Niye bilmiyorum ama hanımlar tarafından çok fazla eleştiriye alınmışınız. Ben sizi anlıyorum sizin derdiniz uyuması değil aslında. Tam çocuğu yatırıyorsunuz ve size ait bir zaman dilimi beklerken, eşiniz uyumayı tercih ediyor. Sizin tepkiniz buna.
Bunu bu açıklıkla konuşmayı denediniz mi hiç?
Seninle vakit geçirmek istiyorum, seni ve muhabbetini özlüyorum. Yorulduğunu anlıyorum (ki bu yoğun yorgunluk hissi kesinlikle hayatların rutine binmesi ile ortaya çıkıyor) ama benimle dinlen istiyorum. Sen benim en yakın arkadaşımsın, arkadaşımı özlüyorum hiç bir şey yapamazsak bile bir çay eşliğinde genel gündemden bahsetmek istiyorum seninle. Eğer bana vakit ayırmayacak kadar yorgunsan bunu eve geldiğinde dile getirip, uyku alanımızda istirahate çekilirsen benimde senden bir beklentim olmaz ve üzülmem bunu anlayışla karşılarım.
Tarzı sakın bir ses tonuyla tamamen açıklayıcı bir beyanda bulunursanız anlaşılacağınızı düşünüyorum. Erkekleri biliyorsunuz azdan çok şey anlayamıyorlar her şeyi açıkça söylemek gerekiyor.
Sizinki uyumasına tepki değil, aranızdaki muhabbeti diri tutma isteği ve çabası.