0 oy
371 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından

image

image

image

Kızlar biliyosunuzdur  daha öncede burdan sordum bebisim  down sendromuna benziyomu die 

Eşim bugun diyo hic normal hareketleri yok  kesin down sendromlu dedi moralimi bozuyor sütüm azaldı kafaya taktigim icin

Yeni dogan bebekler nasil hareket eder benmi  bilmiyorum acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(2,948 puan) tarafından
Normal olmayan hareketi nedir peki canm 
(48 puan) tarafından
Ben bise fark etmedim esim oyle dedi fotografinida biraktim yukariya
-Reklam-
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin 
(48 puan) tarafından
40 gunluk
0 oy
tarafından
yenidoğan bebek uyur. refleksleri vardır onları yapar böyle sıçrar gibi. onlara bak. bir de o eşinin de ağzına kürekle vurasım geldi. her şey Allahtan benim de özel bir yeğenim var, down sendromlu değil ama başka bir sendromu var  o bizim canımız, bir tanemiz. hepimiz üstüne titriyoruz. kimse istemez. test vermiştiniz sanırım öyle hatırlıyorum. hiç canını sıkma
(1,471 puan) tarafından
Benimde yeğenim özel bir çocuk. Gittiği hiçbir yere sığmıyor bizi de sigdirmiyor ama onun için ölüme bile gideriz. Birinin en ufak bir baskısına asla müsaade etmeyiz. Gelen Allahtan gelsin, kim istemez sağlıklı olmasını.
(48 puan) tarafından
Canım ben anne olarak bise fark etmedim fotografimida yukari biraktim
tarafından
şu son olaydan sonra daha da hiçbir yere sığdırmazlar. sığdırmasın canım ciğerim o benim...
bahar bebeğine gelince miss gibi bebek gözleri biraz ayrık gibi ama değil yani çoğu şeye bakarak karar veremezsin
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Down sendromlu çocukların ellerinin içi tek düz çizgi olur yeni doğan bir bebek genellikle emip uyur sürekli baktığı zaman şaşkınlıkla bakabilir gözleri kayıp şasi olabilir vs vs size neyi değişik geldi 
(48 puan) tarafından
Yukariya biraktim fotografini
(48 puan) tarafından
Evet benim annemdede var
(2,102 puan) tarafından
Canım Boyle değil bu bebisin eli gayet normal bebiste nomal görünüyor evham yapmayın doktor bise demedimi siz neden bu düşüncelere girdiniz ki
(2,309 puan) tarafından
Evet sonucunuz çıktı mı
(48 puan) tarafından
Yok daha cikmadi
0 oy
(6,451 puan) tarafından

Yeni doğan hep uyur agucuk yapmaya daha üç dört aylıkken başlar bide down sendromlu bebeklerde normal bebekler gibi uyur üç aylık iken agucuk yapmaya başlar 

Ve lütfen kendini korkutma boşu boşuna kuruntu yapma Allah büyüktür evladının sana ihtiyacı var bak sütün de azalıyormuş olan o masum bebeğe oluyor gülüm Allah'a sığın 
0 oy
(1,575 puan) tarafından
sonuç ne zaman çıkacakmış? o zamana kadar bu konuyu keşke evde konuşmamanın bir yolu olsa
(48 puan) tarafından
25 gune cikacak ben buraya sorunca kimse benzetemedi icim rahatladibiraz daha ama esim oyle diyince biraktim yukariya gotografini zaten
0 oy
(7,146 puan) tarafından
Hareketleri nedir yani ağlarlar emerler uyurlar budur gazı varsa sıkar kaşar kendini

Peki sizin farkettiğiniz anormal hareketler nelerdir yeni doğan nasıl farklı hareketler yapabilir ki? 

Down sendromluların farklı hareketleri olmazki
(48 puan) tarafından
Bana farkli gelen bisiyi yok esim ole diyince garip husettim fotografini yukari biraktim
0 oy
(2,309 puan) tarafından
Canım yenidoğan bebekte olsa emin ol hepsi farklı. Gazı olur kendini sıkar. Sıçrama hareketi olur bol bol emer uyur huzursuz olur gazı varsa vs. 

Bide ailenizde bu var mı hiç ? 
(48 puan) tarafından
Kimsede yok bide fotografini biraktim yukari

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 292 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pasakizz (915 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 462 göst.
0 oy