0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğlum anasinifa gidiyor 8 de ders başlıyor evden 7.30 çıkıyoruz normalde 10 dk lik yol yarım saat sürüyor 

Küçük 2.5 yaşında, yavrumu uykudan zorla kaldırıp kendimle rezil ediyorum, evde zaten bırakamam deprem bolgesiyiz herşey oluyor ama bu haline de çok üzülüyorum elimde harap oldu. 

Zaten çocuklarım zayıflar gittiğimiz yol da yokuş birde, eriyip kaldılar elimde :(

Okulun servisi de yok, bebek arabasıni da gittiğimiz yol merdivenli olduğu için kullanmıyorum. 

Ahaha resmen rezil durumda gidip geliyoruz yaa şaka gibi bir çözüm de bulamadım, asla komşuya vs bırakamam, bir ayda pes ettim ben :)kendim zayıflarım diye umut ederken çocuklarım zayıfladı kurban olurum minnacık kaldilar ya :( 

13 Cevaplar

0 oy
(7,137 puan) tarafından
Keşke öğlenci yazdirsaydin sabah çok zor oluyor soğukta vs uyanmasida çok zor çocuklar icin
tarafından
İkinci dönem öğlenci olsun istedim ya :( ama böyle olacağını bilseydim şimdi yapardım
-Reklam-
0 oy
(29,111 puan) tarafından

Rabbim kolaylık versin 

tarafından
Saol canım
0 oy
(4,965 puan) tarafından
İki yıl bu dediğin şekilde devam ettik canım 8 aylık di küçüğüm 1. Sınıfa gidiyordu kızım iki yıldır servise verdik artık uzaklaştık okuldan 
tarafından
Servis olsa gözüm kapalı vereceğim ya
Zaten seneye adrese bağlı burası çıkıyor ama çocuğun adresini başka yere alıp başka okula gönderecegim rezillik vallahi
(4,965 puan) tarafından
Büyük rezillik canım iki saat önceden başlıyorsun hazırlanmaya kızı giydir küçüğü giydir kendin giyin vay çıktın vay cikacan aha iki saat
tarafından
Ayn öyle
0 oy
(336 puan) tarafından
Ben 3 çocukla gidiyorum Erzurum'un soğuğunda rabbim hepimizin yardımcısı olsun
(7,267 puan) tarafından
Âmin cümlemizin.
tarafından
Ay Allah'ım yardımcınız olsun cidden
0 oy
tarafından
Ayyy cok zormus Allah yardim etsin canim 
tarafından
Saol canım öyle zor vallahiii
0 oy
(2,381 puan) tarafından
Allahim kolaylık versin inşallah eşin sabah işe giderken bıraksa büyüğü sen küçükle kalsan evde olmaz mı? 
tarafından
Eşim müsait olduğunda zaten götürüyor da o çok daha erken çıkıyor malesef :(
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Eşiniz bıraksa sabah olmaz mı benim 9.5 aylık kızım var eşim 7.5 da birakiyo öğlen ben alıp geliyorum 
tarafından
Kız eşimin iş saatleri uysa zaten bırakacak ta adam 6 da gidiyor:(
(5,495 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım zor oluyo gerçekten
tarafından
Saol canım
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Bende öyleyim evim okula 30 dk tabi biz 40 dk ya okula varıyoruz bebem bı yaşında ev tepede aşağı iniyoruz çıkmak ayrı rezillik kendimi geçtim cocuklar mahf oluyorlar 5 kilo vermişim ben bı ayda git gelmekten ama ben bebek arabasi kulaniyorum ikisinide bindiriyorum kıyamıyorum 
tarafından
Bebek arabası var ama gittiğim yokuşlar merdivenli birde ikisini birden ittiremem diye de korkuyorum yoksa başka bir yol var baya dik bir yokuş hem araba çok sık geçiyor hemde dediğim gibi kendime güvenemiyorum elimden kaysa Bebek arabasi Allah korusun felaket olur
0 oy
(183 puan) tarafından
Müdüre durumunuzu anlatıp çocuğunuzu öğlene atlatabilirsiniz isterseniz şansınızı bu şekilde bir deneyin 
tarafından
İkinci dönem öğlenci olucak diye bu dönem sabahçı olsun istedim birde öğretmeni ni ve arkadaşlarını çok seviyor ona da kıyamam
0 oy
(702 puan) tarafından
Ben 3 çocukla gidip geldim getir götür yaptım kaç yıl çok şükür büyüdüler kendileri gidiyor artık sadece küçüğümü götür getir yapıyorum 
tarafından
Allah yardımcımız olsun çok zor vallahiii
0 oy
(2,632 puan) tarafından
Sabah eşiniz bıraksa olmuyor mu? 
tarafından
Eşim 6 da çıkıyor:(
0 oy
(9,985 puan) tarafından
Ayni durumu yaşayan ben ne kdr zor olduğunu çok iyi anlıyorum okul yollarinda oğlum astım oldu hastanelerde yattı. Kızı getir götürurken 
tarafından
Ya bende ondan korkuyorum daha havalar güzel kışın içinde ne yapacağız bilmiyorum ki
0 oy
(5,282 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ya hepiniz için çok zor hele en küçüğü için daha zor sabahın soğuğunda kalkıyor öğlenci yokmuydu 
tarafından
Öyle canım çok zor
Öğlen vardı ikinci dönem öğlen olsun istedim bilmiyorum yanlış mı yaptım şimdi de degisemem hem öğretmenini çok seviyor hem arkadaşlarını
(5,282 puan) tarafından
Çocuk alıştı tabi canım daha degiştiremezsın tabi artık mecbur katlancan Rabbim kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 215 göst.
2 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde Simsek21 (1,643 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 305 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.

408,970 soru

12,291,863 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler

...