0 oy
722 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba kızlar, 

Sizinle birşey paylaşmak istiyorum.. Bir kaç gün önceden eşimin ailesi benim ailemi yemeğe davet etti. Dışarıda yemek yenecekmiş.. Bizde tamam dedik.. 

Dün Bi Restauranta gidildi, herşey iyi güzel. 

Toplam 6 kişiydik. Hesap geldi, 

Eşimin babası hesabı ödedi. 

Sonrada dedi ki ya biraz fazla gelmiş hesap  fazla yazmışlar diyip söylendi.

Benim ailemde defalarca onları yemeğe götürdü ve hesap ne olursa olsun birşey söylemedi. Söylenmezde zaten. Kaldı ki kendileri davet etti. 

Hesap 300 TL 6 kişi için akşam yemeği.

İnsanında lazım değildi sizin yemeğiniz de davetiniz de diyesi geliyor.. 

Sizce bu söylemler doğru mu? Her konuda böyleler..

Ayrıca kendilerine ait küçük şirketleri var. Yani durumları normal. Normal olmasa davet etmezlerdi zaten.. Bizce gerek te yoktu davete.. 

Ama bu söylemler insanı çileden çıkarıyor. Yediğimizi kussaydık keşke 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazı insanlar edep ne bilmezler canım yediğini bile 

burnundan getirirler
-Reklam-
0 oy
(17,447 puan) tarafından
6 kişilik yemek 300 tl çok değil bence ayıp etmişler 
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Ben de tam tersini düşünüyorum madem soylendiler keşke daha çok yeseydin öylede böyle de ödemeye odicek ben olsam eve de paket yaptırırdim kiz
(79 puan) tarafından
Ay süpersin hahaha.. Çok güldüm..çok yaşa sen emi.. Düşünsene paket yaptırdığımı.. Intahar ederlerdi herhaldr
(2,576 puan) tarafından
Madem onlar seni deli ediyor sende onlari deli et akillim. Damarina baskı karışmasın sana aklımızı kullanalım:)) vallahi yapardım söylensin dursun sonuçta ödeyen kendisi
0 oy
tarafından

Nekadar ayıp

Yani küçük çocuk söylese utanirsin koskoca adam 
Ayrıca 6 kişi 300 lira gercekden çok iyi şuan bir kahvaltı 60.70 lira  o ortammda soylencek sozmu bu eminim babanlarda darilmistir ama belli etmemislerdir. 
(79 puan) tarafından
Bencede çok uygun.. Ama işte.. Okadar abartıyolar ki herşeyi.. Para para para diyorlar başka birşey demiyorlar
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Tamamen görgüsüzlük 
0 oy
tarafından
Madem ödeyemiceksin yada kem küm etceksin niye cagiriyosun ? Ayip yani boyle şeylerin lafi olmaz ayrica davet edenlerde kayin babanlar 
(79 puan) tarafından
E yani bende onu diyorum. Ozaman davet etme yani.. Benim babamda neler ödedi ona bakarsan.. Adamcağız ağzını bile açmadı
0 oy
tarafından

Hem kendi cagiriyo hem lafını ediyo ne ayıp şey babanın yerinde olsam alman usulü yapalım dünür der atardım ortaya parayi utanirdi belki bı ihtimal gerçi o zamanda şey olur aaaa olur mu oyke şey görmemiş olayım koy onu cebine falan :D

(79 puan) tarafından
Vallahi buda benim imtihanım mıdır nedir bilemedim
tarafından
Öyle galiba :)
0 oy
tarafından
Demekki çok cimri biri sen ne olursa olsun ailene bukonuyu yansıtma üzülürler 

.. Yaptığı çok yalniş
(79 puan) tarafından
Ailemde birşey demedi.. Annem hala Diyo bana ki ay yazık oldu çok ödediler.. Dedim ki a ne kafayı mı yedin.. 6 kişiyiz.. Ortalama bir tabak 50 TL ye geliyor gayet normal... Davet etmeseydiler yani..
0 oy
(798 puan) tarafından
Bari yaninizda konusmasalardida sizde aa ne iyiler comertler diye konussaydinuz:(sakabi yana ayip etmisler
0 oy
tarafından
6 kisiye az bile hersey cok oahali arti misafirin yaninda cok ayip etmisler 
0 oy
(586 puan) tarafından

Çok gelmiş se goturmeselerdi restoran a evde yapsalardi zaten aynı hesap oluyor evde de :getlost:

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,087 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 411 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 404 göst.