+1 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,027 puan) tarafından
Sivasta 1 dk once depremi hisseden oldu.mu cok hafif oldu ama hissettm 

8 Cevaplar

0 oy
(129,596 puan) tarafından
allahim korusun herkesi gecmis olsun
(3,027 puan) tarafından
Tsk ederim simdi.google baktm yakin ilde mi deprem.oldu diye merkeze 23 km uzakta olms gece uyuyamam.bu korkudan artik
Oyle asiri sallanma.olmadi ama korkusu yetiyo
-Reklam-
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Simdo baktm merkezde 23 km uzakta 4.1 buyuklugunde deprem olms hafige yakn bi yerde sanirm haritadan anladigim kadariyla
0 oy
tarafından
Ben hissetmedim de ailem hissetmiş birde bizim taşınma durumumuz olcak kiralık ev arıyoruz 
(3,027 puan) tarafından
Benim semtte 2 ev.gordum ozelden yazarsanjz yeri soylerm
tarafından
Yazdım
(3,027 puan) tarafından
Yazdm bende cnm
0 oy
(12,611 puan) tarafından
ablam sivasta yaşıyor hissetmemiş. Aslında düşük bir şiddette değil ama hareket halindelerdi herhalde 
(3,027 puan) tarafından
Egitime ara verildi bugun baya hissettm 1. Katta oldugm halde
0 oy
(591 puan) tarafından
Tokatta hissettim alttan vurdu geçti Allah beterinden korusun 
(3,027 puan) tarafından
Ay cok kotu oldm toplumca bu konuda travmalarimz var hafif sallanti bile insani tedirgin ediyo bugun uyuyamam ben daha
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Ay vallahi bu gidişle sağlam bir deprem olacak sanırım . Allah korusun. 
(3,027 puan) tarafından
Okullar tatil.ilan ettiler nedense daha tedirgin oldm
0 oy
(462 puan) tarafından
Ben baya hissettim ama bazı yerlerde fazla hisseden olmamış 
(3,027 puan) tarafından
Ard arda oldu ya ben hissettm gece uyuyamam sivas aslindq guvenli bolge degilms dusunuldugu kadar yakinlarida fay hatlari ve aluvyal zemini oldugi icin oldkca riskli deprm ulkesiyiz buni kabul edip ona gore onlem alinmali yok 5.bolge yok 4 bolge diye bisey yok
0 oy
(400 puan) tarafından
Ben adana da oturuyorum ve o büyük depremi dün gibi hatırlıyorum aylarca psıkolojımız düzelmedi ve hala kanepede oturunca sallanıyoruz gıbıme geliyor o gece evden çıkmamız mucızeydı kapı üstümüze kılıtlenmıstı ev besık gibi sallanıyor ve bız kapının kilidini actıkca kapı daha çok sıkısıyordu... Sonra açıldı her ıkı büyük depreme de ıcerde yakalandık. Çocuklar korkudan kusmaya basladı ateslenmeye basladı o gece kıyamet gibiydi bahçede ayakta duramıyorduk... Yanı anlatılmaz Allah'ım kimseye yasatmasım rabbım bır daha göstermesin inşallah... Sana bunları niye anlattım panık yapmaman ıcın. Akıllo davranman için... Anı hareketler hayatını tehlikeye sokar bilinçli ol tedbırlı ol Allah'a bırak.. Ve korkma sakın.. 
(3,027 puan) tarafından
Cok cok gecmis olsn Rabbim bir daha yasatmasim ama deprrm ulkesiyiz onlem olarak kisisel olarsl cok fazla yapacak sey yok hayat ucgeni vs hepsi hikaye sadece depreme dayanikli yapilar hayat kurtarir
Rabbim hayatini kaybedenlerin mekani cennet olsn kalan acili kederli olanlara da sabir verson hepimizom acisiydi Allah bi daha yasatmasin
(400 puan) tarafından
Kesinlikle tek çare depreöe dayanıklı alt yapılar yapılmalı... İlk depremde fazla yıkım olmadı ıkıncı deprem ne yaptıysa yaptı zaten.. Ve hala o depremin etkileri devam ediyor ne yazıkkı malatya da sabah deprem olmuş yıkılam evler hep önceki depremin eseri bınalar yorgun..
(3,027 puan) tarafından
Valla Naci gorur e gore buyuk tunceli  erzincan sivas depremi her an olabilir diyo geceleri ruyama giriyor diyp ama biz halk olarak ne yapabiliroz ki
Amcak stres yapiyorz yapi denetim oluyo mu bu bolgede

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,201 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...