+3 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (8,511 puan) tarafından

Hep kaynanalari lincliyoruz bu sefer de kendi annemizin babamızın kötü özelliklerinden bahsedelim önce ben :)

Anneem hastalık yatıştırır buna çok sinir olurum mesela hastayım desen ah sorma kızım bende çok hastayım vs vs suram ağrıyor dersen annemin daha çok ağrır vs vs bu huyunu sevmem :D

Babamın aşırı sert bir yapısı var aslında öyle değil simarmayin diye hep öyle yaklaşır bize ama torunlarına görsen melek bize gelince komutan edasında cocuklari da onun askerleri gibi hiç sevgisini gösteremez bize karşı hep disiplinlidir :) bu huyunu sevemiyorum aslında sever ama belli etmez edemez torunlarını çok sever ama <3 

Ay bide söylemeden edemiycem bayadir hiç bir postta kötü yorum linç görmüyorum kız ne güzel oldu buralar böyle herkes mutlu pozitif :angel::):kissing:

21 Cevaplar

+3 oy
(3,823 puan) tarafından
Yok kız sana denk gelmiyordur linc meselesi ..bunca kadin var sence lincsiz olurmu.sjajsj

Annemin kötü huyu tesettürlü ama layığıyla burunmuyor..hep bu konuda kiziyorum ona

Babamın kötü huyu bazen inatçı oluyor 
(8,511 puan) tarafından
Ben uzun zamandır denk gelmiyorum
-Reklam-
+3 oy
(1,551 puan) tarafından

Annem aşırı titizdir bana çok saçma gelen şeyler annemin hayatı olmuş sürekli eldivenle yaşıyor kardeşlerim ve babam eldiven siz yap biz yeriz der ama kendi yedigini  bile eldivensiz yapmaz canım annem birde panik atağı var <3

Babam da marketten pazardan bozuk bir ürün alsa iade edemez asla o ürün çürür gider veya kimseyle pazarlık etmez 

(8,511 puan) tarafından
Benim babam ciğerini söke söke verir valla :D
+3 oy
(9,037 puan) tarafından
Sabah sabah hiç usenmedinmi bunu yazarken
(8,511 puan) tarafından
Yoo üşenmedim çünkü bize gün çok erken aydı •×°
(2,060 puan) tarafından
Esma ya ahahahabbs
(9,037 puan) tarafından
Saat 8 di :D
(2,060 puan) tarafından
Sen niye bana bu kadar uzak otuyosunkiiiiiiii nedennnn
(9,037 puan) tarafından
Kuzenim sizin oraya gelin geliyor zjsj basaksehire kırk kere düşünüyor nasıl giderim burası neresi orası nere diye
+3 oy
(1,623 puan) tarafından
Eşim yurtdışında calısıyo annemin artık dönsün vs diye basının etini yemesine sinir oluyorum babamında sanki hasta olcaz gibi geliyo dediğimde hemen kulak doktora demesine hasta olmadan doktora götürmeye bayılıyo diyorum baba daha bişey yok olursa gideriz diyom yok yok gidin şimdi diyo 
(8,511 puan) tarafından
Kız napsin sizi dusnuyor adam :))
(1,623 puan) tarafından
Valla linç gelebilir ama bunaltıyo bazen bu durum beni gecen mesela yaptım oyle götürdüm doktora doktor gayet sağlıklı hiç bişey yok ama burdan kesin virüs kapar dedi doktorun dediği gibide kaptı Allah'tan cabuk atlattı
(8,511 puan) tarafından
Öyle pimpirik yapınca oluyor bende hastaneye gitmiyordum aylardır kesin hasta oluruz diye gittik ve ertesi gün çocukta bende hasta olduk negatif düşünüp kötüyü çağırmamak lazım yoksa hemen geliyor
(1,623 puan) tarafından
Valla geliyo bide benim kızım o kadar hassas ki hemen yatış veriliyo cok korktum ama şükür ki yatıs yapılacak kadar olmadı
+3 oy
(6,239 puan) tarafından

Annem bazen aşırı derece tutumludur hatta cimrilik yaptığı olur .

Babam tembellik yapar . Annem yapsın diye bakar bütün işleri. 

(8,511 puan) tarafından
Baban bütün erkeklerin özeti olabilir mi °~°
(6,239 puan) tarafından
En kötü huyu o . Onun dışında dayak aldatma gibi kötü huyu yok :))
(8,511 puan) tarafından
Kız bu yaştan sonra da bırak olmasın bacım .. yani genel erkekler baban gibi demek istedim aslında
(6,239 puan) tarafından
Yapanlar var maalesef:D
+3 oy
(4,765 puan) tarafından
Sormsuz ve ilgisizliklerı
(8,511 puan) tarafından
Anladım canım:(
+3 oy
(3,136 puan) tarafından

Annem çok titiz ve huysuz bir kadın :D

Babam da çok yemek yer , gelinleri olsaydı kesin çok dert ederdi bunları hahaha,bide dört kız kardeşiz kim 4 görümce ister :)

Allah başımızından eksik etmesin❤️

(6,239 puan) tarafından
Ben bazen 1 görümceye katlanamıyorum. Dördü düşünemiyorum:D
(8,511 puan) tarafından
5 gorumcesi olan ben seri üzgün :(
(3,136 puan) tarafından
Biz iyi görümce olurduk:)
(6,239 puan) tarafından
Erkek kardeşiniz yokmu yani
(3,136 puan) tarafından
Yok canım
+3 oy
tarafından

Babam çok yüksek sesle konuşur. Kulakta ya da karşıdaki insan da sorun yok ama alışkanlık:) bende biraz travma yaratmıştır bu çocukluktan beri. Yüksek sese tahammülüm yok. Geçen gün de bebeğimin yanında heyecandan yüksek sesle konuşunca benim Defne kuş ağladı :D uyardım bende napayım kendim yaşadığım için biliyorum hiç sevmiyorum benim kız da sevmedi. 

Annem de çok para harcar. Kazanıyor da 45-50 bin maaşı var. Çoook eskiden ben bebekken annem çalışmazmis ev hanımı. Eş eline bakarmis ufak tefek birikimiyle bı sürahi almış o da lacivert renkmis üst kısmı. Babam da fanatik gsli.  Bu fb rengi diye almış kırmış. Annemin çok zoruna gitmiş. Sonra annem çalışmaya başlayınca babamdan gizli halılar perdeler almaya başladı hep bir yerde saklı gizli durdu. Borcu bitince ortaya çıkarttı. Sonra iş mobilyalara döndü. Mobilyalar değişti Şimdi de babam köye gidince annem çağırıyor ustayi evde tadilat yaptırıyor komple..babam geliyor ki ev değişmiş. Kız bı çanta takar 5 bin liradan başlıyor çantaları. Ben biraz israf görüyorum bu kadarını. Zamanında yapamamış içinde kalmış ama benim annem abartiyo :) söyleyince de sana da alayım diyo. Ben 5 bin liralık çanta alsam elim ayağım titrer kullanmam saygıdan  .d.d  olumsuz ozellikleri bunlar benim için.  

(8,511 puan) tarafından
Kız bırak yaşasın hayatını kadın :)
tarafından
Bıraktım zaten kazanıyor emeğini de kendi harcayacak tabi.
+3 oy
(778 puan) tarafından
Annemin sevmediğim huyu dizi çok seviyor her güne ayrı dizisi var hatta aynı gün olan dizileri var onları da sabah kalkar geriye alıp izler tuvalete bile gitse durdurur bi anını kaçırmaz bu yüzden çok kavga etmişizdir o oturduğu zaman televizyon onundur.Babamın da sevmediğim huyu bişi aldı mı hep pahalısını yada bilmeden kötüsünü alır hiç alışveriş yapmasını bilmez.Bu yüzden de annemle çok kavga ederler balık alır annem çöpe atar kokuyo yenmez der.Bumbar alır yemeği yapana kadar annem söylenir, sebze meyve alır bilmeden pahalı alır.Annem bişi alma dedikçe de babam gördü mü alır.Ha bide bişeyi canım istedi demicen babamın yanında denk geldi mi alır bide kıtlık çıkmış gibi çok alır bu yüzden de annem bağırır.Annem genelde bağırır:D
(8,511 puan) tarafından
Ay bu benim kayınpeder ne alsa kaynanam beğenmez kavga çıkartır bizde çok üzülürüz adam ne yapsa yaranamaz
+3 oy
(3,742 puan) tarafından

Annemin tek sevmediğim huyu aşırı derecede bana takıntılı ve sürekli ağlıyor örnek vereyim 

Bahçeden domates biber topluyor arıyor beni başlıyor ağlamaya çektin gittin de tarladan toplayamadinda yiyemedin de ooo say say bitmez 

Mesala yemek yesin iyi birşey yiyorsa arar araba ayarla gelen olursa şunu yaptım sanada yollayacağım onu bana yoklamasın veya aynı gün o yediğini bende yemeyim tamm ben ac kaldım o moda geçiyor 

Haber izler İstanbul da kaza olmuş emin olana kadar o gün 500 kere görüntülu arar 

Babamda Melek gibi adamdır benim en ene en iyi arkadaşımdi açık konuşmak gerekirse sevgilim bile olsa ilk babama derdim  bi canım sıkılıyor dememiz yeterdi ona hazırlanın gidiyoruz derdi gece hi çıkardık sabah ya Trabzon da ya Ankara da alakasız yerlerde gozumuzu açardık sonra babama birşeyler oldu bize düşman oldu biz ona düşman olduk annemle ayrıldılar benle kalıyordu evladım benim İnce çizgim oğluma küfür etti sonra bende evimden kovdum simdi nerde napıyor haberim yok 

(1,560 puan) tarafından
Büşra sonuna kadar imrenerek okudum . Sonunu okuyunca ilk okuduklarımın hiç bir anlamı kalmadı.
Nasıl vicdanın aldı babanı kovmak sırf merakımdan soruyorum. Ne yapmış olursa olsun. Hakkı var üzerinde asla bunu yok sayamazsın. Varsın küfretsin bacım ne olacak. Babamdır de geç. Baba evden kovulur mu. Zamanında ne yaşanırsa yaşansın. Zamanında kalmış. Sen de ilerde torununa birşey söylesen evden kovulsan hoş olur mu
(3,742 puan) tarafından
Kusura bakmayın ben o kadar geniş değilim ben o evladı kucağıma alabilmek için yıllarca çabaladım 2 evladımı ellerimle mezara koydum ellerimle kefenledim ellerimle gül suyunu döktüm bana oglunda yaşamaz dediler 9 ay ne yaşadım ben bilirim acaba yaşayacak mi acaba ölecekmi ne olacak bilmiyorsun çarşıya gidiyorsun beğendiğin bir zıbıni bile alamıyorsun öbürlerinde aldın kullanamadin Büşra bırak diye kendi kendime konuşup ağlarken ben ne yaşadığımı bilirim ben evladına birşey olacakmı diye düşünmekten sol tarafımdan felç geçirdim ilk altı aya yakın kendi doğurdum evladımı sevemedim neden biliyormusun ölecek kokusuna alismayim babası teyzesi çevrem çocuğum için ölüp biterken ben evladımı sevemedim için odamda sabahlara kadar ağlardım benim evladım Özel benim ailem Özel benim ailem herşeyim (eşim çocuklarım ) NE EŞİME NE EVLATLARİMA KİMSE SAYGISIZLIK YAPAMAZ KİMSE KÖTÜ KELİME KULLANAMAZ BEN SAÇININ TELİNE KİYAMAZKEM PAMUKLARA SARARKEN KİMSE Sİ.KİNİ AĞZINA ALİPTA BENİM OĞLUMA KÜFÜR EDEMEZ İSTEĞİNİZ KADAR YARGILAMAKTA ÖZGÜRSÜNÜZ BEN 1 UYARIM 2 DE AFFIM YOKTU EVET ANNEM BABAM AMA BEN EVLİYİM VE İSTESEKTE İSTEMESEKTE ÖNCELİKLERİMİZ DEĞİŞE BİLİYOR BENİM İÇİN ÖYLE BENİM İÇİN ÖNCELİĞİM EVLATLARIM VE ESİM BUNDAN DA ŞİMDİYE KADAR PİŞMAN OLMADİM RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH BU SAATTEN SONRA DE EŞİM PİŞMAN ETMEYECEKTİR EMİNİM ONUNDA ÖNCELİĞİ BİZİZ VE BU YÜZDEN ÇOK MUTLUYUZ
(1,560 puan) tarafından
Tabi ki yargılamıyorumm. Sadece ne olursa olsun o bir baba. Seni büyüten biri böyle bir şey yaşamak ona haksızlık olmuş.  Yaşadıklarını bilemem eminim ki zordur. Eminim ki zorluklar çekmişsindir. Ama yine de ben o gözle bakamıyorum. Benimde önceliğim eşim ve çocuklarım. Herkesin de böyledir emin ol. Ama yine de keşke olmasaydı. Bu genişlik değil.
(3,742 puan) tarafından
Yapacak bir şey yok yaptığı yanlışlara rağmen ben asla sırt çevirmedim el uzattım ve insan gibi uyardım kusura bakma ama biri evladına küfür ettiğinde göz yuma biliyorsan bunda ciddiyim kendini sorgulaman gerekiyor
(1,560 puan) tarafından
Ben seni yargılamadan aşağılamadan kırmadan incitmeden konuşuyorum.
Beni sorgulamak senin haddine değil.
Başka da diyecek bir kelam bulamıyorum Büşra. Söylemeyeceğim de. İnsan gibi sordum . Hamilesin tanımam etmem kırmakta istemem. Dilin kemiği yoktur. kursam güzel kırarım ama gerek yok...Benim takılmayacağım kelimelere sen takılırsın . Kimsenin heleki tanımadığım bir insanın vebaline giremem. Ben uyardım geçtim. Gerisi Allah ile senin aranda baban arasında bacım. Hayırlı günler.
+3 oy
(2,987 puan) tarafından
Günaydın diyorum ve aradan çekiliyorum.. Kız senin enerjıne hayranım her sabah iyi hiç üşenmeden yazıyon  ben yatmaya gider çocukları gönderdim tekim evde ☺
(8,511 puan) tarafından
Bacım bizim gecemiz günduzumuz karışmış durumda enerciiiiiiii :D
(2,987 puan) tarafından
Bır zamanlar bende öyleydim ☺☺artık şükür gece uykuları sürekli kalkmıyorum
+3 oy
(736 puan) tarafından
Aynı anne ve babamı anlattın aşkım bende diyemiyorum basım agiriyor hemen onunda ağırir gece uyumadigimi söylersem oda bende uyumadım der. Kronik bir hastalıkgim var her yıl onu çekerim kemiklerim dökülür bir bakmışsın oda öyle oluyor tatlı geliyor halleri oda ilgi istiyor yaşlanıyor artık kurban olduğum. Babam ise asla sevgisini göstermez çok ağır yerinde bir adamdır kendim asla konuşmam kendisi soru sorunca cevap veririm bir baba çocuk hukugu böyle olmalı bence bana bisiklet almadı şimdi torununs sana kırmızı bisiklet alicam der koridorda top oynar koşar santrac oynat babamı hiç böyle görmemiştim halen bizr yüz vermez sirmarmak için ama çok sever bellu etmez ettiği dualardan belli 
(8,511 puan) tarafından
Babalar komutan bizler de askerleri :)
(736 puan) tarafından
Kesinlikle çok iyi bir benzetme oldu:)))))☺️☺️
+3 oy
(714 puan) tarafından
Annem de babam da disiplinli insanlar bizide öyle büyüttüler severler ama belli edemezler eski insanlar böyle oluyor sanırım 
(8,511 puan) tarafından
:) ♥♥⭐
+3 oy
(4,451 puan) tarafından

Babam aşşşşııırrrrıııı inatçı bir adam, bu da özellikle yaşla beraber bizi çok yoruyor artık :). Bir doktora gitmeye ikna etmek ölüm gibi mesela.  Annem de aşırı derecede her durumun önce en kötüsünü düşünüp, kafasında kuran biri. Sağlığından oluyor bu yüzden farkında bile değil. 

(8,511 puan) tarafından
Hayatı kendine zehir ediyor desene kadın :)
(4,451 puan) tarafından
Aynen öyle herşeyin  önce en kötüsü gelir aklına :/
+2 oy
(6,762 puan) tarafından
Annemin kötü huyu çok merhametli ona yapılanı hemen unutması babamın da kötü huyu çok geziyo bize karşı sevgisini hep gösterdi maddi manevi birşey diyemem Allah razı olsun 
(8,511 puan) tarafından
Ay ne güzel bunlara kötü huy diyemeyiz :)
(6,762 puan) tarafından
Maalesef canım bir yerden sonda kötü huy oluyo en basit annem için diyim o kadar laf söz duydu ki hala o sözü edenlerle konuşuyor babamda işi gereği geziyo ama acil bir durum olduğu zaman babam yok annem köyde tek başına kalıyor
+1 oy
(242 puan) tarafından
Annem torun sever ama dağınıklık yapmalarını sevmez babamda anlık sinir patlamaları olur onu hiç sevmem 

Bu arada babam yeryüzündeki en iyi kayınpeder olabilir gelinleri onun için çok kıymetlidir
(8,511 puan) tarafından
Ne güzel ❤️
+1 oy
tarafından
Canım anneciğim çok sessiz, alfa bir kadın olmasına rağmen kendisine yapılan haksızlığa, iftiralara vs hep sessiz kalıp Rabbime bırakıyor. Bir kul olarak bunu çok doğru buluyorum ama bir evlat olarak dayanamıyorum.

Canım babacığıma da hep kazık atarlardı, annem gibi o da susardı. Belki de bu sebeple kazandı da şehit gitti.
(8,511 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun ❤️ şehit gitti derken nasıl oldu anlatmak istersen tabi seni üzmek istemem
tarafından
Ramazan bayramının ilk günü helalinden kazanmak için bayram seyran demeden çalışmaya gitmişti, kendisi gazeteci ama dönüş yaptığı için artık osmanlı macunu satıyordu. O gün arabasını iterken kalp krizi geçirip vefat etti.

"...Ailesinin nafakasını helâlinden kazanmak için çalışırken iş kazasından ölenler..."
(Savaş dışındaki şehîdler hakkında hadisler için bk. Buhârî, Ezan, 32, Cihâd, 30; Müslim, İmâre, 164; Tirmizî, Cenâiz, 65, Fedâilu'l-Cihâd, 14; Ahmed b. Hanbel, I/22, 23, II/323, 325).
(8,511 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun canım ❤️ Rabbim sizlere de sabır versin
+1 oy
(2,133 puan) tarafından

Babamın sürekli bize gelince kendi doktorunuz olun demesi tırnağı kırılsa koşa koşa hastaneye gitmesi panikle hem çok komik hem çok sinir oluyo kardeşim

kızın kalp sorunu var hastaneye götürmemek için kendi kendinizin doktoru olun diyo bende uzaktan eğitim alıp doktor kostümü giyip senin doktorun oliyim bari diye dalga geçiyorum ahshsh

kardeşimde sürekli hasta modunda takılan

ne olsa hastaneye gitmek isteyen birisi babamda böyle diyo habshshs çok çakisiyorlar :D 

Anneminde babanemle ilgili babamla ilgili sorunları bana 50 kere anlatması ve ilk anlatiyormus gibi heyecan yapiyo dedikodum var diyo sonra aynı seyleri anlatiyo anne anlatmıştın bunu diyorum yaa oylemiydi ya diyo .d

+1 oy
(2,915 puan) tarafından
Annemin kötü huyu artık rüyalarıma gelmiyor eskiden ne güzel gelir sarılırdı öperdi bende onu koklardım ama artık gelmiyor eninde sonunda gidecem yanına ozamn sorucam hesabını :) 

Babamn kötü huyu sadece karısı hakkı sadece karısı doğru söyler sadece karısı hamarattır ..karısı diyorsa vardır bi bildiği boş konuşmaz o .vs.vs. karısı karısı . Ne çocuk görür gözü ne başkasını.. o huyunu bi düzeltse babamdan iyisi yoktur melek gibidir . Kızmaz bağırmaz hakaret etmez küfür etmez.sigara alkol asla yoktur . Namazındadır.
+1 oy
(766 puan) tarafından
Bu lincli sen istedin 

Isin gücün yokmu burda yatıp kalkıyorsun:))))(!)
(8,511 puan) tarafından
Yok asko
(766 puan) tarafından
Şaka diyorum baciko alinma
(8,511 puan) tarafından
Yok canım biliyorum seni ❤️♥

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 191 göst.
+3 oy
33 cevap 506 göst.
0 oy