+1 oy
72 göst.
Aile kategorisinde (2,738 puan) tarafından
Kızlar ben agda almak ve evde kendim yapmak istiyorum..lazere bebegimvar diye gidemiyorum jilet mi kullanmak iyi yoksa agdamı..agdayla ne kadar surede cikiyor tüyler..ve agda yuze de yapilabiliyormu bedene yapilandan ..yoksa yüz için farkli mi oluyor.

Birde baska pkst acmiyayim bu hakda  cok terliyorum emzirmeden dolayi mi acaba ..

4 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından
Ben ne ağda ne jilet kullanıyorum epilatorle alıyorum hep ve en az 1 ay rahatım tek tük çıkanları da arada alıyorum öyle yaparsam iki ay bile rahat oluyorum ve ben 3 yıldır hep böyle aldigimdan seyrek çıkıyor artık zaten hiç öyle belli bile olmuyor ciksadabartik
(2,738 puan) tarafından
Benim epilotorum var canim ama aldigimdan beri 2 kere falan kullandim .kil dönmesi yalti..peki sende olmuyormu kil donmesi..ve acimamasi icin krem auruyormusun
(505 puan) tarafından
İlk başlarda yapıyordu canim alıştıkça yapmıyor artık hiç ve krem filanda kullanmıyorum iyice alıştım hiç hissetmiyorum bile
-Reklam-
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Agda en iyisi tabi. Jilette hem cogaliyo hemde cabuk cikiyor. Agda ile azalir. Ben ortaokuldan beri hep agda yapardim, sagolsun annem ogretmisti bize. Sonra azaldi hatta bazi yerlerde hic cikmazdi. Sonrada lazere gittim bitirttim. Bir de bedene kullandigini yuzunde nereye yapicaksin o onemli. Biyik sakalsa mesela alirsin ama yanak vs icin ben kullanmadim ama sikinti olacagini sanmiyorum. 
(2,738 puan) tarafından
Teşekkürler canim .azalma olur inşallah jiletden hiç memnun degilim
0 oy
(10,494 puan) tarafından
kendimi bildim bileli ağda kullanırım. en az 1 ay rahatım. jilet kaşındırıyor epilatör batık yapıyor.

emzirme işim bitsin lazere gideceğim 
(2,738 puan) tarafından
Oh rahatladim canim.. inşallah alicam ağda
0 oy
(1,773 puan) tarafından
Oğlumun doğumuna yakın jilet kullanmaya başladım doğumdan sonrada devam ettim öncesinde ağda yapiyodum baktım gitgide çoğalıyo ve hemen çıkıyor baş edemiyodum tekrar agdaya döndüm bu sefer kendim yapmaya başladım ilk basladigimda 3 saat sürmüştü korkudan ve acıdan ama devam ettim birakmicaktim şimdi yaklaşık 3-4 yıldır ağda kullanıyorum hem baya azalma var hem incelme var hemde elim alıştığı için 10 dakikada yapıyorum vallahi ağda hem rahatlık hemde hayattır 
(2,738 puan) tarafından
Tamam canim ..peki acimamasi icin deriye sure bilecegim bir sey varmi
(1,773 puan) tarafından
Yani lazerde kullanilan uyuşturucu bı sprey aldım etkili dendi ama hiç etkisi olmadı cnm .
İlkin pudra sürün tahriş olmaması için sonra zaten bı iki ağda çektin mi kendiliginden uyuşuyor
(2,738 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler ❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 337 göst.
5 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifylmz0660 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
23 Ekim 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Ecrinin annesi6 (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 829 göst.
12 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SağlıklaGelBebeğim (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,088 soru

12,003,893 cevap

36,188 kullanıcı

...