0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Kızlar kız kardeşim lise 1 gidiyor canakalle gezisine gidecekler ucakla iki kız kardeşim aynı sınıfta birinin kimlik cuzdanı yok  SİZCE sorun olurmu  fotokopi dedim varmı   oda yok dedi SİZCE bir sorun olur acaba yada nasıl hal edebilirim   

9 Cevaplar

+2 oy
(13,179 puan) tarafından
Ucağa nasıl binecek her adımda kimlik kontrolü var asla binemez. Fotokopi değil gidecek geçici kimlik belgesi çıkaracak nüfustan uçak bu dolmuş mu bacı 
(1,002 puan) tarafından
Uzak oda annem babam koyde babaannem ile beraberler
(13,179 puan) tarafından
Almazlar boşa gitmesin havaalanına
(1,002 puan) tarafından
Cok heves etmiş inş yardımcı olurlarb
-Reklam-
+1 oy
(762 puan) tarafından
Barkodlu nüfus kayıt örneği çıkartın.
(1,002 puan) tarafından
Nasıl cıkartılır canım yardımcı olur musunuz
tarafından
E devletten çıkıyor sanırım
(1,002 puan) tarafından
Bakim canım
+1 oy
(13,015 puan) tarafından
uçağa binemez 
(1,002 puan) tarafından
Hmm cok uzuldum inş gider
0 oy
(15,701 puan) tarafından
Kimliksiz uçakla gidemezki.
(1,002 puan) tarafından
Tc kimlik olsa yetmez mi
(15,701 puan) tarafından
Yetmez. Belki nüfustan geçici kimlik belgesi gibi bişey alirsa onunla uçabilir.
(1,002 puan) tarafından
Onuda soyledim işte onada baba imzası kazım 15 yaşında daha
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Tabi ki canım asla kimliksiz uçağa binemez.daha girişte red ederler
(13,179 puan) tarafından
Seni niye suçlayayım ailen demişim çocuk senin mi bacı senin sorumluluğun o evdeyken bile sınırlı. Dediğim gibi havaalanından döner mümkün değil alınması. Sabah 8 de kalkıp nüfusa gidip geçici belge alabilir ıslak imzalı babası ile.
(1,002 puan) tarafından
Babası koyde işte saat 3 gidecek bugun
(13,179 puan) tarafından
Gece 3 te mi uçuş gündüz mü? Geceyse zaten geçmiş olsun mümkün değil artık . Yok sabahsa Baba da köyden çıkıp gelecek evladını umursuyorsa köy kaç saatlik yerde ki?
(1,002 puan) tarafından
Evt gece 3 te  2 saatlik yol işte
(13,179 puan) tarafından
Canım kardeşini gidemeyeceğine hazırla. Kimliksiz imkansız havaalanında kimse kimseye güzellik yapmaz.
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Boşuna gitmesine havaalanına almazlar canim. Kimliksiz işlem yapmıyorlar bavul verirken kimlik gösteriyorsun uçağa girmeden aynı sekilde kimlik veriyorsun 
0 oy
(5,679 puan) tarafından
Canım kimliksiz asla alınmaz onu geçtim reşit de değilmiş oda sorun çünkü 18 yaş altı kişilerde yanında ya anne baba yada tanıdık biri olması lazım artı yabancı biriyle gitse onunda imzalı bir belgesi olması lazım 
0 oy
tarafından
Kimliksiz hayatta gidemez bırakın uçağı, otobüs ya da trenle bile gidemez kaldı ki uçakta adım attığın yerde kimlik kontrolü var. Ayrıca kimliksiz yolculuktan ziyade daha önemli meseleleri düşünün Allah korusun kaza vs olsa hastalık olsa hastahanede bile sorun cikar biran önce kimliği halletmeye bakın 
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Boşuna havaalanına gidip o yolu dönmesin geri. Uçağa binmeyi geç biletini bile alamaz kimliksiz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
7 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
18 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde kaavimsi (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
8 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Poine (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 265 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu

409,672 soru

12,315,722 cevap

38,825 kullanıcı

Kategoriler

...