0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (416 puan) tarafından
Kızlar ben başladım çok şükür ama uzun ve sayısı çok fazla acaba nasıl bitirdiniz kaç günde bitti 

4 Cevaplar

0 oy
(1,412 puan) tarafından
Ben sıkıştırmadan okudum belki 2 ay sürmüştür. Acele etmeyin sayıya dikkat edin 
(416 puan) tarafından
Benimde sanırım o kadar alicak abdestlimi okudunuz duanız kabul oldumu
(1,412 puan) tarafından
Her zaman abdestli değildim hamileydim abdest tutmak zor oluyordu . Allaha şükür Allah nasip etti. Benim duam niyetim 1 sayfaydi önce neler istediğimi yazdım
-Reklam-
0 oy
(6,527 puan) tarafından
Biz baya dağıtıp okuttuk ama bitiremeden yeğenimi kaybettik öylece kaldı :( 
(416 puan) tarafından
Öylemi Allah rahmet eylesin çok üzüldüm hastamiyfi
(6,527 puan) tarafından
Sağol canım. Ramazan bayramında rahatsızdı ablamlar normal huzursuzluk sandı 2 gün sonrası hastaneye götürdüler Mr çekildi beyin tümörü varmış. 20 gün sonra ameliyat 20 gün sonrası yani
Tam 40 gün sonra vefat etti :( kurban bayramına çıkamadı
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Esim.cezaevine girdi iyle hemen cikmasi imkansizdi.3 4 aya dosya sonra mahkeme sonrada uzar durur dediler.sonuc tefriciyeyi okudm sonra mucize gibi nobetci mahjemeye ciktilar hemde aniden esimde bizde hic bisi anlamadim tek degildi arkadslarjda vardi sonra ilk mahkemede ciktilar allahima dukur olsn bunu asla untmam.ben hizli okuyorm oyuzden cok rahat 3bininj ben okumusmdr gerisini gorumcem falan okumstu.
(280 puan) tarafından
Kaç güne kadr okunmasi gerekiyor adetli iken okunuyor mu ilk okumadan önce duamı mi edecem sonra bu sayı olanın hepsini okuyup en son bitince duamı okuyup amin mi diyeceğim inslh cnm bugün baslicm o dokunmatik zikirmatikle olur demi bu kadr sayı vardir herlde zikrmatikte otomatik olan
(416 puan) tarafından
Ya inşallah benim duamda kabul olur
(2,305 puan) tarafından
Canm adetli iken de okunur sorun olmaz duani basindada yapablrsn sonundada biz sonunda yqpmistik.zikirmatikle 500e kadr say sonra not al saydgn sayilari kaybatmemek icn en son toplar duani yaparsn insallah rabbm kqbul eder
(280 puan) tarafından
Bu sayı 4 bin 444 demi cnm saglsn cnm bnm duası uzun mu cnm gogleye yazınca çıkıyor mu
(2,305 puan) tarafından
Evwt canm yazdn mi cikar
0 oy
(5,896 puan) tarafından
Bende istyroim hayrli bir evimiz olsun gerçekten kiradayiz borclarimiz var acaba bir niyet üzeri tekmi okuyoruz bizim hem borcumuz var hem kiradayiz toparlanmak istyoruz bir kaç hftaya doğumum var ismi azam okuyorim o süre sayesinde mucize gbi hayalim olan şey gerçek oldu Elimde ismi azam okuyordum arkamı döndüm duam allaha bin sukurr kabul oldu
(5,896 puan) tarafından
Onuda okiyordum ama oda degil
(416 puan) tarafından
Hangisi bulamadım ya
(416 puan) tarafından
Hangisi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim çok ihtiyacım var
(5,896 puan) tarafından
(416 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah benimde duam kabul olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.