Öğlen oğlumla mutfakta oturuyoruz .o yanımda oturuyor ben iş yapıyorum.bir anda hızlı hızlı nefes almaya başladı.ne oldu dedim nefes almaya çalışıyorum dedi.bir baktım masanin altında ablasının küçük parçalı oyuncakları var.aklimdan vurulmusa döndüm.nasil hazırlanıp acile gittim anlamadım.hemen röntgen istediler.doktor birşey yutmadigini fakat bronşit olduğunu antibiyotik yazacağını söyledi.oglum da iki hafta önce hasta oldu.bir antibiyotik içti .içtiği halde ciğerlerine inmiş ikincisini de mecbur içti.nasil üçüncü antibiyotigi içecek başka bir yol yok mu bu çocuğun bobreklerine ne olacak diyince uzmana yönlendirdi.
Sonuç olarak çocuk bronşit değilmiş ! Antibiyotik kullanmasına gerek yokmuş ! Ciğer sesleri temizmis !
Yani pretisyene guvensem çocuk boşu boşuna antibiyotik içecek.oglumda atamadığı balgam varmış ve ondan tıkanmış.sonuc olarak sadece hava verildi ki onu bile verip vermemek konusunda kararsız kaldı bronşları rahatlatalim demek ki hafif bir balgam kalmış dedi uzman doktor. Yemin ederim şaka gibi .