0 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (644 puan) tarafından
Kizlar günaydın neler yapıyorsunuz ben kahvaltı yaptık sofrayı topladım evi topluyorum sabahtan bu gün hastane cantalarimi hazırladım 35 hafta oluyoruz dün gece ağrılarım olunca elimin altında olsun diye düşündüm  sizler neler yapıyorsunuz neler koyacagimi şaşırdım tek başıma yapmak zorunda kaldim

3 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Günaydın ♥️

Bende taze bir gebiş olarak uyandım, bulantıdan kahvaltı yapamadım, baş dönmesinden evi toplayamadım avel avel oturuyorum öyle
(644 puan) tarafından
Roktorun prilam filan vermedi miii?
-Reklam-
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Günaydın Allah kurtarsın Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin zibinlarda yeni Doğan'dan hariç  3-6 ay zibinda köy canim bize yeni doganlar denk gelmemişti battaniye, yelek, çay kasigi( sütun gelmezde çay kaşığı ile veriliyor. Promalt direk sütü getiriyo. Hastane çıkışı kıyafette de 4 tane filan köy bebiş kaka yapmazsa hemen çıkarmıyorlar canim 
(644 puan) tarafından
Zıbın 4 tane hastane çıkışı 4 tane çorap eldiven süt pompası aldım biberonlar emzik 3 tane değişik kalınlıkta battaniye bir tane kalın battaniye aldım 20 kadar bez ve ıslak mendil aldım kendim içinde yine 3 4 tane pijama 3 tane çorap 2 şer tane iç camasir parçaları ve kişisel bakım eşyaları aldim
0 oy
tarafından
Ay sorma sabah ezaninda sokla uyandik esim gececiydi bi de oglum miss gibi sarildi uyuyodu kipirdanmaya basladi bi de baktim burnu kaniyo 1 saate yakin beklettim hafa aydinlandi uyudugumuzda sersemim o yuzden yataktan zor ciktim cocugun kahvaltisini hazirladim bende kahce iciyorum bi yandan ayilmam lazim 
(644 puan) tarafından
Belki burun damarlarında çatlak filan vardır aklıma kötü bir şey getirme
tarafından
Cocuk doktoru da kesin olmamakla birlikte oyle soyledi zaten babasi da bende kucuklukte yaktirdik ikimizinki de catlakti ams icim ragat etmiyo yinede
(644 puan) tarafından
Annelik canim işte illa evham yapiyoruz
tarafından
Oyle canim da ya ne biliyim korkuyorum Allah'm esirgesin
(644 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinkini

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 170 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Intizam- i Kelam (3,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
+4 oy
22 cevap 346 göst.

411,832 soru

12,397,707 cevap

44,286 kullanıcı

Kategoriler

...