Hep kaynanalari lincliyoruz bu sefer de kendi annemizin babamızın kötü özelliklerinden bahsedelim önce ben
Anneem hastalık yatıştırır buna çok sinir olurum mesela hastayım desen ah sorma kızım bende çok hastayım vs vs suram ağrıyor dersen annemin daha çok ağrır vs vs bu huyunu sevmem
Babamın aşırı sert bir yapısı var aslında öyle değil simarmayin diye hep öyle yaklaşır bize ama torunlarına görsen melek bize gelince komutan edasında cocuklari da onun askerleri gibi hiç sevgisini gösteremez bize karşı hep disiplinlidir bu huyunu sevemiyorum aslında sever ama belli etmez edemez torunlarını çok sever ama
Ay bide söylemeden edemiycem bayadir hiç bir postta kötü yorum linç görmüyorum kız ne güzel oldu buralar böyle herkes mutlu pozitif
Annem aşırı titizdir bana çok saçma gelen şeyler annemin hayatı olmuş sürekli eldivenle yaşıyor kardeşlerim ve babam eldiven siz yap biz yeriz der ama kendi yedigini bile eldivensiz yapmaz canım annem birde panik atağı var
Babam da marketten pazardan bozuk bir ürün alsa iade edemez asla o ürün çürür gider veya kimseyle pazarlık etmez
Annem bazen aşırı derece tutumludur hatta cimrilik yaptığı olur .
Babam tembellik yapar . Annem yapsın diye bakar bütün işleri.
Annem çok titiz ve huysuz bir kadın
Babam da çok yemek yer , gelinleri olsaydı kesin çok dert ederdi bunları hahaha,bide dört kız kardeşiz kim 4 görümce ister
Allah başımızından eksik etmesin❤️
Babam çok yüksek sesle konuşur. Kulakta ya da karşıdaki insan da sorun yok ama alışkanlık bende biraz travma yaratmıştır bu çocukluktan beri. Yüksek sese tahammülüm yok. Geçen gün de bebeğimin yanında heyecandan yüksek sesle konuşunca benim Defne kuş ağladı uyardım bende napayım kendim yaşadığım için biliyorum hiç sevmiyorum benim kız da sevmedi.
Annem de çok para harcar. Kazanıyor da 45-50 bin maaşı var. Çoook eskiden ben bebekken annem çalışmazmis ev hanımı. Eş eline bakarmis ufak tefek birikimiyle bı sürahi almış o da lacivert renkmis üst kısmı. Babam da fanatik gsli. Bu fb rengi diye almış kırmış. Annemin çok zoruna gitmiş. Sonra annem çalışmaya başlayınca babamdan gizli halılar perdeler almaya başladı hep bir yerde saklı gizli durdu. Borcu bitince ortaya çıkarttı. Sonra iş mobilyalara döndü. Mobilyalar değişti Şimdi de babam köye gidince annem çağırıyor ustayi evde tadilat yaptırıyor komple..babam geliyor ki ev değişmiş. Kız bı çanta takar 5 bin liradan başlıyor çantaları. Ben biraz israf görüyorum bu kadarını. Zamanında yapamamış içinde kalmış ama benim annem abartiyo :) söyleyince de sana da alayım diyo. Ben 5 bin liralık çanta alsam elim ayağım titrer kullanmam saygıdan .d.d olumsuz ozellikleri bunlar benim için.
Annemin tek sevmediğim huyu aşırı derecede bana takıntılı ve sürekli ağlıyor örnek vereyim
Bahçeden domates biber topluyor arıyor beni başlıyor ağlamaya çektin gittin de tarladan toplayamadinda yiyemedin de ooo say say bitmez
Mesala yemek yesin iyi birşey yiyorsa arar araba ayarla gelen olursa şunu yaptım sanada yollayacağım onu bana yoklamasın veya aynı gün o yediğini bende yemeyim tamm ben ac kaldım o moda geçiyor
Haber izler İstanbul da kaza olmuş emin olana kadar o gün 500 kere görüntülu arar
Babamda Melek gibi adamdır benim en ene en iyi arkadaşımdi açık konuşmak gerekirse sevgilim bile olsa ilk babama derdim bi canım sıkılıyor dememiz yeterdi ona hazırlanın gidiyoruz derdi gece hi çıkardık sabah ya Trabzon da ya Ankara da alakasız yerlerde gozumuzu açardık sonra babama birşeyler oldu bize düşman oldu biz ona düşman olduk annemle ayrıldılar benle kalıyordu evladım benim İnce çizgim oğluma küfür etti sonra bende evimden kovdum simdi nerde napıyor haberim yok
Babam aşşşşııırrrrıııı inatçı bir adam, bu da özellikle yaşla beraber bizi çok yoruyor artık . Bir doktora gitmeye ikna etmek ölüm gibi mesela. Annem de aşırı derecede her durumun önce en kötüsünü düşünüp, kafasında kuran biri. Sağlığından oluyor bu yüzden farkında bile değil.
Babamın sürekli bize gelince kendi doktorunuz olun demesi tırnağı kırılsa koşa koşa hastaneye gitmesi panikle hem çok komik hem çok sinir oluyo kardeşim
kızın kalp sorunu var hastaneye götürmemek için kendi kendinizin doktoru olun diyo bende uzaktan eğitim alıp doktor kostümü giyip senin doktorun oliyim bari diye dalga geçiyorum ahshsh
kardeşimde sürekli hasta modunda takılan
ne olsa hastaneye gitmek isteyen birisi babamda böyle diyo habshshs çok çakisiyorlar
Anneminde babanemle ilgili babamla ilgili sorunları bana 50 kere anlatması ve ilk anlatiyormus gibi heyecan yapiyo dedikodum var diyo sonra aynı seyleri anlatiyo anne anlatmıştın bunu diyorum yaa oylemiydi ya diyo .d
1,493,308 soru
24,399,381 cevap
349,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın