0 oy
50 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (260 puan) tarafından
Doğum sonrası catlaklarim kaldı ne önerirsiniz.

Göz altı kırışıklıkları ve vücut bakımı için hangi ürünler faydalı hanımlar

2 Cevaplar

0 oy
(4,554 puan) tarafından
Çatlaklara çözüm yok catlamadan önce önlem alınması gerekiyor ki o bile fayda etmiyormus genelde genetik diyorlar Nivea gece gunduz kremi kullanırım birde TV falan izlerken göz altı masaj aleti ile masaj yaparım günlük birde yüz yogası yaparım :) 
(2,133 puan) tarafından
İnanirmisin cnm ilk cocugumda asla önemsemedim hiç bir şey olmadı 2. De doktorum karnın hiç doğum yapmış gibi değil 1 çatlağın bile yok bunu koruyalım dedi en pahalı kremleri yazdı 500 TL ydi bir kremin fiyatı sadece 3 krem vardı vede düzenli her gün kullan dedi bende eşime almayalım boşver dedim çok sıkışıktık tamam dedi bana arabada bekle geliyorum dedi kremleri alıp gelmiş kartla paramız yokken ;( çok duygulanmistim hepsini kullandm düzenli bir şekilde bittikçe de aldık ama şuan görsen çatlak içindeyim gecen gün çarşıda güzellik merkezi açılmış oraya gittim sordum 5 bine hallolur toplam hiç bir şey kalmaz dedi bakınca ama uzun süre geçmiş olursa seansı çoğalır yaptrmak istiyorsan 5 sene içinde halletmemiz gerekir dedi 1 senasi 800 TL'ye geliyormuş
(1,337 puan) tarafından
Güzellik salonu nasıl hal ediyor ki çatlakları
(2,133 puan) tarafından
Bı makinayla cnm ama fiyatı cokk uygunn 800 ve her seansta gözle görülür fark kesinlikle olur dedi 4-5 seansta biter hepsi kesin
-Reklam-
0 oy
(633 puan) tarafından
Kırışıklık için peptit içerikli ürünler kullanmak gerekiyor yüz yogası da işe yarar aynı dertten nuzdaribim benimde mimik cizgilerim mevcut ama vakit ayiramiyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Huzurumm (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
15 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Esrabeyza (94 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,207 cevap

36,354 kullanıcı

...