+1 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Valla bazen biktiriyor yeminle haftada bir nedir ya temizlik yapsam çocuğu uyutsam anlamaz çat kapı hep gelir

26 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
Ya ben de komşu severim gelip gitsin ettirim ama bazen evin müsait olmuyor evin kirli oluyor dağınık oluyor temizlik yapıyor olursun duşa girecek olursun eşin erken gelir falan benim komşum da böyle arar bazen çat ben geliyorum der ki rahatsız eder beni tamam komşuyu da dışarıda gördük mü kapının önünde oturur konuştur da bence insanın evi mahremidir özellikle başı gidilmez ben giderim e geldiklerinde de kapıyı açarım ama bence çat kapı da hani komşuyuz hadi samimiiz gidelim yanlış bana göre değil benim fikrim seven olur sevmeyen olur farklı bir şey
-Reklam-
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Benim bı gün gelmse ertesi gün muhakak gekirdi baktım olmuyor çocukları uyuyor Cat zil caliyor namaz kilacam Cat kapıda eşim işten geliyir kadın evde baktım olmuyor mesafe koydum bu nwdir ya 
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Ben hiç bir komşuma gitmiyorum görmediğim içinde gelemiyorlar 
0 oy
tarafından
Kımseye gıtmemde kımsede bana gelmez zaten ben sureklı dagnıktır evım bugün dıp köşe yaptım bırı gelse rahatsız olurum
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Hafta bir mi :D her gün her gun
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Kapıyı açma. Bazen evi süpürüyor olsan da, mutfakta iş yapsan da, seste çıksa yani açma. Eğer yüzsüzce yine çalsa beklese açma. Bazı insanlar yüzsüz hadsiz olur, böyle laftan anlarlar. 

İlgili sorular

+4 oy
39 cevap 736 göst.
0 oy
9 cevap 212 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,023 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 683 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu

410,947 soru

12,366,660 cevap

42,073 kullanıcı

Kategoriler

...