+1 oy
413 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (817 puan) tarafından
Bitmiyor çamaşırlar sizde benim gibi misiniz hiç bitmiyor o kirli sepeti boş kalmiyor resmen. Mahallede bakıyorum benden başka çamaşır seren yok herkesin kurutma makinesi mi var ben mi geri kaldım bu konuda ama sanırım gerekiyor ya sürekli çamaşır as topla gına geldi 

24 Cevaplar

+3 oy
(1,070 puan) tarafından
Şuan ıcın gereksiz gelıyor ilerde bakarız ben cırpa cırpa asmayı seviyorum asjsjsjjssjj
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Alana kadar rahatlığını asla anlamadım yâ hem yumuşacık çıkıyor hemde tüm tozları yumak yumak çıkarıyor çok rahatlık hayatımda böyle konfor böyle rahatlık görmedim annem sağ olsaydı kesinlikle hediye alırdım muhteşem bir şey 
(817 puan) tarafından
Öyle diyorlar ama Instagram'da gördüm kimi de diyor çamaşırları yıpratiyor ömrünü kisaltiyor
tarafından
Bilemiyorum iki haftadır kullanıyorum
(585 puan) tarafından
Sizinki hangi marka benim ki Regal çamaşırlar çekiyo siiznkindr çekme oluyo mu
+2 oy
(5,407 puan) tarafından
Benim balkonum yok ve cocuklarin alerjisi oldugu icin aldım. Kışın guzel avantaj ama gunes goren bir balkonum olsa almazdim belki
(817 puan) tarafından
Benim kızımda alerjik aslında mantıklı almak
+2 oy
tarafından
Sana şu kadar söyleyim çamaşır makinesinden çıkarıp kurutmaya atıyorum çıkan tozu görünce ben yıllarca bu tozlu giysileri mi giymişim dedim. Ki biz bide balkona asiyorduk araç egzoz kokuları tozu hep yapışıyor. Ama makine hepsini topluyor. Özellikle kış aylarında iyi oluyor çünkü dışarda kuruma süresi uzuyor çogu zaman kar kış yağmur olunca asilmiyor. Eve assan nem koku oluyor. Kurutma makinesi büyük nimet. Çocuğum doğmadan hemen önce aldım elim ayağım oldu 
(817 puan) tarafından
Hangi marka önerirsiniz peki nasıl özellikleri olmalı hiç araştırma yapmadım
tarafından
Beko kmx90 kullanıyorum ben. İki üç gün öncede anneme aynı modelin Arçelik markasını aldık.
İsi pompalı olması, enerji yönünden a sınıf olması lazım. İsi pompali olması da nem ölçüyor kurutma süresini ayarlıyor. 2 saatlik program bazen kumaştan kaynaklı hemen kurutmiyor onu ölçüp 2 buçuk saatte kurutuyor. Programları önemli. Karma programı en kullanislisi. Kumaş ayırımı yapmadan sentetik pamuk bir arada atılıyor. Çekme küçülme yapmıyor. Hijyen programı olmalı. Havalandırma yapıyor. Havlu yorgan programlari da ayrıca var. Ben genelde karma kullanıyorum.  Havlularda havlu programı. Arada bir bebeğimin temiz kıyafetlerini atarım hijyenik havalandırma yaptırırım.
+2 oy
(5,427 puan) tarafından
Yazin degilde kışın sorun oluyor simdi balkona asiyoruz da kisın odaya asiyoruz mecbur o da evde terleme yapiyor rutubete yol aciyor ona nasil onlem aliriz bilmem
+2 oy
(7,076 puan) tarafından
Haftada bir yada iki ayırıyorum peşpeşe yıka kurut kolay oluyor valla as topla zor şuan zaten astığı mı daha kirli alıyorum tozdan dolayı iyiki almışım
+2 oy
(29,199 puan) tarafından

Balkonumda imkanım olduğu için en güzeli balkon ama yasak yerlerde mecbur makina şart taşınacağım ev yasak çamaşır asmak dışarı onun için bnde almayi düşünüyorm yoksa baş gelmez 

(817 puan) tarafından
Nasıl yani yasak çamaşır asmak neden öyle ilk defa duydum
(29,199 puan) tarafından
Site olduğu için balkona tele çamaşır asmak yasak çoğu sitede bu kural var
(817 puan) tarafından
Aa hiç bilmiyodum neden peki üst kattan bir şey mi cirparlar diye
(29,199 puan) tarafından
Yok kız bina görüntüsü bozuluyor Muş kötü görüntü gözüküyor Muş dışarıdan
+2 oy
(14,666 puan) tarafından

Yerim olsa biz alacağız 

Balkonda kurutmayı hiç sevmiyorum dışarının bütün tozu kıyafete geliyordur 

Asanlwra bakıyorum rüzgar çıkınca kim bilir nasıl toz oluyor diyorum içimden :)

(817 puan) tarafından
Bende sevmiyorum kar gibi bembeyaz çamaşırlarımı asıyorum cadde ustu üstelik yol asvalt bile değil taşlık hep çıkan tozu görün yani hergun mutlaka balkon yıkarım ben
+2 oy
(647 puan) tarafından
Şart mı diye bakarsanız bulaşık makinesi de şart değil, elde yıkama imkanı da var. Bu tarz aletlerin amacı hayatı kolaylastirmak yani olmazsa olmaz değil ama isleri kolaylaştırip hızlandırdığı bir gerçek.
(817 puan) tarafından
Kocam bey izin verirse alayım diyorum ama yerim de yok nereye koyabiliriz onu da bilemiyorum
+2 oy
(13,236 puan) tarafından
Şart olayı kişiye göre değişir benim ev küçük kurutacak alan yok hem kız hem ben alerjik astım hastasıyız. Bu yüzden bize şarttı. Balkonun vardır is pis olmayacak şekilde asabiliyorsundur ya da maddi imkanın el vermiyordur şart olmaktan çıkar
(817 puan) tarafından
Alerjik astım a iyi mi geliyormus bilmiyordum
(13,236 puan) tarafından
Hijyen ve alerji modu var. Yumuşatıcı kullanmıyorum balım ben kızla benim kıyafetlerde yumuşatıcı astım tetikliyor. Eşiminkileri bile katlarken mahvolurum her defasında. Kurutma pamuk gibi çıkarıyor tozu topluyor bir taşla iki kuş
+2 oy
tarafından
Şu an evim küçük olduğu için alamıyorum ama yeni eve taşınınca direk alacağım ya elim ayağım olur yemin ederim 3 kişiyiz sadece bir sürü kirli çıkıyor şaka gibi 
(817 puan) tarafından
Ever bizde 3 kişiyiz sepet hep dolu bende hiç sevmiyorum sepette çamaşır bekletmeyi ya
tarafından
Vallahi imkanın varsa al benim olsa hemen alırdım
+2 oy
(585 puan) tarafından
Benim ve Regal ama kullanamıyorum hep çektiriyor giysileri:)
tarafından
Ya nasıl çekiyor bende regal aldım 3 hafta oldu alalı öyle birşey sezmedim yanlış programa mı atıyorsunuz acaba ısı pompalı mı
(585 puan) tarafından
Bebek programı var çocuklarımın giysilerini ona atıyorum o bile çektiriyor.
Hepsini denedim hepsinde çektiler eşimin tişörtleti küçücük oldu. Terziye para vermiyorum artık pantolon alınca kurutmaya atıyorum hemen çektiriyor
+2 oy
tarafından
Bende aynıyım sanki evde ordu var gbi oysaki iki.kizm devamlı kıyafet değiştirir kirli sepetine atarlar temz olduğu halde yani kirli sepetim boş durmuyor bende yoruldm bugün 3 kere makinayı calstrdim  kuruyani topla katla snra dgeri as geri kuruyani geri topla geri as  
+2 oy
(3,627 puan) tarafından
Benimde asacak yerim yok üstüne üstlük kış geldi mi ne yapacam diye düşünüyorum koydum kafama gidip baktım 17 bin lira dedi ayda elden taşıt le 1500 TL ya verecek onu Alaçam bende 
+2 oy
(5,305 puan) tarafından
Bence kurutma makinesi çamaşır makinesi kadar şart bir eşya. Geç aldığım için çok pişmanım şahsen. O kıyafetlerden çıkan tozu tüyü görsen zaten tiksinirsin çamaşır sermekten. 1 ay sereyim dedim evde toz arttı resmen
0 oy
(11,497 puan) tarafından
Bence şart           
0 oy
(7,921 puan) tarafından
Almayı düşünmüyorum. Kendi elimle asmak hoşuma gidiyor. Zaten apartmanda oturmuyorum dışarısı müsait 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Eşimi ikna edebilsem bende alacagm da suan içinn zor :)
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Yogun camasır trafiğin varsa güzel icad canım bende var 6 aydan beri kullanıyorum
0 oy
(999 puan) tarafından
Valla dün ilk günümüzdü o kadar harıka ki hem yumuşacık hem tertemiz çıkardı eşim sürpriz yaptı Allah razı olsun ondan 

Ben astım hastasıyım yatak odama asıyordum çamaşırlıkları yumuşatıcıda koyunca sabaha kadar öksürüyordum hamdolsun bu dert bitti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
11 cevap 217 göst.
0 oy
10 cevap 180 göst.

409,903 soru

12,323,828 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...