0 oy
533 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,154 puan) tarafından
Kizlar iki gün önce post açmıştım akıntıyla beraber cenine benzeyen bir parça düştü diye sabahına hast gittim acile doktor hiç ilgilnemedi resmi gösterdim uzaktan baktı kan istedi negatif çıkınca hamlie değilsin burası gebe acil sen kadın doğuma randevu al dedim dünde randevuya gittim oda ultrasona sıra verdi bugün için

Bugün de ultrasona gittim ama giremedim hatta içeri almadılar. 1 yaşına kızım var herkesi yabancilyor kimsede durmuyor o yüzden kimseye bırakamadım yanımda götürdüm ultrasonda sıra no veren bı bayan vardı cocukla içeri giremezein diye bagirdi bana çocuk da telefonda video izliyor sesi bile çıkmıyor ya dedim 2 dk sürüyor zaten surda dursa ne olur illa sokmicaksin içeri diye bağırdı bana sonra ordaki ablalardan rica ettim çaresiz Allah razı olsun biri sker verdi biri kucağına aldı ama beni göremeyince durmadı kızım sesiyle hastanyi ayağa kaldırdı o görevli bayan da çocuğunu kcarirlarsa sorumluluk almıyoruz demesin mi bide azarlar gibi benle konusuyor yok burda çıplak bayanlar var çocuğu sokamazsin diyo bana bende sorumlusu sensin dedim ya sırada bekelyen onca kadın seferber oldu resmen acidilar halime zerre vicdanın yokmu şurada duracak 1cyasinda bebek ne anlar ciplakliktan alttan muayeneden bana bağırmaya devam ediyor sanki keyfimden gelmişim oraya gibi bende çıkmak zorunda kaldım muayene de olmadım 

Şuanda da çok az kanamam var ağrım sızım yok 3 gündur hastaneye gidip geliyorum bı sonuca varamadım yani merak edip yazanlardan Allah razı olsun haataneydi oğlumun okuluydu koşturmaca içinde girip de göremedim yorumlarınızı hakkınızı helal edin 

11 Cevaplar

+2 oy
(788 puan) tarafından
Ay ben burdan sinir oldum küfür edecem ahlakını bozmak istemiyorum. Allah'ın cezası çaresiz kalır inşallah bigun. Bekar belliki anlamaz halden pislik
(7,154 puan) tarafından
Amin valla bende o kadar üzüldüm o kadar ah ettim ki hava da çok soğuktu çocukla otobüslerde perişan oldum muayene olcam diye hiç bı sonuca varamadım bide 50 yaşında kadın yani hiç mi çaresiz kalmadın vicdansız
(788 puan) tarafından
Allah devlet hastanesine düşürmesin. Oğlum doğduğundan beri nefret ediyorum hastaneden
-Reklam-
0 oy
(2,773 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım.  Devlet hastanesi maalesef öyle . Yani bir çoğu 
(7,154 puan) tarafından
Allah kimseyi düşürmesin malesef çoğu boyle
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Kan negatif çıktıysa demekki düşük değilmiş canım düşük.olsaydi kan hemen düşmüyor çünkü 

O gorevlide insanlıktan nasibini almamış 
(7,154 puan) tarafından
Düşük değilmiş ama neden olugunu bı anlayabilseydim iyiydi çocukla üç günüm hastanede geçti boş yere yaa ne diyin Allah vicdan merhamet versin
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Üzüldüm gerçekten canım. Özele gitme şansın yok mu 
(7,154 puan) tarafından
Özelde fiyatlar o kadar uçuk ki ultrason du muaneydi gitmek şansım olsaydı keşke bunlara muhtaç olmasaydim
(2,390 puan) tarafından
Canım başka yerden al randevu evine uzak da olsa al
0 oy
(7,435 puan) tarafından

Hamile değilsin o zaman 

Kanda çıkardı öyle bisi olsa . Adet oluyorsundur

(7,154 puan) tarafından
Bende öyle sanıyorum ama parça sanki cenine benziyordu dedim bı gidip anlayayim ne olur ne olmaz ama insanı pişman ediyolar Allah kimseyi düşürmesin devlet hastanelerne
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Mutlaka çimlere şikayet et sonra da başhekime gidip şikayet et kim olursa olsun bağırmaya hakkı yok
(7,154 puan) tarafından
Aklıma geldi şikayet etmek ama onlar da onu haklı bulacak neymiş çocuklar giremezmis çocuk dediği de 1 yaşında bebek anlayışsız vicdansizlar halden anlamazlar ki
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Ay Allah kulu kula muhtaç etmesin gerçekten ne kdr anlayışsiz insanlar var geçmiş olsun bu arada bnde arada eşim yokken mecbur çocuğumu brakcak kmse de yokken yanımda götürüyorum arabasına koyuyorum çizgi film açıyorum  susuyor ultrasona grip çıkıyorum doktorlar hiç bsy demiyor ama mecbur kocanla gt çocuğun durmuyosa bde ultrasona gidince oda yanına gelmek iesticek azar isitmektense bde anlamıyorum acil nasıl sni ultrasona almaz 
(7,154 puan) tarafından
Acil değil canım acile gittim kan verince gebe değilsin biz bakmayız kadın hastalıkları bölümüne git dediler orayada gidince ultrason istedi ultrasondaki vicdansız kadın da böyle yapınca çocuğum sefil olacagina dedim hastaneniz batsın sizin sanki keyfimden gelmişim oraya da bağırıyor bana ne hakla yani o kadar sinirlendim ki bende ona bağırdım saydırdim çıktım nasıl çıktığını hatırlamıyorum bile o sinirle Allah vicdan merhamet versin necdiyim
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Dusuk olsa kanda çıkardı canım hemen düşmüyor ben kimyasal gebelik yaşadım bir parça falan düşmedi kanımda 3 4 gün sonra sıfırlandı 
(7,154 puan) tarafından
Evet düşük değilmiş sanırım ama ne olduğunu bile anlayıp emin olabilseydim iyiydi üç gunum hastanede otobüslerde git gel yapmakla geçti hemde boş yere deselerdi ki sen düşük yapmadın su sebeten dolayi veya normal bı durum hani sağlığında sıkıntı yok benimde için rahat etseydi resmen boş yere kendimi yordum
(1,343 puan) tarafından
Böyle şeyleri çok önemsemiyor doktorlar zaten ultrasona girebilseydiniz de bir şey demezlerdi. Zaten düşük de olsa doktora gitmenize gerek yoktu ben de yaşadığım için biliyorum kimyasal gebelik yaşamış olmama rağmen yani hamile olduğumu bilmeme rağmen doktorum kendini regl oldum say bunu önemseme dedi.
0 oy
(744 puan) tarafından
Ay Allahım okudukça ben deliye döndüm ya canım acil de öyle devlette Allahım düşürmesin Allahım hakkında hayırlısı olsun canım Amin :) 
0 oy
(952 puan) tarafından
Keşke imkanı olsada herkes özele gıtse okurken sinir krizi geçirdim
0 oy
(516 puan) tarafından
O hangi devlet hastanesi öyle ya oğlum y yasında benle geliyo kactır içeride giriyor ne alaka ya manyak mı o kadın nereye bırakalım çocuğumuzu

İlgili sorular

+9 oy
22 cevap 709 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (4,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 804 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,691 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,273 cevap

37,528 kullanıcı