0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından
Ürün hasarlı çıktı ve iade almıyorlar saha 3. Günü gönderdik ve iade kabul edeceklerini söylediler fakat içindeki köpük kırılmış da bilmem ne de sanki bir köpük koyamiyorlar bunlar dolandırıcı değil de ne . Tüketici haklarına şikayet etsek paramızı geri alabilir miyiz .?

3 Cevaplar

0 oy
(3,937 puan) tarafından
Elbet şikayet et ayrıca iade etmeye hakkınız var. Bilindik bir markaysa şikayet var yaz hemen çözüyorlar
(47 puan) tarafından
İnşallah ya 7 bin TL az mı ya
(3,937 puan) tarafından
Oo cokmuş kesinlikle şikayet et canım
(47 puan) tarafından
Ediyoruz şimdi dua eder misin paramizi geri alalım anacığım altın vermişti bende onla almıştım çok üzülürüm param giderse
(3,937 puan) tarafından
Ederim canim, inşallah alırsınız paranızı. Üzüldüm ya ne pislikler var inşallah vicdanlari yerine gelirde paranizi verirler
(267 puan) tarafından
Ben 5.000 TL için şikayet etmiştim her şeyi bir yana kandırılmak zoruma gitmişti. 7.000'de az değil yani
(242 puan) tarafından
1tl bile olsa şikayet ederim iade hakkımız var sonuçta ve kabul etmemişler şikayet edin
tarafından
Nereden aldın bilmiyorum ama tüketici hakları deyince ben e bebekten 875 tl ye o zamanlar yürüteç aldım sonra yürütecin ayakları bozuldu bir anda gitmiyordu . Neyse garantiye gönderdik yok düzelmiyor böyle diyorlar tüketici halem heyetine verdim bunları paramı da aldım yani diyorlar ki ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor aaa parasını öyle heryerden bırakan aman diyen çok haklarımız varken neden kullanmayalım değil mi benim de eşim asgari ücretle çalışıyor fazla fazla mesaiyle ayakta çalışıyor birde enayi değiliz yani ki ben 800 tl için yaptım 7000 ne demek direk tüketici halem heyetine başvur konuşmaları da kanıt olarak sakla heyette ki kişi sizi çağıracak göster böyle böyle diye ürünle birlikte kanıtlarla gideceksin alırsınız kesin geri hangi firmaydı
(47 puan) tarafından
Kochler markanın adı bu oradan eliptik bisiklet aldık fakat geldiğinde gırgırtama ve motor kısmında büyük bir makine setine benzer bir ses oldu bir bunu söyledik daha  kurduktan sonra 2 gününde böyle bir sorunla karşılaştırdık hatta onları da mesaj olarak sorduk onlar da vidaları sıkıştırmanız gerektiğini söyledi fakat motordan da ses gelince iade etmeyi istedik onlara da yazdık iade zaten bilgisinde mevcut iade vardır diyorlar ki olması lazım fakat biz onları gönderdiğimizde o içine koyduğu köpük kırık diye iadeyi kabul etmeyeceklerini tamir edip geri göndereceklerini söylediler fakat köpük dediğin nedir ki onlar zaten bu işi yapıyorlar ve bir tane köpük koyamıyorlar mı ben bunu hayal gücümle mi çıkacaktım kuracaktım ben bunu kurmadan nasıl anlayayım bozuk mu değil mi olduğunu bu kadar saçma bahane olabilir mi içinde her şeyi vidaları her şeyi tam gönderdi hiç eksik bile bırakmadık neymiş kutusu yırtmış ki biz onunla güzelce bantladık birine daha böyle yapmışlar ve parasını vermemişler İnşallah biz paramızı alırız
-Reklam-
0 oy
(1,293 puan) tarafından
nerden ne aldin bende ciceksepetinden tarakli duzlestirici almistim adam bildigin bozuk calismayan mali gondermisti iadeye gonderdm kabul etmeden geri gonderdi m7steri hizmetlerini aradim en sonunda ciceksepeti iadeyi kabul etmisti
(47 puan) tarafından
Biz kochler markasından aldık direkt sitesinden aldığımız için yoksa trendyol'dan falan alsaydık muhtemelen daha hızlı çözülür
0 oy
(974 puan) tarafından
Nerden ne aldınız acaba 
(47 puan) tarafından
Kochler markasının kendi sitesinden

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 286 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
20 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,424 soru

12,270,861 cevap

37,584 kullanıcı

Kategoriler

...