0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
Arkadaşlar benim 5 yaşındaki oğlum 3 gündür çok hastaydı ateşi de vardı doktor ilaç yazdı klamoks antibiyotik verdi bugünde 1 buçuk yaşındaki oglum ateşlendi ona vereblrmym o antibiyotikden

11 Cevaplar

+1 oy
(1,973 puan) tarafından
1 yaşından beri kullanıyorum antibiyotik  düşmeyen ateşi varsa butemele cocukda  enfeksiyon  vardır oyuzden ben verdim evde yedekde de bulundururum acilmamisini ne zaman hasta olacağı beli olmuyor ateş israrciysa ve yüksekse 38 flnsa enfeksiyon olur ben verdim tercih sizin
-Reklam-
0 oy
(330 puan) tarafından
Kimse yokmuu
0 oy
(20,294 puan) tarafından
Bence veremezsin. Verme yani. Onun antibiyotik kullanmasına gerek yoktur belki. 
(330 puan) tarafından
Tm canm
0 oy
tarafından
Kağıdında yazar kac yas aralığının kullanacağı. Bence verme 
0 oy
(15,882 puan) tarafından
Veremezsin ona. Benimkilerde ayni durumdaydı. Benim 22 aylik kizima yazmadı doktor antibiyotik. Ateşlenince calpol ver dedi sadece. 
0 oy
(5,747 puan) tarafından
Verme canım. Doktora göster onuda. Geçmiş olsun.
0 oy
(71 puan) tarafından
Benim 3 ve 1 yaşında ki çocuklarıma farklı antibiyotikler yazmıştı doktor vermesen daha iyi 
0 oy
tarafından
Veremezsin çünkü hem küçük hemde diğerinin tedavisi yarim kalcak
0 oy
(758 puan) tarafından
Antibiyotiklerin dozu yaslara göre ayarlı diye biliyorum. 
0 oy
(1,507 puan) tarafından
Bence sadece calpol ver
0 oy
(5,082 puan) tarafından
Kan tahlili yapıp enfeksiyonun yüksekliğini bilmeden herhangi bir antibiyotiği vermezsin. Her antibiyotik bir değil ki bazıları hafif enfeksiyon için bazıları daha azı için. Hele ki yas farkları da bayağı var. Bence hiç riske atma. zordur biliyorum ama bikere daha hastane işleriyle uğraşman gerekecek.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 711 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu

411,938 soru

12,401,122 cevap

44,428 kullanıcı

Kategoriler

...