0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Kizlarrr selam :) Ikıncı gebelıgım bı oglum var tahminde bulunur musunuz çok merak ediyorum doktora gidince daha bir ay sonra beli olur dedi ama bn merak içindeyim 12+3 haftalık burda 

image

10 Cevaplar

0 oy
(2,068 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Erkek gibi geldi bana bilemedim de rabbim gönlüne göre versin 
(8 puan) tarafından
Canım canım ☺️
-Reklam-
0 oy
(29,413 puan) tarafından

Kız gibi hakkında hayırlısı olsun 

(8 puan) tarafından
Amin inşallah ☺️
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Seni heveslendirmek istemem ama bacım bana kız gibi geldi.ben.kuyruk sokumuna bakiyorum.erkek olursa yay gibi içeri kıvrık oluyor kız olursa daha düz.
(8 puan) tarafından
İnşallah canım sağlıkla gelsin ☺️
(11,929 puan) tarafından
Tabi ki en önce o :) rabbim sağlıkla sihatle inşallah .ama insanda rabbimin verdiği iki meyveden de tatmak istiyor :)
(8 puan) tarafından
Evet canım ilk erkek evlat istemiştim rabbim çevirmedi şimdi kalbimden kız geçiyor rabbim inşallah bunu da geri çevirmez ☺️
(11,929 puan) tarafından
İnşallah canım.benimde bir kızım vardı.hamileykenbhep sağlıklı olsun da hiç önemli değil diyordum .doktor erkek diyince bir mutlu oldum.hani erkek evlat sevdasına değil dediğim gibi rabbimin iki meyvesini de tatmak açısından.sukurler olsun ki 3.5 yaşında oldu bile
(8 puan) tarafından
Maşallah canimm herşeyin başı sağlık mınnacik şeyi nasıl merak ediyruz bişey olacak diye korkuyoruz Allah önce sağlık versin yavrularimiza
(11,929 puan) tarafından
Amin amin sen gebesin ne olur oğluma dua et .iyileşsin yavrum
(8 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin inşallah korkulacak bişey yoktur
(11,929 puan) tarafından
Ya canım oğlumda uyku apnesi var.iki hafta önce rahatsizlandi ciğerleri temiz dedi doktor ama antibiyotik verdi.midesi için.o antibiyotik bittiği gibi ateşlendi çocuk hiriltisi var gibi geldi.gene götürdüm bu sefer dedi ki cigerinde enfeksiyon var.gene antibiyotik içecek o ise yaramamis dedi.cocuk o antibitigi de içti daha bu sabah bitti.aksam.ustu nefes alamıyorum dedi zor attim acile.ben sandım ki birşey yuttu.oradaki doktor bronşit olmuş dedi.gene antibiyotik vercekti ben dedimki bu üçüncü birşey olmayacak mı çocuğa? Oradan uzmana yönlendirdi.uzman baktı antibiyotike gerek yok ciğer sesleri iyi sadece hava ver balgamı var gibi dedi.ama içim içimi yiyor.neden oburdu böyle dedi de oburku böyle dedi diye.ben bir de bir evladımı kaybettim gözümden sakiniyorum ama başımıza bunlar geliyor
(8 puan) tarafından
Canım benim Allah yardımcısı olsun atlatır ben çok dua ediyorum ona buhar makinası kullandın mi benim oğlum da öyleydi çok hiriltisi olur ve horlardi şuan 2 buçuk yaşında her doktora goturdugum de ciğerleri dolu diyip antibiyotik veriyorlardı 1 ay düzeliyor tekrarliyordu ozellikle kışın çok oluyor buhar makinası gerçekten işe yarıyor
(11,929 puan) tarafından
Var canım var.hatta doktor buhara gerek yok demişti daha önceki ben gene de guvenmedim ve akşamları ventolin verdim
(8 puan) tarafından
Sen içini ferah tut düzelir canım
(11,929 puan) tarafından
İnşallah ne olur dua edin bize .içim içimi yiyor oturuyorum kalkıyorum aklımda o
(8 puan) tarafından
Ederim tabi ki canimm biz anneyiz onun tırnağı kırılsa bizim parmagimiz kopar çok iyi anlıyorum seni
(11,929 puan) tarafından
Ben bu çocukları buyutecegim de kanser mi olurum 35 yaşında 85 gibi mi olurum onu bilmiyorum.
(8 puan) tarafından
Hayat çabuk geçiyor bı bakmissin kocaman olmuşlar bizim tatlı telaslarimiz olsun
(11,929 puan) tarafından
İnşallah.bir buyuseler.
(43 puan) tarafından
Benimki nede yorum yapar mısın ya
0 oy
(580 puan) tarafından
Kese şekline göre kız gibi ama bilemem Allah hayırlı evlat nasip etsin korusun inşallah 
(8 puan) tarafından
Amin canım hayırlı evlat olsunlar Allah herkese kalbindekini versin☺️
0 oy
(10,153 puan) tarafından
Erkek hislerime göre 
(8 puan) tarafından
Tşk ederim cnm ☺️
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Görünüşe göre erkek. 
(8 puan) tarafından
Tşk ederim cnm ☺️
0 oy
(34 puan) tarafından
Erkek gibi geldi içimden sağlıkla gelsin oğlunuz kaç yaşında acaba
(8 puan) tarafından
Tşk ederim 2bucuk yaşında
0 oy
tarafından
Erkek direk söylüyorum canım 
0 oy
(857 puan) tarafından
Kız diyorum canım Hakkında hayırlısı olsun inşAllah :) 
(8 puan) tarafından
Tşk ederim canım
0 oy
(1,131 puan) tarafından
İnşallah kız olur :)) ben kızcıyımm
(8 puan) tarafından
Tşk ederim canım ☺️
(1,131 puan) tarafından
Rica ederim:))

411,475 soru

12,386,482 cevap

43,550 kullanıcı