0 oy
94 göst.
Aile kategorisinde (280 puan) tarafından
Kızlar dogumdan ne kadar süre sonra adet olmak gerekir benim dogum sonrası zaten bir ay kanamam oldu acaba ne zaman olurum karin agrilarim var

11 Cevaplar

0 oy
(2,551 puan) tarafından
İlk doğumda 8 ay sonra ikinci de hemen sonraki ay
(280 puan) tarafından
Aaa gerçekten miii uf ben hemen olurum sandim 8ay amma uzunmuş
(2,551 puan) tarafından
1 yıl olmayan bile var :)
(280 puan) tarafından
Ayy sıkıntı yapmıyor mu bu kadar uzun sure olmayinca hani hamilelikte neysede dogumdan sonra oo eger benimde sizin gibi olursa bosuna beklemeyeyim daha cok var :))
(2,551 puan) tarafından
Hiç yapmadı misler gibi geçti sadece adet olacağım ay aşırı ağrım oldu o kadar
tarafından
Valla benim hiç ağrım filan olmadı bende şaşırdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
38 gün sonra olmuştum ben
(280 puan) tarafından
Dogum sonrası kanama çok sürmüş müydü acaba
tarafından
Yok canım benim kanama sadece 1 hafta gelmişti 2 3 hafta da akıntı şeklinde olmuştu
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Ben ilk doğumdan sonra 14 ay hiç adet gormden 2. Ye hamile kaldım. Küçük oğlum 10 aylıkken âdet olmaya başladım. 
(280 puan) tarafından
Aaa çok şaşırıyorum suan ben 8-10 haftaya olunuyordur herhalde diye düşünmüştüm. Sıkıntı yasadiniz mi o kadar süre adet olmayinca
(9,839 puan) tarafından
Emzirdigim için olmuyordum. Sıkıntı derken şöyle adet dönemimde yine öyle şişlik hissi oluyordu ve sinir sistemim tavan yapiyodu :D ama Dr.emziren anne 2 yıl adet gormeyebilir ama süt Korur diye bişey yok önlem almazsan hamile kalırsın demişti doğum kontrol hapı kullanırken 2. Ye hamile kaldım :D
(280 puan) tarafından
Ah en korktuğum :) cok zor mu peş peşe çocuk büyütmek kaç yaşındasiniz bide
(9,839 puan) tarafından
Ben 29 yaşındayım. Oğullarım 4 ve 2 yaşında 22 var aralarında zor valla ama güzelde bir yandan da güzel öyle sürpriz olmasaydı ben asla 2. Ye cesaret edemezdim :D
0 oy
(597 puan) tarafından
İlk doğumdan 1.5 sene sonra 

İkinci doğumdan 9 ay sonra oldum herkesin ki farklı.

Kardeşim kırkı çıktıktan hemen sonra oldu mesela
0 oy
(109 puan) tarafından
5 ay sonra az az geldi 6. Ayda tam oldum
0 oy
(720 puan) tarafından
Birinci doğumumda 40 im çıktıktan sonra hiç olmadım 6 ay boyunca ikinci doğumumda 40 im çıktı oldum hap kullandım hamile kalmamak için emziriyorum diye doktor önermedi 1 ay kullanmıştım sadece hapı bıraktım adet olmadım bu süre içinde ve hamile kalmışım yani 
0 oy
(6,074 puan) tarafından
7 ay oldu dogum yapalı hala olmadim 
0 oy
(3,515 puan) tarafından
İlk dogumumdu canim 35 gun ara ara kanamalarim oldu..45gun sonra adet oldum dogumdan 
0 oy
(2,621 puan) tarafından
İlk çocuğum 8 aylık olduktan sonra oldum

2. Çocuğum 8 aylık olduktan sonra oldum 1 kezden snr 3. Hamile kaldım küçüğüm 6 aylık daha adet olmadım 
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Kızımda 40 çıktı kanamam bitti hemen haftasına oldum oğlumda 2 ay oldu daha olamadım 
0 oy
tarafından
Doğumdan 35 gün sonra oldum birde 1 hafta sonra  oldum 1 gün sürdü birde 1.5 ay sonra oldum bakalım nolacak   

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 80 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Guzelanne1 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.
0 oy
6 cevap 164 göst.
29 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esryyyy (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 106 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Fatma Nur (109 puan) tarafından soruldu

403,752 soru

12,096,178 cevap

36,399 kullanıcı

...