+1 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Eskiden one direction hayranı olanınız var mıydı?Liam intihar edip ölmüş :( 

10 Cevaplar

+1 oy
(3,563 puan) tarafından
Ben varım 31 yaşındayım hala Directioner'ım ve intihar değil Liam'ın ölümü 2 gündür kendime gelemiyorum çocukluğum gitti resmen
(702 puan) tarafından
Ayy sen kız kardeşim olmalısın daha az önce bile Zayn'in Liam'ın ölümü için yazdıklarını okudu bizde çok üzüldük yaa gel sarılalım:((
(3,563 puan) tarafından
Sarılalım tabi çünkü şuan buna çok ihtiyacımız var onlarla aynı yaşta olmak 19 yaşımda tanıdım onları üzüntüm sevincim ergenliğim herşeyimdi onlar ailemdi onlar çok özlüyorum eskiyi Zayn gruptan ayrıldığı gün o kadar çok ağlamıştım ki günlerce kendime gelemedim sesini duydukça gözyaşlarıma engel olamadım grup ise asıl şimdi ayrılmış oldu bir daha dönüş yok :( Babacık Directioner'larını terk etti hala inanamıyorum evde ruh gibi dolanıyorum mutsuzum 5 yaşında ki kızım anne niye üzgünsün anne neden suratın asık diye soruyor elimde değil canım yanıyor çünkü
(702 puan) tarafından
Bunları evet bnde öğrendim bugün ama bnm için one direction çocukluğum ergenliğim kardeşlerimle number one tvnin önünde oynamalarım anılarım demek ister istemez üzüldüm tabiki de
(3,563 puan) tarafından
Bu söylediklerinin kanıtı yok ortada mahkemelik oldular saçma sapan bir kitapta yazan uyduruk şeylere inanıp 12 yıllık tanıdığım Liam'a iftira atamam bu çocuğa grupta babacık adını verdik biz grubun baba gibi davrananı koruyup kollayanı Liam'dı kürtaj için zorlayacak olan adamın 7 yaşında bir oğlu var ! Zanda bulunmaktan kaçının ne idüğü belirsiz bir yosmaya değil tabi ki Liam Payne inanacağım sizin neye inanıp inanmayacağınız umurumda ve umurumuzda değil. Şimdi çirkinleşmeden lütfen yorumumdan uzak dur.
-Reklam-
+1 oy
(176 puan) tarafından
30 yaşındayım .Ergenligimden biri vefat edince normal olarak hüzünlendim sanki yakınım gibi .Bazen dinlerim şarkılarını.Eskilere götüyo beni:(
(702 puan) tarafından
Bnde öyle hissettim olay tamamen anılar aslında:(
0 oy
(2,519 puan) tarafından
Bana çok çocuksu gelirdi böyle hayranlıklar :D yabancılarda çok var böyle şartları çok ağır sanırım hep intihar ediyorlar 
(702 puan) tarafından
Benim kız kardeşim çok severdi onları izleyerek dinleyerek büyüdü resmen bnde onla dinlerdim.İşin tuhaf kısmı dün liamdan bahsetti onun hakkında çıkan dedikodulardan az önce de öldüğünü üzüldüm bn yaa:(
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Tükenmişlik sendromuna girmiştir. Dünyevi herşeye sahipler çünkü 

Manevi bir boşluk olunca öyle oluyor malesef 
(702 puan) tarafından
Benim ergenlik kardeşlerimin çocukluk dönemi  demek one direction valla çok üzüldüm
0 oy
(43 puan) tarafından
Lise yıllarımda çook dinlerdim :) Arada açıp hala dinlerim beni o mutlu günlerime götürür. Ben Harry'ciyim ben Liam'cıyım diye tartışırdık hangisinin sesi güzel diye. Ah ne masum günlerimizdi.

Ya acaba gerçekten intihar mı bilemedim. Arjantindeymiş. Balkonda dengesini kaybedip düşmüş de olabilir alkol, uyuşturucu madde etkisiyle. Ama şaşırdım. Bir tane de oğlu vardı.

Kendimi yaşlanmış hissediyorum böyle şeyleri okudukça. 
(702 puan) tarafından
Bugün şarkılarını açıp dinledik yine hala klipteki her hareketleri her şarkıyı ezbere biliyoruz :( ben Zayn'ciydim hala çok severim gruptan ayrıldı ama  kendi şarkıları çok güzel hala dinlerim o ölseydi her halde oturup ağlardım.Liam'a da çok üzüldüm dün daha kardeşim anlattı psikolojik sorunları varmış.
Eskiden 27den sonrası ne büyük gelirdi yaşlı gibi görürdüm artık o yaşlardayız :(
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Oha nie kız 
(702 puan) tarafından
Bilmiyorum artık maddenin alkolün etkisiyle düştü mü yoksa intihar mı etti ama psikolojik sorunları varmış
(2,459 puan) tarafından
Hım üzücü ya bnde öle okudum balkondan düştü diyorlar ama artık intihar mı maddenin etkisimi bilemeyecm
0 oy
(766 puan) tarafından
Herseyi zirvede yaşayanlar sağlam çöküyor.
(702 puan) tarafından
Öğrenince aklıma Avicii geldi direkt o da intihar etmiş ölmüştü.
(766 puan) tarafından
Tanımıyorum ama çok üzücü
0 oy
(9,513 puan) tarafından
Evet eskiden severdim ünlü biriyle evlenen hangisi gigi hadidlemi ne onu severidm
(9,513 puan) tarafından
Aaa ayrildiklarini bile duymadım ..
Evet zayndi yakışıklı çocuk
(702 puan) tarafından
Zayn üzümlü kekim :(( sesi de çok güzel
(9,513 puan) tarafından
Aaa Gigi nin şimdi ki manitada iymis yenisi bulmuş bile
(702 puan) tarafından
Hahahsh Zayn'den sonra Gigi bozdu kendini Leonardo di caprioyla bile oldu.Bradley Cooperla şuan ama Zayn'le bi başkaydılar.Sevmiyorum Gigi'yi kız kardeşi Bella Hadid'i seviyorum Filistinli bunlar her zaman Filistine destek oluyor bide Bella
(9,513 puan) tarafından
Bence de ben Zayn ile onları evlendi falan zannetmiştim bayağıdır takip etmiyorum olsun kız İsrail'e destek olmasından iyidir
0 oy
(1,306 puan) tarafından
ay evet Zayn hayraniydim bende unutmuşum bunları 
(702 puan) tarafından
Ben halen hayranıyım tek başına çıkardığı şarkıları çok daha güzel dinle bnce
0 oy
(6,055 puan) tarafından

O neymiş hiç bilmiyorum :D

(702 puan) tarafından
Ayy hiç güleceğim yoktu:)) dur bi yine kaos çıkmasa iyi
(6,055 puan) tarafından
Niye kaos çıksın. Anasına mi küfür ettim :D :D
(702 puan) tarafından
Kız yokk senin için demedim Allah seni:)) Üstteki yoruma bak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,644 soru

12,093,433 cevap

36,387 kullanıcı

...