0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından
Kızlar 4 yaşında kızım var yarım gün anaokuluna gidiyor bı kaç gündür çok okulda durgun ve konuşmuyordu bugün hocasına annem benimle oyun oynamiyor hep isim var yemek yapıyorum diyo diye solemis bide kardeşi var 11 aylık elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum ev işi kardeşi de var moralim çok bozuldu kızlar ağlıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,550 puan) tarafından
Benim de oğlum var maalesef oyun oyanayamıyorum. İş güç vallahi zor yetişiyorum. Oda kendi kendine oynar veya ev izler ama bu aralar 5 yaş etkinlik alıp yaptırmayı planlıyorum   okula hazırlık yapalım ama 1 buçuk yaşında ki kızım cadı gibi hep oğlanı dövüyor shsh
-Reklam-
0 oy
(2,237 puan) tarafından

Başlığa göre cevap vereyim kızım Yok 3 oğlum var. Hepsine yetebildigim Kadar artık.  Sonuçta iki kolum iki ayağım var bitanede beynim var:D çok şükür Rabbime akıl sağlığimida kaybetmeden büyütürsem ne mutlu bana:D

0 oy
(5,149 puan) tarafından
Isi gucu o okuldayken yap yarimgun yokmus zaten o geldiginde de onunla vakit gecir 
0 oy
(686 puan) tarafından
ben olsam ev işlerini bırakırdım bi süre. sadece banyoyu ve mutfağı ölmeyecek kadar temizleyip çamaşır ve bulaşık dışında da hiçbirşeye ellemeden çocukla ilgilenirdim. 

zaruri işleri de kızınla birlikte yapabilirsin. örneğin yemek yapıyorum 1 dakika bekle demek yerine gel şu sandalyeye çık birlikte pirinç yıkayalım diyebilirsin. ya da kızım hadi sepetteki çamaşırları makinaya doldur ben de çalıştırayım birlikte çamaşır oyunu oynayalım diyebilirsin. 

çocuklar haklı olarak ilgi istiyorlar. ben kendi küçüklüğümü hatırlıyorum. annem hep böyle yapardı. annem yemek yaparken tezgahta otururdum hep. elime bişeyler verirdi. evi süpürken bana da süpürgenin sapını verirdi birlikte süpürelim derdi. silerken öyle. hep birlikte yapardık her şeyi çünkü anneme yapışık gibiydim ben. bıraktığı an mızmızlanıyordum. hani hatırlayacak kadar büyükken bile durum böyleydi. bahsettiğim yaşlar muhtemelen 5 civarı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 156 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 331 göst.
20 Nisan 2022 Aile kategorisinde Havva admir (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu