0 oy
212 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (617 puan) tarafından
Kizlar bimde parfumler var 3 cesir gördüm ama orda begenip aliyorum eve geliyorum begenmiyorum bana uygun ama kokusu fresh ciceksi koku ariyorum bi oneride bulunun bimdekilerden kullanan varsa ismini ativersin bana bi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

bimden parfüm kullanmadım hiç sevmiyorum şeker kokuyorlar çünkü nefret ederim şeker kokusundan :w bak koton un bu parfümü var efsane kokuyor çiçekli ferah mis gibi 

image

tarafından
Stokta yok diyor ama mağazalarında var
(2,126 puan) tarafından
Çok pahalı
tarafından
Valla artık her şey pahalı :/
-Reklam-
0 oy
(350 puan) tarafından
Adını bilmiyorum yasemin kokusu almıştım hafif, güzeldi 
0 oy
(209 puan) tarafından

bimdeki parfümler çok kötü yaa :)

bargello tavsiye ederim çok hafif çiçeksi kokuları bulabilirsin 
estee lauder kokuları çok hafif mesela
tarafından
Şu bargelloyu bi ben sevemiyorum her halde yaa erkek kokusu gibi çıktı aldıklarım
(209 puan) tarafından
niye ki kız gayet de güzel kokular var ben mağazasında görevliye sorup koklayıp öyle alıyom :)
tarafından
Bn trendyolda en çok satan iki taneyi almıştım bilmem ne muadili diye ay yok erkek kokusu gibi bi ihtimal kışın kullanılabilir ama bnm için yine ağır
(209 puan) tarafından
Chanel chance kullanıyorum kış için biraz ağır olucak tabi kışa uygun ama
Yazın da estee lauder bronze goddess bi dene istersen sende
0 oy
(310 puan) tarafından
Ben de arıyorum beğendiğim oluyor oda kalıcı değil maalesef bimden hiç denemedim ama hala arayıştayım
0 oy
(3,968 puan) tarafından

image

image

En çok bu ikisini alıyorum 

Bimden bi kere deodorant aldım da bekledikçe bebek kusmuğu gibi kokuyordu abartısız. Ben avon  parfümlerini seviyorum çok hafif ama kalıcı kokuları var. Vücut spreyi de çok uygun oluyor genelde onları alıyorum gayet parfüm gibi yarım gün kalıyor. 

(2,126 puan) tarafından
En üstteki i evlenmeden önce çok kullanıyordum annem arkadaşından alıyordu şimdi Avon satıcısı bulamıyorum bulsam onu alırdım tkrr
(3,968 puan) tarafından
Trendyolda var hala hatta arada çoklu alımlarda indirim oluyor
(2,126 puan) tarafından
Ya teşekkür ederim cnm arattım yazdigini gorunce eşime attm alicak

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
+2 oy
16 cevap 193 göst.

411,687 soru