0 oy
878 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,878 puan) tarafından

Bugüne kadar kaybettiğiniz pahalı ve değerli şey neydi . Eşya taki olarak??

Ben yeni evlendiğimde küpe almıştık kuyumcudan. Çok pahalıydi ve güzeldi. Köye gezmeye gidince kaybetmiştim. Sonra yenisini aldık.  4 5 yıl sonrada onu fındık toplarken kaybettim. Sonra ceza olarak halka küpe aldım. Kullanıyorum hala . Aklım kaybettiklerimde :)

46 Cevaplar

0 oy
(957 puan) tarafından
15 gram bileziğim vardı kırıldı kolumda durduk yere yarısını kaybettim nereye gittiğini bulamadık :))
(7,878 puan) tarafından
Hahah :D
-Reklam-
0 oy
(254 puan) tarafından
5 i bir yerde kolye m kaybettim daha çok alındı gibi :((( hala daha içime dert sanki. Her an  bulucam gibi ama yok :((((((
(7,878 puan) tarafından
Tüh yaa
0 oy
(970 puan) tarafından
Bende yeni evliyken kuaföre gittim yüzümü aldırdım baktım kulağımda kupem yok tekini kaybetmişim uzandığımda kulağımiydi dedim evet dedi kuaför sahibi kuaförü aradık taradik bulamadık o kadar güzeldi ki aklım halen o kupemde:(((((
(7,878 puan) tarafından
Nereye kaybolurki
(970 puan) tarafından
Bilmem artık nasıl kulaktan düşüp kuaförde kayboluyor kimsenin günahını almak istemiyorum herkes Allah'a havale
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Neşem gülüşlerim..
0 oy
(2,129 puan) tarafından

Eşim bana evlilik teklifi yaptığı zaman ailem bilmiyordu evimize annemin arkadaşı kızı geldi oturduk evlenme teklifini anlatıyoruz annemle onlar gitti bir baktım yuzugumu de götürmüşler çalıp ama çok emindim kızın yaptigina mesajlar attım yalvardım hakaretler ettim AA bende kalmış dedi ortak bir yerde buluştuk verdi bana orda tekrar bana geldi yüzüğüm arkadasindan kayınvalidemle yaşarken tekrar kayboldu eşimin kuzeninden supelendim kavga ettim yüzük yine geldi bu sefer kendiliğinden bulundu ama o almamıştı arkasından yine gitti şuan hala bulamiyorum çok üzüldüm ya :( eşim de  geri gelir neler yaşadı o yüzük  dedi şuan gelmesini bekliyoruz  20 bin falandir şuan :'(

(7,878 puan) tarafından
Sağlık olsun . Uzulme
(2,129 puan) tarafından
Evet cnm baget yuzugumle beş tasimi kaybetmedim Allah'tan onlar daha değerli burada kaybedenleri okuyuncada kendi acimi unuttum :)))
(7,878 puan) tarafından
3 yüzüğüm vardı ikisini sattık küçük geliyordu . Yüzük meraklısı hiç değilim. Sevmem zaten :)) ama pahalı tabiki
(2,129 puan) tarafından
Bende kupeye çok para verme taraftarı değilim hiç altın kupem yoktur sadece bir tane beyaz altın var onuda kullanmiyorum
(7,878 puan) tarafından
Ben sahte küpe takamıyorum hep altin alıyorum;))
(2,129 puan) tarafından
Küpe daha tehlikeli dusebilicek bir şey o yüzden gerçek takamam ya ben ve kulağımın her yeri delik altın almam gerekse düşünemiyorum ahjshs
(7,878 puan) tarafından
Adet öyle burda . Evlenirken aldılar.  10 bilezik künye kolye yüzük küpe:D
(2,129 puan) tarafından
Evet cnm set olarak öyle oluyo tabiki ama düğün dışında takmam ben sen takabiliyormussun ne guzel ben rahat olamam aklım orda olur hep
(7,878 puan) tarafından
Tercih meselesi;)))
0 oy
(1,391 puan) tarafından
 5tas yuzugumu kaybettim 6 sene once hala unutamam

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 230 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 238 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Erkekannesi1g (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,492 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
15 cevap 887 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,013 puan) tarafından soruldu

409,615 soru

12,314,254 cevap

38,796 kullanıcı

Kategoriler

...