0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,687 puan) tarafından
Merhaba kızlar,

3 yaşındaki kızım öksürüyor ama bir türlü şurubunu içiremiyorum. İlk 2 gün aldı sonra almadı. 

Şırınga ile vermeyi denedim onu da almıyor. 

Başka yöntemleriniz var mı?

Doğru dürüst yemek de yemiyor sadece ıhlamur içirebiliyorum.  

5 Cevaplar

0 oy
(870 puan) tarafından
İhmamurun içerisine kat içir o zaman 
(4,687 puan) tarafından
Onu da içmez ki rengi değişik diye.
-Reklam-
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ❤️

Doktorlar bir şeyin içine katmayı önermiyor ben bebekliğinden yana hep şırınga ile verdim kaşıkla verince ağzından atıyordu direk şırınga ile iki üç defa da sıkarak veriyorum seninki de aklı erecek zamanda konuş içmezsen daha kötü olursun annecim diye sevdiği bi şeyi vermeyi teklif et en kötü bir şey izlerken çaktırmadan minik minik sıkıver ağzına şırınga ile oğlum da hasta altıdan beri ayaktayız duşa soktum şurup verdim öksürük falan yok ama ateş var yanıyor çocuk randevu aldım öğleden sonraya götüreceğim havalar değişiyor çocuklar etkileniyor hemen 
(4,687 puan) tarafından
Konuştum, şırınga ile vermeyi teklif ettim ama nafile. :(
Çok geçmiş olsun size de evet öyle
0 oy
(384 puan) tarafından
Bazı ilaçlar içeceklerin içine katılıyor ama hangileri bilmiyorum doktora sorma şansınız varsa sorup o şekilde içirebilirsiniz 
(4,687 puan) tarafından
Bakalım sorabilirsem teşekkür ederim
0 oy
(3,689 puan) tarafından
Ben hep şırınga ile verdim konuşa konuşa. Almadığı zamanda bi an da şırınga ile dil kenarına sıkıyorum o zaman mecbur yutuyor 
(4,687 puan) tarafından
Ağzını kapatıp kaçıyor benimki yine de denemeye çalışacağım teşekkür ederim
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Bu yüzden çok sorun yaşadık. Geçen evde ateş 39 oldu ilaç verdim anında çıkardı. Kucaklqdığım gibi hastaneye orda başka verdiler onuda çıkardı. Sonra mecbur iğne yaptılar. Şuan ne zaman ilaç desem tamam anne iğne yapmasınlar diyor içiyor. Ben asla çözüm bulamadım. İçime boğuluyorum diyor. Çizgi film, çikolata hepsini denedim olmadı. Psikolojik olarak midesini bulandırıyor benimki. 
(4,687 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun. Çok zor evet en son iyileşmezse bizim de sonumuz iğne olabilir
(2,939 puan) tarafından
Sağol canım. Size de çok geçmiş olsun. Akla karayı seçiyor insan. Kriz geliyordu şurup zamanı birde günde 6.7 defa içiyordu.
(4,687 puan) tarafından
Teşekkür ederim bayağı da içiyormuş Allah hepsini korusun
(2,939 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 389 göst.
+3 oy
9 cevap 117 göst.