0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından

Günaydın canlar kızlar bir kurutma makinası gördüm burda magazada 9 kg Altus marka 17 bin lira bu taksitli fiyatı taksitleri ayda 1500 TL sizce uygun mu ben taksitle almayı düşünüyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,168 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benimki Altus canım gayet memnunum 
(3,603 puan) tarafından
Saol canım ısı pompalı Gayette güzeldi hani herkes başka marka önermiş ama kendi harcliklarimdan ben odeyecem taksit te cok olmasın diye onu seçtim ama iyi diyede düşündüm bir kaç kişi kullanıyor çevremde gayet memnun
(2,168 puan) tarafından
Valla ablamla bende Altus kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık al canım pişman olmazsin
(3,603 puan) tarafından
Alaçam canım teşekkürler yorumun için
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Arçelik 900 kmx 

Ya da Beko kmx90 tavsiye ederim ikisi de aynı model. Ben Beko , annem Arçelik kullanıyor. Mağazadan araştırırsaniz taksit yapılıyor iyi pazarlıkla uygun fiyata alırsınız diye düşünüyorum. Kurutma çok standart bişey değil bulaşık gibi çamaşır Mak. Gibi değil. İsi pompalı olması lazım enerjisine bakmak lazım çok yakabilir. Ucuza aldık derken faturanız kabarmasın. Servisi iyi olması lazım. Maalesef alt ürün gruplarına pek güvenemiyorum. Altus arcelik alt markası ama servisleri farklı çalışıyor. 17 bini gözden çıkardıysaniz zaten iyi bir marka alın çok uzun süre kullanirsiniz :)

(3,603 puan) tarafından
Canım buda ısı pompalı bide Beko sordum Samsung sordum 27 bin liradan başlıyor bide taksitimi eşimin verdiği harcliktan ben odeyecem 27 binin taksidi yüksek kalıyor malesef
tarafından
Beko ya da Arçelik bu kadar pahalı değil  daha birini yeni aldık anneme. 16 bine geldi. Samsung pahalı olur. Evet bazı özellikleri benziyor hatta öyle ki Arçelik fabrikasında aynı ürüne birine Arçelik birine Altus marka veriliyor. Aslında aynı ama servisleri farklı ondan dolayı demiştim bende. Altus servisi kendisi bakıyor ve çok ugrastirdiklarini duydum. Yıllarca Beko Arçelik kullanırım evimde servis öyle zor durumda bırakmadı. Bir kez kullanıcı hatamda bile karşıladılar. Alt markalar bunu yapmaz
(3,603 puan) tarafından
Valla canım vestelin alt markasında kullaniyorum geyatte ilgililer bu şehirlere ve kişilere göre değişen bir şey şimdi ben burda Arçelik mağazasına gitmedim tabiki normal taksitle aldığım mağazaya sordum ama fiyatları bu sekidleydi ki ben peşin alamayacam ki elden her ay odeyecem taksitleri yüksek bir miktara geliyor bu yüzden onu alamam
tarafından
Anladım doğrudur canım
0 oy
(291 puan) tarafından
Bence internetten bi yorumlarına bakmak lazım. Ben de altusla Hoover arasında kalmıştım. Yorumlara baktım vs sonra Media Markta gittik bir de ordaki bilen birine danışayım diye. Grundig gösterdi. Tüm özellikleri tam istediğim gibiydi hatta tamburu dönmeden kurutma özelliği vardı ayakkabı nevresim gibi şeyleri. 4 5 tane tshirtü katlı koyup çalıştırırsanız ütülü şekilde çıkar dedi. Gayet hoşuma gitti hiç aklımda yokken grundig aldım. 6 taksit yapıyordu hatta bankanın birine 9 taksit yapıyordu. Öneririm
(3,603 puan) tarafından
Canım bu elden taksit yapıyor yani kart üzeri değil Beko baktım hoverr baktım 27 bin lira 25 bin lira dedi bide ben kendi harligimdan odeyecem bu yüzden taksidin ortalama olması lazım
(291 puan) tarafından
Anladım ama yani tüm kurutmalar aşağı yukarı aynı zaten her türlü işini görür
(3,603 puan) tarafından
İnsallah canım saolsin
0 oy
(883 puan) tarafından
Daha iki gün önce eşimin arkadaşı Altus’u 11bşne aldı
(3,603 puan) tarafından
Canım normal fiyatı öyle şimdi biz elden taksit yapıyoruz ya taksitli fiyati böyle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
11 cevap 170 göst.
+1 oy
2 cevap 72 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.

408,339 soru

12,267,608 cevap