+1 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Bebeği daha küçükken yenisine Hamile kalan anneler nasıl geçti hamilelik zamanlarınız zorlandiginiz konular neler oldu ve doğumdan sonra 2 bebise bakarken neler sizi zorladı nasıl dinlendiniz nasıl baktınız bebislere

8 Cevaplar

+4 oy
(135,811 puan) tarafından

migren hastasi oldum hayatim kaydirakdan kayan cocuklar gibi kaydi gitti:unsure:

(22 puan) tarafından
Yardım eden var mıydı bakarken yanında. Benim annem başka şehirde her şeyi düşünüyorum biri Bebek olacak biri 1.5 yaşında Bebek arabasini nasıl yapicam dışarı nasıl cikicaz bebeğin aşısı olsa nasıl goturucem tek başına gidebilir miyim vs vs
(2,127 puan) tarafından
Yoktu cnm annem calisiyordu zaten ama eşim yıllık izne çıkmıştı arabayla gidip geliyorduk o yüzden cnm
(22 puan) tarafından
Himm anladım bu devirde hersey de pahalı nasıl yeteriz yetebilir miyiz onu da düşünmek zorunda kalıyorum eşim ben size bakarım diyor ama bana belli etmek istemediğini biliyorum zorlaniyor o da :(
(2,127 puan) tarafından
İlk başta herkes zorlanır cnm ama sonra bir düzene oturtup ilerleyebilmek çok güzel gelicek inşallah her şey istediğiniz gibi güzel ilerler
(22 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkutmasinlar seni 
(135,811 puan) tarafından
hayatin gercekleri bu korkutmak degil òn bilgi
(22 puan) tarafından
Kararsızım hala öyle soruyorum işte nabiyim :)
tarafından
Bizde başımızdan geçenleri anlatıyoruz sonra linç ediyorlar .milleti korkutma moralini bozma diye :/
0 oy
(71 puan) tarafından
Ben 2. Ye doğum yaptığımda diğer kızım daha 2 yaşına girmemişti çok zorlandım sanıyordum ama zorlanmamışım meğer onu da bu gebeliğimde anladım geçen sene doğum yaptım küçüğüm 1 yaşında ve şuan 30 haftalık ikizlere hamileyim zorluk nedir bana sorun
(71 puan) tarafından
Evet erken bekliyorum protein kaçağı da var tansiyon da ilki de zehirlenmeyle erken doğum oldu rabbim hayırlısını nasip etsin güzel dualarınız için de teşekkür ederim :)
(22 puan) tarafından
Amin inşallah güzel güzel kucağınıza alırsınız :) sezaryen miydi dogumlarin
(71 puan) tarafından
Evet maalesef
(22 puan) tarafından
Sezaryen de bu kadar yakın doğumlar zor biraz ya 2 sene ara olması lazım diyorlar ya bende o yüzden korkuyorum
(71 puan) tarafından
İlkinde de tam 2 sene yoktu hele bunda 1 sene 3 ay falan olacak heralde ama karnım aşırı büyüdü bazen dikişlerimin sızladığını hissediyorum
0 oy
(5,564 puan) tarafından
Iki cocuk kolayda dün bir reels gördum kadin 6 yıllık evli 5.cocuguna hamile kadin 6 yildir ya hamile ya lohusa o nasil o kadar cocuga bakiyor bilmem 
(22 puan) tarafından
Ay maşallah hem maddiyat lazım o kadar çocuğa hem bakacak güç kuvvet lazım
(5,564 puan) tarafından
Kiz doktor paylaşmıs o da şok oldu alttaki yorumlar daha komik tek başına suriyelilerle mucadele ediyor falan yazmislar
(22 puan) tarafından
Eski insanların 10 12 çocuğu olurmuş ya onun gibi Ananem 12 çocuk doğurmuş her sene 6si ölmüş 6si yaşıyor köy yerinde nasıl bakacaksın o kadar çocuğa iş güç arasında
(5,564 puan) tarafından
Buyugunu kucugune emanet ediyorlarmis 5 yasindaki cocuga bebek emanet edilir mi ediyorlarmis iste benim babamlar 7 kardes 5 i sag ikisi bebekken ölmüş
(22 puan) tarafından
Çaresizlik olunca ne yapacaksın ki üzücü bi durum
0 oy
(593 puan) tarafından
Ben kızım altı aylıkken hamile kaldım hamilelikte sıkıntı olmadı kızımla hep ilgilenebildim oğlum doğuncada olmadı ama oğlum yedi aylık olduktan sonra sürekli kucak sürekli ağlama flan başladı bide kızım çok dövdü oğlumu ya :(  garibim. Kafamı çevirdiğim an elleri yüzünde mınvıklıyodu kızım kardeşini şu an oğlum 13 aylık kızım 28 aylık sürekli kavga dövüş en zor zamanlar bu zamanlar :)
(22 puan) tarafından
Şuan benimde kızım 7 aylik ve sanırım 1 aylık hamileyim :)
(593 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun o zaman:)
0 oy
(6,051 puan) tarafından
Benım kızım yeni bır yaşına girdiğinde hamile kalmıştım isteyerek ama ☺tabiki zorlukları oldu ama ıkısı birlikte büyüdü çokta, güzel oldu simdı bırı 5 biri 6.5 yaşında ☺
(22 puan) tarafından
Himm anladım zorlandiniz mi bakarken tek mi baktiniz
(6,051 puan) tarafından
Tek baktım canım tabiki zorlukları oldu ıkısıde küçük sonuçta ama şükür Rabbim'in yardımıyla büyüttüm
0 oy
(679 puan) tarafından

İkisi eşikte ikisi beşikte benimkiler :D her gün hayatımı sorguluyorum neden evlendim neden çocuk yaptım bekarlik sultanlıktı vs. vs. Bu düşünceler beni yedi bitirdi :(

(22 puan) tarafından
Yaaa maşallah kaç yaşındalar
(679 puan) tarafından
İki oğlan biri 5 buçuk diğeri 4 yaşında, ikiz kizlarim 6 aylık :/
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Valla kızım dört yaşında oğlum beş aylık inanki çok zor oluyor bazen ama iyiki olmuş diyorum oğlum kızım çok seviyor çok hirpaliyor ama her sabah uyanır uyanmaz kardeşini sevmeye geliyor arada yaş farkı olsa da zorluklar oluyor olmasada ama benim fikrim en azından ilk çocuk kendini ifade edebilsin tuvaletini yapabilsin yemeğini yiyebilsin yami bağımlılığı azaldiktan sonra ikinciyi düşünmek daha mantıklı geliyr
(22 puan) tarafından
Ya evet o durumlar da var tabi öğrenmesi gerekiyor  tuvaletini konuşmayı yürümeyi aslında bende böyle düşünüyordum gene 3 yaş olsun aralarında diyordum ama malesef hamileyim şuan

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 809 göst.
24 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sadebade (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 157 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kai (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 649 göst.
17 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 442 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu

412,323 soru

12,412,106 cevap

44,892 kullanıcı

Kategoriler

...