0 oy
331 göst.
Aile kategorisinde (849 puan) tarafından
Ya ben burayi kaç aydır kulllanmiyordum ama biraz önce eşimle bişey yaşadım ve sormak istiyorum size.

Eşimle çok sık birlikte olmuyoruz haftada bir belki on günde bir bu normal mi? 4 yıllık evliyiz. Bu bana çok az geliyor. Biraz önce bunu konuşmak istedim niye böyle oluyor falan diye evlendikten sonra yıllar geçtikten sonra böyle olur falan dedi ben yatiyom dedi çekti gittti.

Bu mu sadece cevabın dedim bu kadar mı çabuk sıkıldın dedim. İşini gördüğün başkası mı var yoksa falan dedim yatağa yatmış gülüyo saçma saçma konuşma yaa ne diyon diyo. Bu konuyu konuşmak istemiyorum senle uyuycam ben dedi yorgun olduğunu söyledi. Yeni evlilikteki gibi olmuyor dedi. Ve diğer odaya gitmemi söyledi çektim çıktım ben napayım ya niye böyle oldu ben anlamadım sizinde böyle mi yani bu mu evlilik??

Ya sanırsın 50 yaşına gelmiş. Daha 32 yaşında ben 28im. Beni mi begenmiyor acaba artık ben anlamıyorum 

5 Cevaplar

+5 oy
(3,065 puan) tarafından
Allah aşkına şu özel mahrem yatak odası konularını başkalarına sormayın yaa 

Gercekten ama o eşinle sana özel bi durum 

Biz ne diyelim şimdi haftada 2 kez yapın desek 2 kez mi yapacaksınız 
tarafından
İllede edep der susarım
-Reklam-
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Kuş ötmüyordur çaktırmamaya çalışmış aklınca libido meselesi bu yenısı eskisi yok bunun yaş ile de alakası yok tamamen ten uyumu bence 
0 oy
(12,278 puan) tarafından
her ilişkinin dinamiği farklıdır. kimi haftada 5 yapar kimi yapmaz. daha çok istiyorsan eşine derdini anlatacaksın. 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Konuşmaya çalışman güzel.. Aslında konuşulup çözülmesi gereken bir durum zaten ama eşiniz pek oralı olmamış sözüne güvenmiyormusunuz? Belkide bir problem vardır beden olarak eşinizde.
(849 puan) tarafından
Çok nadir işte. İlişkiyi geçtim bu koltukta uzanırken bile severim ben bunu yüzünü okşarim ederim ama ben ondan görmüyorum hiç öyle bişey ne sarılma ne öpme saçımı sevmez sarilmaz. Hani kadınlar çok ister ya böyle ilgi alaka güzel söz  falan  ben mi abartıyorum diye düşünüyorum da abartmıyorum bence
(2,182 puan) tarafından
Karşılık alıyormusunuz peki siz sarıldığınızda falan ne bileyim en azından kolunuzu falan sıvazlar ? Yada uzaklaşıyor mu?
(849 puan) tarafından
Hayır ne karşılığı sadece telefon bakar.
Bitmiş bizim evlilik yaa
(2,182 puan) tarafından
Uzak durmalısın... Onun sevgisi doluyor seninki boş kalıyor ona kalsa hiçbir sorun da yoktur evlilikte aslında :)
(2,091 puan) tarafından
Biraz yüz verme ,uzak dur bakalım n olacak
0 oy
(3,056 puan) tarafından

Sabah öğlen akşam yas ilerledikçe cinsellige daha zor önem veriliyor esin bariz senden kaçıyor yaşı kimse bahane etmesin :woot:

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 625 göst.
16 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 569 göst.
0 oy
5 cevap 56 göst.

407,228 soru

12,223,375 cevap

36,821 kullanıcı

...