0 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar eşim devlet kurumunda çalışıyor yani 8 5. Sabah 6.15 te uyanıyor akşamları da 12-12.30 gibi uyuruz çok geçe kalmayız. Ama eşim her akşam 9dan sonra koltukta uyuklamaya başlıyor. Ben çocuğu uyutmaya gidiyorum 21.30 gibi döndüğümde hep uyumuş oluyor. Ben 12 gibi yatacağım zaman uyandırıyorum yatağa gidiyoruz. Bu konudan dolayı defalarca tartıştık o koltukta asla uyumayacaksın birdaha dedim o gün çok uykun varsa hayatım bugün çok yoruldum ben erken uyuyim dersin geçip yatak odasında uyursun diyorum. O koltukta asla uyumucaksın dememe rağmen hala her akşam koltukta uyuyor. Çok yoruluyorum erken kalkıyorum vücudum kaldırmıyor diyor. Defalarca tartışmamıza rağmen bunu yapıyor demek ki beni ciddiye almıyor. Siz olsanız nasıl tepki verirdiniz?

31 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
Belki eşiniz koltukta uyumaya yöneldiğinde, yorgunluktan dolayı yatağa gitmeye isteksiz oluyordur.

Koltukta uykuya daha kolay dalıyordur nasıl diyeyim daha tatlı geliyordur. Ben de mesela kanepede uzanmayı çok severim daha kuytu gelir. Yorgunluğunu da kontrol edemiyor olabilir. Artık öyle bir seviyeye gelmiştir ki o yatağa kadar gidip yatmak bile zor geliyordur. Herkesin bünyesi yapısı çok farklı. 

Daha yapıcı konuşun yani bir daha koltukta yatma falan demeyin de Yorgun olduğunu biliyorum, ama her akşam koltukta uyuduğunu görmek beni yalnız hissettiriyor gibi şeyler diyin. Benim eşim de çok geç saatlere kadar yatmazdı ben yatağa hep tek girip uyurdum birkaç defa konuştum. Kesinlikle uykusunun gelmediğini yatağa girince daha çok uykusunun kaçtığını söyledi ben de rahat bıraktım çünkü gerçekten uykusunun bir türlü gelmediğine şahit oldum. Bu duruma alıştım. Sonra işi değişti çok yorulmaya başladı bazen kanepede bazen yatakta uyuyakalıyor.  Kanepede uyuyakalınca gidip saçını okşuyorum masaj yapıyorum. Bir iki saat uyanıp kalkıyor beraber tv bakıyoruz. Siz de kanepeden vazgeçiremezseniz bir iki saat izin verin uyusun sonra nazikçe uyandırın önüne çay atıştırmalık meyve vs koyun hadi canım bak sana ne getirdim diyin. Açın tvde bir şey izleyin onu yer içerken
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
6.15te uyanan birisi için 12.30 çok geç bi saat uyumak için. Uyku saatini 10.30a falan çekmeli vücudun dinlenebilmesi için 8 saat uyku şart. Bunu rutin haline getirirseniz en azından 1 1.30 saat kaliteli zaman geçirirsiniz
(2,390 puan) tarafından
Bu seferde erken uyuyor diye adama yüklenir bu kadınn
0 oy
(743 puan) tarafından
Benimkide öyle üstünü örtüyorum ben yoruluyor oda bütün gün benimki hele tembel birezda hemen uyuyakalır. Şöyle düşün sen yorgun olduğundi nasıl uyuyakalıyorsun ve normal yatakta uyumaktan daha tatlı geliyor insana oda öyle uyusun ne var 
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Valahi benim eşim de işi cok ağır ama.koltukta uyumuyor önceden hep koltukta yatardı ama çalişmadigi halde yatağa geç dyordum çnkü tek uyuyamıyorum korkunç rüyalar bazen görüyorum eşim de yalnız birkammak için hem kızımda büyüdü artık yatağa geçti ama kızmaya gerek yok ya sen odaya gidene kadar uyuya kalıyor kendi yatağında uyusun bnce ama yoruluyor oda demeki napsin tatişma cikrma bnce
0 oy
(211 puan) tarafından
 Bir de haklıymış gibi burda isyan mı yapıyorsun adam çalışıyor yoruluyor koltukta uyumuş ne var bunda çok mu değerli koltuğun gerçekten o kadar gereksiz post açıyorsunuz ki 
0 oy
(857 puan) tarafından
Oda seni darlasa hadi yatağa telefonu bırak diye senin de zoruna gider takmazsin eminim
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Benim eşimde uyuya kalır çoğu zaman bunu tartışma konusu haline getirmek yanlış çay demlerim güzelce seslerim kalkar içer kalkmazsa ben kendim içer yatarım
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Yorulup uyuyakalabilir benm eşimde öyle ben çocuğu uyutup çay hazırlar gidip uyandırırim o ara kalkar yani sende öyle yap sende uyandirmayop gece olunca hadi kalk yatağa diye uyandırma 
0 oy
(858 puan) tarafından

kesin çözüm koltuğu kaybetmek ;) 3lüyü at yerine 3 tane tekli koy yatacak yer bulamasın

(2,390 puan) tarafından
Bravo size de ne güzel çözüm buluyorsunuz böyle gereksiz saçma bir posta. Haklı olarak mı gördünüz bu kadını gerçekten
(858 puan) tarafından
her şeyi neden çok ciddiye alıyorsunuz ki? hayat o kadar dert etmek için kısa değil mi? kadına hak verdim ya da vermedim değil. bişey yazmış ben de düşündüğümü söyledim hepsi o :)
zaten başkasının hayatı hakkında bana sormadığı sürece bu düşüncen yanlış şu düşüncen doğru demem hiçbir zaman
0 oy
tarafından
Gereksiz alınganlık gösteriyorsunuz gibi geldi. Ben ev hanımıyım ve Eşim de bilir ki onun işi ne kadar ağır olursa olsun ev işi hepsinden daha ağır çünkü hem gebeyim, hem çocuk bakıyorum, hemde 7/24 evle ilgileniyorum. Siz de iyi bilirsiniz bu meseleyi.

Ancak 1kaç saat dışarı öylesine gezmek için bile çıksam eve gelince pertim çıkar. Kaldı ki bu adamlar bir de üstüne iş yapıyorlar.

Eşim de koltukta uyuyakalır, ben çok mutlu olurum. En azından biraz daha uyuyup dinlenebilecek. O esnada da evin diğer işlerini yaparım, çocuğu uyuturum, her şey bitince gider yanına kıvrılırım.

Ölü gibi uyumasına rağmen 1kaç saat bırakınca saat kaç olursa olsun (gece 4 bile oluyor bazen) kendiliğinden kalkıp beni de kaldırıyor. Onu dinç görünce ben de dinlenmiş gibi oluyorum. Yazık çünkü garibim, ben nasıl yoruluyorsam çocukla işle, o da aynı şekilde yoruluyor. Kanepede uzanması da çok gelmemeli. Kavga sebebi olmamalı.
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Esin erken kalkıyor bünyesi kaldırmıyor olabilir erkekler bu konuda biz gibi değiller ne var ki koltukta uyuya kaliyorsa 

Benim eşim de 6 da kalkıyor senin hesap ben çocuğu uyuyana kadar eşim koltukta uyuyakaliyor ama ayağı kaldirmadim hiç bunun için çok erken uyuyorsa bisiler hazırlayıp kaldirabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 840 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
0 oy
4 cevap 97 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 452 göst.

408,338 soru