0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından

image

image

simdi bunlara ne yazayim gercekten nasil bi beddua edeyim ki o analarin babalarin ici sogusun kufur etmekten dilim sisti 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Canim nolur yalnış anlama böyle post acmayi dogru bulmuyorum cunki burda hamile bayanlar var psikolojilerini etkiliyor ola bilir..cunki ben hamileyken boyle haber duymustum 2 gun etkisinden çıkamamistim
(3,058 puan) tarafından
Bence bilgilendirici icerik her turlu katakulli nin dondugu uulkde gerceklerin farkinda olmak diri olmak gerekiyor
(890 puan) tarafından
evet travmatik ama bunlar da olabiliyor temkinli olmalari icin bilgilendirici
(1,371 puan) tarafından
Kesinlikle bilgilendirici bir post.Enazından insanlar daha temkinli olur.
(1,025 puan) tarafından
Evet bencede biraz daha dikkat edilersr çok iyi olucak. Geçen akşam da gece yarısı bir post gördüm kapı çalarsa kendinizi görürseniz diye gebeyim ve karabasan kendisi görürüm o kadar korktum ki uyuyamadım biran kapı çalacak sandım kalbim ağzımda atıyordu lütfen dikkat edilsin ya ruh hastası insanlar bu şekilde düşünmez nerden geliyor aklınıza böyle şeyler
(890 puan) tarafından
basliktan kotu bisey oldugu gayet acik aslinda evet travmatik ama artik bebeginiz yogun bakima alinmak istenirse aldirmazsiniz mesela
(1,025 puan) tarafından
Hayır konu başlığı bazen bambaşka oluyor içerik farklı oluyor
(3,058 puan) tarafından
Ozel hastanede temkinli olmakta fayda var bunu yapan hepsi degildir ama boyle bir aciktan yararlamacak vicdan yoksnlari var
Devlet simdi buna nr yapsn herkes yureginde polis olacak bebekler magdur olmasin diye devlet dusunms ypgun bakima tesvik vermis ahlaksizlik siz boyu
(1,025 puan) tarafından
Bu yüzden devletin memurları devletin hizmeti daha iyi gerek eğitim gerek sağlık özel hastaneleri özel okullari hiçte mahsum görmüyorum tamamen para için hizmet veriyorlar verilen hizmetin karsilugida budur
(1,371 puan) tarafından
Valla devlet de iyi diyemeyeceğim.Orda nasıl muamele edildiğini de bizzat gördüm.Hastanenin iyisi olmaz doktorun iyisi olur.Devlette de çok harika doktorlar var özelde de.Önemli olan nasıl bir doktora denk gelindiği.
(3,058 puan) tarafından
Hepsini ayni kwfeye koymakta dogru olmaz isini iyi yapan misyon ahlak sahibi ozel hastaneler az da olsa vardir ihtiyac dahilinde ince eleyip sk dokuyarak boyle hareket ermek gerekiyor
Ben buyuk konsmayayim parayla muayebe olacaksam unv hastanesinde ozel hocaya gitmeyi tercih ederim onda da sira alma bekleme sorunu oluyo iste duruma gore degisir
-Reklam-
+2 oy
(18,184 puan) tarafından
Böylelerini üç beş seneye bıraktığım müddetçe bizden ülkece bı b.k olmaz edeceksin böylesini idam veya ömür boyu tek kişilik koğuşta ağırlaştırılmış müebbet bitti.
+1 oy
(1,893 puan) tarafından
Allah hidayet versin onlara..

Yarına kalır yanlarına kalmaz . Hiç merak etme. Rabbim çok güzel sorar..

O ailelere de Rabbim sabırlar versin inşallah 
+1 oy
(1,542 puan) tarafından
Rabbime havale etmek en güzeli
+1 oy
(1,413 puan) tarafından
Bu o....pu evlatlarından ifade alırlar sonra serbest bırakırlar olacağı bu çünkü.
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Nolmus anlamadm ki ama allahim yanlarina birakmaz can a kiyanlarin ve bunlari salarlar ya tutuklansalarda ne katilleri ne para aklayanlari ne milletin hakkina girenleri saldilar bunlarda pek yatmaz
(890 puan) tarafından
ozel bi hastanede bebekleri dogar dogmaz yogun bakima aliyorlarmis hic bisey yokken sirf para almak icin ve o bebekler de oluyormus iste google da ayrintili var
(1,628 puan) tarafından
Hastane adi flan yokmu
0 oy
tarafından
Allah ım bu basıl bir psiklojısı Allah ım diyecek bir şey bulamıyorum 
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Bizim bir tanıdığın başına geldi.Sezeryanla doğum olmuştu.Bebek de sağlıklıydı.Demişler ki her ihtimale karşı küvözde kalsın.Karı koca da acemi tabi ne bilsinler .Doktorların bir bildiği var diyip razı olmuşlar.Kız sonradan bana dedi ki bebek başına para alıyorlarmış küvözde kalınca.Ben de bunu bilmiyordum devletten para aldıklarını ve çok şaşırmıştım.Yazık...
(890 puan) tarafından
allah belalarini versin
tarafından
Bebek iyimi peki şimdi
(1,371 puan) tarafından
Şükür birşey olmadı.Yatacak yeri yok bunların
0 oy
(4,455 puan) tarafından
Gördüm haberi ve doğum yaptığım hastanede varmış Allah'tan bir sıkıntı yaşamadım ama çok kötü oldum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde bendemistim (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 170 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 297 göst.

409,981 soru