0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Geçen sene 3500 e yaptığım araç sigortam bu sene 12000 çıktı. Bide gecen sene kaza vardı bu sene temiziz şükür   :D tekliflerle filan 9a bulduk. kocam bey bana odetiyor sanki çok param varmış gibi. Sigorta yap, MTV öde. Sanki azıcık kandırılıyormuşum gibi geldi.  

Sizin geçen sene sigorta ve bu sene sigorta ne kadar çıktı kızlar. 

8 Cevaplar

0 oy
(7,921 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

8 bini geçti galiba.  Eşim ödüyor haberim yok :)

(7,921 puan) tarafından
Araba kullanmıyorum korkuyorum:D kullanan ödesin. Bide arabanın marka modeliyle alakalı fiyatı
tarafından
Bence aşabiliriz ben sende ışık gördüm
(7,921 puan) tarafından
Rüyamda kullanıyorum kaza yapıyorum:D fobim var
(6,112 puan) tarafından
benim kocam sigortaci ben dahil sigortali:) ozel saglik sigortam isten viktiktan sonra da devam ediyor:)
tarafından
Hahaha.d
-Reklam-
0 oy
(5,041 puan) tarafından
Biz 20 bini gözden çıkardık üstü olmasa şükrederiz
tarafından
Son güne kadar teklif alın sürekli indirim geliyor
(5,041 puan) tarafından
Ben anlamamki tekliften felan eşim ve sigortacı  ilgileniyor.
0 oy
(2,574 puan) tarafından

Sigorta eşimde MTV bende. Cezalar kim yediyse onda :D Yakıt da bir onda bir bende. Bazen art arda bende veya onda oluyor yakıt ama dengeliyoruz :D

tarafından
Alman usulü yapmışsınız siz .d
(2,574 puan) tarafından
Hahaha herkes geliri oranındaydı aslında, sonra biz döviz maaşa geçtik eşimin maaşı ilk kez benden düşük oldu :) O günden beri hâlâ düşük ama tatlı bir gururla kabul etmiyor az ödemeyi. Peki diyorum ben de kendini iyi hissetsin diye :)
tarafından
Hahahah böyle kadınlara bayılıyorum .d
0 oy
(4,392 puan) tarafından

Şuan aracım Yok ama varken yakıtına bile karışmazdim sadece keyfime göre gezerdim eşim işten gelince kontrol eder yakıtları fuller kapının önüne çekerdi eger yakıt alamamissa uyarırdi öyle bakar alırdım 

tarafından
Ooh ne güzel valla ben kullanmadığım halde ödüyorum. Param bitince de o ödesin sonra bende aktif kullanmaya başlayınca acısını cikaririm
(4,392 puan) tarafından
Ben kullanıyordum ya üstünden inmiyordum ah ah
tarafından
Yine olur canım
0 oy
(4,497 puan) tarafından
8 e yaptırdık bu sene sigortayı geçen sene de 6 ya yaptırmıştık
tarafından
Ee çok çıkmamış geçen seneye göre iyi canım nerde yaptırdınız
(4,497 puan) tarafından
Eşimin arkadaşı var orada yaptırdık canım adını bilmiyorum. Konya'da  normalde 12 çıkardı ama araba 4 yıldır bende kazası da olmayınca düştü Baya
tarafından
İyiymiş valla canım Allah kaza bela göstermesin inşallah
(4,497 puan) tarafından
Amin canım kimseye göstermesin
0 oy
(999 puan) tarafından

Ben öyle sigorta,gaz,çiziği kırığı bilmem sjsjajjaja sadece biner gezerim :)

tarafından
Missss .d
0 oy
(1,017 puan) tarafından

benim arabam masrafsız ne sigortası var ne vergisi. inanmazsın benzini bile bitmiyor. ne zaman binsem dolu. her zaman temiz. hiç sanayiyede götürmüyorum. kapıdan alıyorum kullanıyorum benzini azalınca aldığım yere bırakıyorum hop dolmuş kendiliğinden ;) algısı vergisi de olmayınca tadından yenmiyor 

tarafından
O nasıl oliyo kız .d
(1,017 puan) tarafından
kocam sağolsun ;) hiç karışmıyorum o işlere
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Arabanın herseyini ben ödeyeceğim arabanın üstüne kapanıp benim benim diye ağlarım:D
tarafından
Ama zaten  benim .d
tarafından
Ondan yapiyo zaten senin araban sen odeyeceksin diyor. Bende ev senin sen temizleyeceksin diyorum kısasa kısas .d
(11,935 puan) tarafından
Yok kız benimde olsa ağlarım :D

İlgili bir soru bulunamadı

409,902 soru

12,323,822 cevap

39,047 kullanıcı

Kategoriler

...