+1 oy
410 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
Bitmiyor çamaşırlar sizde benim gibi misiniz hiç bitmiyor o kirli sepeti boş kalmiyor resmen. Mahallede bakıyorum benden başka çamaşır seren yok herkesin kurutma makinesi mi var ben mi geri kaldım bu konuda ama sanırım gerekiyor ya sürekli çamaşır as topla gına geldi 

24 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Ablam almış öyle memnun hele ki yumuşacık çıkıyor bende çok beğendim gerçekten çok işe yarıyor hele ki kalabalık aile için
-Reklam-
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Vallahi bitmiyor hele hava soğudum mu tam ızdırap . Kurutma makinesi yerim olsa alacağım vallahi çok iy bir şey .
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Bence kesinlikle gerekli. Köydeyim her gün üst değiştiriyoruz ister istemez kirleniyor ustumuz kızım küçük 2 güne 1 mutlaka çalışıyor hele bide gece yatağa çiş yaparsa çıkılmaz bi hal alıyor yerim olsa bende istiyorum
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Geçen kış aldı eşim doğum günüm de Allah razı olsun. Bütün kış rahat ettim çocuklu olunca çok zor bide kışın çek-as da günlerce kurumuyor falan olmuyordu yani. Bu yaz çoğunlukla asmaya çalıştım dışarıya güneş görsün camasirlar diye. Şu son bir kaç haftadır kurutmaya atıyorum hep. 

Bence olmalı ya her kadının işini kolaylaştıracak bişey çocuklar döküp saçıyor çamaşır birikiyor. Kurutma makinesi düzenliyor günde 2 kere çamaşır yıkayıp 2 sini de kurutabilirsin sonra bir kaç gün rahat ediyosun. Kendi adıma böyle yanj

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 170 göst.
0 oy
10 cevap 144 göst.
0 oy
8 cevap 160 göst.
0 oy
6 cevap 118 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,178 cevap