Kizlar iki gün önce post açmıştım akıntıyla beraber cenine benzeyen bir parça düştü diye sabahına hast gittim acile doktor hiç ilgilnemedi resmi gösterdim uzaktan baktı kan istedi negatif çıkınca hamlie değilsin burası gebe acil sen kadın doğuma randevu al dedim dünde randevuya gittim oda ultrasona sıra verdi bugün için
Bugün de ultrasona gittim ama giremedim hatta içeri almadılar. 1 yaşına kızım var herkesi yabancilyor kimsede durmuyor o yüzden kimseye bırakamadım yanımda götürdüm ultrasonda sıra no veren bı bayan vardı cocukla içeri giremezein diye bagirdi bana çocuk da telefonda video izliyor sesi bile çıkmıyor ya dedim 2 dk sürüyor zaten surda dursa ne olur illa sokmicaksin içeri diye bağırdı bana sonra ordaki ablalardan rica ettim çaresiz Allah razı olsun biri sker verdi biri kucağına aldı ama beni göremeyince durmadı kızım sesiyle hastanyi ayağa kaldırdı o görevli bayan da çocuğunu kcarirlarsa sorumluluk almıyoruz demesin mi bide azarlar gibi benle konusuyor yok burda çıplak bayanlar var çocuğu sokamazsin diyo bana bende sorumlusu sensin dedim ya sırada bekelyen onca kadın seferber oldu resmen acidilar halime zerre vicdanın yokmu şurada duracak 1cyasinda bebek ne anlar ciplakliktan alttan muayeneden bana bağırmaya devam ediyor sanki keyfimden gelmişim oraya gibi bende çıkmak zorunda kaldım muayene de olmadım
Şuanda da çok az kanamam var ağrım sızım yok 3 gündur hastaneye gidip geliyorum bı sonuca varamadım yani merak edip yazanlardan Allah razı olsun haataneydi oğlumun okuluydu koşturmaca içinde girip de göremedim yorumlarınızı hakkınızı helal edin