0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (1,496 puan) tarafından
Merhaba kızlar burada uzun bir süre geçirdim tavsiye verenler oldu teselli edenler oldu hepinize çok teşekkür ederim 2 yıldır bebeğim olmuyordu 3 ay önce hsg oldum 3. Ayında hamile kaldım Rabbime hamd olsun eğer bu ay olmasaydı tedaviye başlayacaktık bu süreçten çok korkuyordum Rabbim yaşayanlara sabır versin şimdi 5+3 deyiz yarın doktor randevum var fakat bu bulantılar 4 gündür beni mahvetti sabahları ne bişey yuyebiliyorum ne ayağa kalkabiliyorum 12 ye kadar bitigim sonra kendime geliyorum daha ilerler diyorlar çok korkuyorum ne yapmalıyım ve yarın kalp atışı duyulurmu mü ?

4 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından

Kalp atışı 8 haftalıkken duyulur, sağlıkla kucağına al inşallah canım benim 

(1,496 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım daha bekleyeceğiz o zaman:)
-Reklam-
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Canım acele etme ben 8 hafta diye gittim 6+4 çıktı geç döllenme olmuş Ogün kalp atışı duyuldu çok şükür şuan 31+6 yım. Stres yapma dinlen bol bol. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(1,496 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ilk olunca heyecan oldu biraz yarın kese görünür o zaman sadece
(5,665 puan) tarafından
Görünür inşallah canım. Rabb'im kucagina almayı da nasip etsin. Ben 31+6 yım şuan gün sayıyorum sende sayarsin Rabbimin izni ile.
0 oy
(477 puan) tarafından
Bulantı için prilam yazdır sağlık ocağında o bana çare pldu
(1,496 puan) tarafından
Yarın söyleyeyim doktora böyle hayat çekilmez ki
(477 puan) tarafından
Bende 4 kg vermiştim doktor yazdı rahat oldum gece uyumadan 2 tane yutuyordum ilk ayda sabah aç karnına da bitane atıyordum
0 oy
(254 puan) tarafından
Ben 6+2 de öğrenmiştim o gün kalp atışını duymuştum. Sağlıkla kucağına al
(1,496 puan) tarafından
Amin inşallah canım vajinadan mı baktı peki kalp atışına
(254 puan) tarafından
Yok canım karnımdan baktı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
5 cevap 117 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tugcengenc (0 puan) tarafından soruldu

403,374 soru

12,082,684 cevap

36,359 kullanıcı

...