0 oy
599 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,006 puan) tarafından
Sorum başlıkta kızlar şimdiden teşekkürler 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,149 puan) tarafından
İşçiliği ve kalitesi kullanılan malzeme. Bir de kullanımı kolaylığı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim için ayakları,yatak olup olmaması, temizliği önemli.
0 oy
tarafından
Yere yapışık al :)
(16,040 puan) tarafından
Amaaan kiz :D ben gunduz tollamiyorum çogu valla. Heryer oyuncak onlar uyuyunca
(64,770 puan) tarafından
minder yastık koy kanepe önüne ☺️
tarafından
Öylede dağınık olur :)
Vede araba oynuyor veya roplar oynarken kaçıyor husos hemen koltuğu çek yapıyor
(16,040 puan) tarafından
Odanda oyna paşam de :)) gitsin icerde oynasin
tarafından
Genelde oturma odasindayiz artık bu kış:) çekeceğim
0 oy
(5,230 puan) tarafından
Ayaklı ve hafif olması bazı mobilyalar o kadar ağır ki yerinden kalkmıyor 
0 oy
(64,770 puan) tarafından
ben mondiden aldim cok memnunum oturma grubuysa acilir sandikli oturma yeri genis rahat olmali 

yatak odasiysa sürgülü kapi memnunum 
(64,770 puan) tarafından
ve birde yuksekligi bazam dahil hepsinin altina supurge vileda giriyo bı gardırop haric
0 oy
(15,833 puan) tarafından
Yüksek olması altı kolay temizlenebilmeli.

Koltuk ise kumaşı önemli leke tutmamali ve dizisinin az olması büyük rahatlık yeni tipler hep minderi gibi ve her girintiyi mutlaka süpürmek gerekiyor bu da yorucu oluyor.

Eğer dolap komodin vs. İse ne koyu bi renk ne de bembeyaz olmalı benim kahve ama kapkara değil mesela tozu belli etmiyor o yönden kullanışlı.

Kaba olmamalı mağazada gözümüze hoş geliyor ama eve bir geliyor oda küçük olunca kocaman görünüyor.
(64,770 puan) tarafından
ay evet kumas en önemlisi ben alirken silinebilir istedim berbat kumas yapmislar bi o kötüydü saglam diye kaplattim bakalim inşallah kullanisli olur
(15,833 puan) tarafından
İnşallah canım güzel günlerde kullan. Benimki nubuk kumas maşallah 6 senelik taş gibi neler neler döküldü üzerine hiç leke tutmadı
(64,770 puan) tarafından
amin canim cok sagol bende tay tüyü istemistiim o zaman onlar modaydi silince geciyodu.sey gibi kumasi vardi sil kocaman leke kaliyodu kremdi bide aman aman
(15,833 puan) tarafından
Ay evet biliyorum onları lekeyi emiyor  :)
(64,770 puan) tarafından
ama genel olarak saglamlik kalite memnunum
0 oy
(16,380 puan) tarafından
Kullanılan ağaç önemli iskeleti için gürgen iyiydi sanırım.ya da kayın ağacı .kumaşı çok önemli kolay silinebilir olmalı hatta şimdi çıkarılıp yılanları var diye biliyorum.hafifligi önemli benim koltukların mesela çok hafif zırt diye kendi kendime çekiyorum 
0 oy
(26,967 puan) tarafından
Öncelikle kesinlikle arkası yastıklı olanlardan alma derim. Ben yaptım o hatayı. Rahat ama çok çabuk bozuluyor. Ve odayı çok dağınık gösteriyor. Ağzı yüzü bı tarafa kayıyor. arkası düz olan ve asimetrik olmayan modeller sec derin. Oval hatlar değil de daha düz hatlar. Ayrıntıları olmasın mesela. Temizliği kolay olsun. Kolay temizlenebilir kumaslardan tercih et . Ve şimdiki aklım olsa tek renk alırdım. 2 renk değil. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 415 göst.
0 oy
6 cevap 289 göst.
0 oy
9 cevap 341 göst.
11 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde asminim09 (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 393 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Sorumvar! (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler