0 oy
55 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
9+5 im ay mide bulantım gecmiyo prilam kullanmama rağmen sancimda var baş ağrılarım oluyo 3. Gebelik bu çok kötüyüm yemeden içmeden kesildim şu bile içemiyorum bu yüzden enfeksiyon oldum susuzluktan sanırım napcam ben ya 

3 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
Daha güçlü bulantı ilaçları var doktoruna söyle ondan versin. Benim 4 ay öyle devam etti ne yiyebildim ne icebildim sadece biraz çubuk kraker Bi tane elmayla 4 ay geçirdim. Su asla icemedigim için doktor ne içersen artık dedi sadece çay icebildim 
(15 puan) tarafından
Ya Allah'ıma dua ediyorum bı an önce geçsin aşırı kötü ya
(1,016 puan) tarafından
Zofer diye bir ilaç var o bayağı fayda ediyor doktorunuza danışarak kullanın isterseniz
-Reklam-
0 oy
(778 puan) tarafından
Çok şükür baş ağrım yok ama bnm bulantım da çok kötü bi boyutta.Banyo etmekten korkuyorum artık şampuan kokusu yüzünden her duş eziyet oldu istifra ediyorum.Aşırı koku hassasiyetim var.Prilam bnde de işe yaramıyo aksine ilk içtiğimde daha çok bulanıyor.Ben yoğurda tuz atıp yiyorum tuzlu ayran yapıyorum limonlu su bide çubuk kraker çözümü bunlarda buldum 
(15 puan) tarafından
Bide ben deniyom bakım bunları oiminlu şu iciyomda bakalım ya
(778 puan) tarafından
Şuan yemekten kalktım nasıl kalktım bilmiyorum kendimi telkin ediyorum bişi yok bişi yok diye sakinleştirmeye tutmaya çalışıyorum çünkü bi kere öğürürsem devamı çok kötü oluyo artık özel bölgem bile zorlanıyor yani istifra ederken.Ama bi yandan da bişi olmaz diyorum çünkü tek gebelik belirtim bu kusunca onun iyi olduğunu kalbinin attığını biliyorum.Bende 10+2yim.Bebişler iyi olsun da atlatılır bu günler♥️
0 oy
(4,564 puan) tarafından
Piyasada ki bütün ilaçları verdi Dr kanser hastalarının kullandığı etkili bir ilaç var bulantı ilacı onu bile verdi yok yok geçmedi Dr en son kullanma demek ki geçmeyecek beklemekten başka çare yok dedi Allah sabır versin çeken bilir hamilleokten soğuttu bulantı beni bir çocukla kalcam ben bu yüzden 
(15 puan) tarafından
Ya dimi Allah'ım sabrımızı arttırsın bı an önce geçsin bu süreç

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 40 göst.
14 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkuss (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.

404,755 soru

12,124,584 cevap

36,483 kullanıcı

...