taş ım gitti evde kayboldu bulamadık hiç bi yerde
(7,464 puan) tarafından
Enteresan

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 230 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 238 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Erkekannesi1g (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,441 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
15 cevap 884 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,386 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...