0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar, 34 haftalık hamileyim. İki üç gündür çamaşırımda çok aşırı değil ama akıntıyla birlitke gelen bir ıslaklik var. İdrar değil eminim. Günde üç dört kez falan oluyor başta umursamadm ama korkuyorum smdi acaba suyum mu azar azar geliyor? Bebeğin hareketleri falan iyi normal 10 kereden fazla hareket etti sayiyorum

8 Cevaplar

0 oy
(571 puan) tarafından
Cnm su sanki çeşme açık kalmış gibi sanki altına işiyormuşsun gibi oluyor ben uyuyordum bi anda geldi uyandırdı beni şarıl şarıl akar 
(73 puan) tarafından
Bende filmlerde öyle gördüm öyle olıyor sandım azar azar da gelirmiş bnmki öyleydi korkarak gittim hastaneye doğum baslamıs haberim yok sancı sancı yok herkesin doğumu çok başka
(571 puan) tarafından
Demek ki herkeste farklı oluyor rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin kucağımıza sağ salim alalım
tarafından
Oğlumda öyle olmuştu ama bunda ne bileyim
-Reklam-
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Bı doktora danış  bence  benim suyum geldi  öyle  istem dışı çeşme gibi aktı  
tarafından
Randevum 15 gün sonra :(
0 oy
(10,302 puan) tarafından

Ben başıma geleni anlatayım ama herkes aynı olmaz ama dikkatli temkinli olmak lazım..benim 37. Haftamda sürekli iç camasirim islaniyodu ama bana son haftalarda akıntı olur çok normal vs. Dediler ama benim suyum siziyomuş. Karnımın içinde bir acı hissettim kontrole daha 2 gun. Vardı ama karnımın içi resmen biri cimcikliyomuş gibi bir acı vardı o zaman da kovid var ve sokağa çıkmak yasaktı. Ben kontrole gittim acil doğuma alındım suyum sızmış bebek strese girmiş susuz kalmış benjm tansiyon tavan yapmış 16 12 olmuş hemen ambulans ile özel hastaneye sevk etti devlet hastanesi aynı gün acil sezeryanla doğum yaptım bebek 16 gün kuvozde kaldı. İkinci oğlumda 38+4 de gece şarrr diye birden şu geldi annemlerde kaliyodum annemi uyandırdım o kalkınca tam giyinirken 2. Kez birdaha suyum aktı ilkinde az bir bardak kadar geldi 2. De daha fazla geldi gece hastanede geçti sabah 9 da sezeryanla doğum yaptım.

Sen yine yakın bir zamanda kontrole git ihmal etme birden de gelebilir şu azae azar sızar fark etmezsinde
tarafından
Bakalm devam ederse acile giderim teşekkür ederim:)
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Durduramazmisin doktorum oyle demisti benim erken dogum riskim vardi ama benim kuzenimin az az gelmisti anlamamisti o kontrolde acil sezeryana aldilar istersen aklina takilcagina bir doktora gorun medikallerde turnosollu ped var suyun gelip gelmedigini de anlayabilirsin renk degisiyormus
tarafından
OlmaZsa öyle yapaym canım sağol
0 oy
tarafından
Yani evet o şekilde de gelebilir ama bebegin hareketlerinde sorun yoksa acil bi durum yoktur yinede ultrasona girmek en guzeli 
tarafından
Devam ederse acile giderim teşekkür ederim:)
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Bende merak edyorum 34 hftayim ama yikaniyorim kurutyorum da bez byle ıslak oluyor dyorum herhalde yikaniyorim. Ya onun suyudur tam kurutamiyorjm Belkı öyle düşünüyorum bnde 
tarafından
Olabilir ama ne bileyim insanın aklı karışıyor
(5,961 puan) tarafından
Sancın varmı
tarafından
Hayır canm yok
0 oy
(909 puan) tarafından
Eczanede testi satılıyor bunun alıp bi kontrol edebilirsiniz pozitif çıkarsa hemen acile başvurursunuz
tarafından
Tamam teşekkür ederim:)
0 oy
(353 puan) tarafından
Benim de 38+2 de suyum gelmesiyle doğumum olmustu. Bir anda saril saril su akmisti bacaklarima dogru cesmeden su akar gibi baya geliyor onu fark edersin zaten kendine engel olamiyorsun o derece geldi bende

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 34 göst.