0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

• <3:)<3:)<3TEHECCÜD etkinliği yapalım mı ?<3:)<3:)<3

13 Cevaplar

+1 oy
(5,444 puan) tarafından
Nefsimi bu konuda yenemiyorum :((zor uykuya geçiyorum kalkınca sabaha kadar daha uyuyamam.. Ah biz insanoğlu ne kadar çok bahanemız var üzülerek yazıyorum Rabbim benim gibi nefsini yenemeyenlerede nasip etsin bızede duanızda yer verin :((
tarafından
Bu saatlere kadar uyanık kalırsanız evet kalkmak çok zor yatsıyı kılıp hemen yatmak gerekiyor. Ev hanımlığının vermiş olduğu mesuliyet ile şuan çamaşırlari bekliyorum yikansin da bir daha makinayı çalıştırmayım diye. Ben de kendimce yatmadan iki bardak su içiyorum ki abdesthaneye kalkayım da namaz kılarım diye :D
(5,444 puan) tarafından
Bizim Hoca'da derdi bol bol su için ki tuvalete kalkın gece ☺☺ahh canım bekarken hepsini yapıyodum çalıştığım halde bıde.. Sonra kuran kursuna gittim bır sene hocanın sayesinde sabah namazından sonra bekliyodum  işrak namazı kılıp yatardım ne güzeldi ..Ama bu çocuklar dan sonra malesef kalkamıyorum ama yınede şükrediyorum ki namazımi hiç ihmal etmedım banada dua eder misin Rabbim banada nasip etsin..
tarafından
Çocuklarla enerji kalmıyor ki çok haklısınız :((
(5,444 puan) tarafından
Rabbim nasip etsin ne diyim canım
(323 puan) tarafından
Nur ay nasıl yatalım ki canım yatsıdan hemen sonra yatıp uyumak imkansız benim için çocukların ödevleri yemekleri bulaşık falan derken onlar yatana kadar saat 11 e geliyor bide hemen uyumuyorlar bende çok istiyorum teheccüde kalkmayı ama asla uyanamıyorum gece bazen sabah namazlarını Bike kaçırıyorum hatta :(
-Reklam-
+1 oy
(1,542 puan) tarafından
Elhamdülillah uzun zamandır kılarım
tarafından
MaşaAllâh çok güzel
(2,268 puan) tarafından
MaşAllah
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Çoooooook istiyorum hemde çok .

Ama kör nefsim kahrolası nefsim buna izin vermiyor. 

Çok sevdiğim uykumu çok sevdiğim Rabbime haşaaa değişemiyorum yenemiyorum bunu .

Kalkmak nasip olmuyor .olduğu vakiitte elimin tersi ile itiyorum. Nasiplenmemek için uğraşıyorum resmen. Sonra da vesvese giriyor aklıma, daha sonra da sıcak yatakta buluyorum kendimi. 

Gözümü açınca güneş doğmuş oluyor 
tarafından
Yâ emziriyorsan bünye uykuyu daha çok ister farz olanı kıl kâfi ona da kalkamiyorsun kerahat çıkınca kazasını kilarsin sünnetiyle beraber uykuda bir özür.
(1,888 puan) tarafından
Emziriyorum hocam bebeğim 8 aylık. Geceleri asla uyumaz..ben fırsat kollarım uyumak için .şimdi uyudu bebeğim . Bende yavaştan yatıcam ama yeni doğan bebeler gibi. Yarım saatte bir kalkıyor
tarafından
Yâ rabbim milyon kere selâmet versin benim de o zamanlar full time emerdi ne sağa dönebilirdim ne sola tutulurdu her yerim. Geçecek bu günler sen uyaniksin yâ çoğunlukla işte o vakitlerde sürekli zikir hâlinde ol ❤️
(1,888 puan) tarafından
İnşallah hocam . Abdestsiz yapmak istemiyorum maalesef.
Abdestsiz çektiklerim istiğfar salavat tevhid oluyor genelde.

Geçecek inşalalh bu günlerde
tarafından
Onlar da zikre dahil ❤️
0 oy
(7,076 puan) tarafından

Şöyle bir gurubumuz var bizimde uyanan kalbini atıyor 1 haftalık izne ayrıldım sonra tekrar nasipse ❤️❤️

image

tarafından
Evet biz de nasibse böyle düşünüyoruz ❤️  her gece sırayla birine duâ edilecek listede kime sıra gelirse Teheccüd e kalkinda onun adı zikredilip duâ edilecek
0 oy
tarafından
Cok mubarek bi is masaallah size malesef herseyi yendim uykuda nefsimj yenemedim 3 gun ac dururum uykumu bolemiyorum cok isterdim banada dua edin olur mu 
tarafından
Insaallah canim insaallah su uykuyu bi yensem daha bisey istemem
(1,888 puan) tarafından
Aslında bacım olması gereken . Yatsı namazından hemen sonra yatmak , yatmak ki rahatlıkla kalkılıp Teheccüd kılınsın.  Sabah namazı kılınsın. Ama şartlar el vermiyor. Verdiği vakitte ben uyuyamıyorum
tarafından
Keske iste oyle olmuyo ama yatsi burda 8 cuvari okunuyo esim zaten o saatte isten geliyo yemek istiyo cay istiyo cocuk 9 da uyuyo 11de ilaci var mecbur o saatte vermem lazim hepsini yapiyim diyesiye zaten saat 12 oluyo bunyede boyle alisiyo hadi bi mucize olsun 10 da 11 de isim bitmis olsun o zaman da yatakda don don hic uyuyamiyorum o zamanda kalkamiyorum cok yanlis da iste herkes bizim gibi aslinda onlar nasil kalkiyo ben kalkamıyorum diye kiziyorum krndime ama iste
(1,888 puan) tarafından
Bazılarının uyku ile arası pek yok bacım mesela benim eşimde 3 gün üst üste uyusa bana mısın demez  .birazda iman meselesi. İman varsa imkan da vardır. Ama biz bu imkanları göz ardı ediyoruz. Elimizde vaktimizde varken imkanlarımızda varken bunları göz ardı ediyoruz maalesef
tarafından
Haklisin canim
0 oy
(7,243 puan) tarafından
Bende niyetlendim inşallah bundan sonra düzenli olarak kılmayı planlıyorum nasip olsunn aminn.
tarafından
Amin amin amin Allahümme amin ❤️
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Nerydeyse 3 yaş olan ikiz veletlerim var. Gece çok sık kalkıyorum inan ama hal desen yok. Elbise yığını gibi atıyorum kendimi yatağa. Sabah her yerim pert. Rabbim inşAllah o kullarından benide yapar
(2,268 puan) tarafından
Dün gece okudum bi postta yazınızı.  Kusura bakmayın. Rabbim huzur versin evine. Cuma süresini denedin mi? Alaska diye bir arkadaş var burda. Eş huzursuzluğu için her gün okuyun demişti
tarafından
Estağfirullâh elhamdülillâh sürekli eşimde ben de zikir hâlindeyiz lâkin ikimizin de anlamlandiramadiği şekilde bir gerginliğimiz hâkim. Dün banyo duşa kabini yapiyorduk ben dedim yemek yapayım girdim mutfağa çocukta bı onun yanına bir benim yanıma ikimizi de darlıyor en son eşimin yanına gitti eşimde al çocuğu başımdan diye bir kızdı ki elinde vida vardı saplarim vs dedi ay çok gücüme gitti.  Ondan önceki gece ise elinde telefon vardı işe giderken çocuk kapıda babasını bir türlü bırakmıyor diye adam bıçak gibi iki kere batırdı telefonu sağ boşluğuma.

Cuma Sûresini hiç denemedim okurum bakalım bı iznillâh.
(2,268 puan) tarafından
Böyle değil ise önceden ben nazar, büyü işine çok inanırım. Dikkat et sende bacım. Yada işinde bilmediğin bir gerginlik nedeni olabilir. Rabbim düzeltsin
tarafından
İki senedir böyleyiz rabbim selâmet versin
(2,268 puan) tarafından
Amin cnm ❤️
0 oy
tarafından

Hamile kaldıktan sonra hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum ama ben uyanamiyorum artık :( sabah namazına o kadar zor kalkıyorum ki resmen şeytan tepemde geziniyor 

tarafından
Aynısı aynısı tek değilsun yorgunluk had safhada niyet edip yatınca kalkamazsan bile sevabı alıyormuşsun❤️
tarafından
Allah razı olsun inşallah canım ❤️ o şekilde yapınca ve kalkamayinca vicdan azabı çekiyorum ben ya :/
0 oy
(1,888 puan) tarafından

5.45 TE imsak giriyor. Ben 5.46 da kalktım. Ve tehccüdü kaçırdım yine :(

tarafından
Olsun farzı kıldın yâ elhamdülillâh ❤️❤️❤️
(1,888 puan) tarafından
Çok şükür canım kıldım . Hamd olsun
0 oy
(133,927 puan) tarafından
kac rekat saat kacta bide kaza borcu olan kilamaz diye okudum bu dogrumu
0 oy
(699 puan) tarafından
Telegramsa ben varım
tarafından
Telegram kullanmıyorum
0 oy
(703 puan) tarafından
Ahh ne güzel olur 
tarafından
Evet ❤️
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Teheccüd çok güzel olur da sabah namazına da kalkamıyorum eşim kldırıyor tekrar uyuyorum düzen oturtamadım onda
tarafından
Çok yoruluyoruz yavrum :(

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 299 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
+24 oy
41 cevap 1,063 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elifaras (2,516 puan) tarafından soruldu
+3 oy