+3 oy
793 göst.
Diğer kategorisinde (11,455 puan) tarafından

:DVarmı arttıran bacilar :) 

image

21 Cevaplar

+4 oy
(766 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Koca tarafından aile bile olmaz olsa olsa kuru kalabalık olur :D

(11,455 puan) tarafından
Çok mantıklı :D
-Reklam-
+8 oy
(117 puan) tarafından
Güçlü olmak adına "Ben yaparım" diye atıldığınız her eylem, üzerinize görev gibi yapışır. Bir süre sonra avize, priz tamir edebilen bir elektrik ustasına, kilit değiştirebilen bir çilingire, lavoba kombi tamir edebilen bir tesisat ustasına, kusursuz badana yapabilen bir boya ustasına dönüşürsünüz.

Kimse sizin ne kadar çok şeyi tek başınıza yaptığınıza bakmaz az bakımlı ol, cilveli ol diye eleştiride bulunurlar. 

O yüzden güçlü kadın değil, mutlu kadın olmaya bakın. 
(2,206 puan) tarafından
Dinledim videoyu. Şu tespitleri çok güzeldi: Görev ve işbirliği ayrımını yapması, eşlerinin birbirlerinin alanına girmemesi gerektiği, kadının süreç erkeğin sonuç odaklı olması,
Şu noktada sunucu gibi ben de takıldım, kadının çalışması :) Ben makine mühendisiyim, erkek işi büyük oranda, kabul, ama ben de gayet yapabiliyorum neden çalışmayayım ki, bu üzdü :))
Gülümseme konusunda da katılıyorum, ünlü olmayan bir alim demiş ki, erkekle evlenmeden önce dört şeye bak;
1. Güler yüz
2. Güler yüz
3. Güler yüz
4. İlk 3 madde yoksa alma :)))
Kim acaba bu alim :))) Ben güler yüzün evlilikte hayati olduğuna inanıyorum. Canımdan can gitse eşim bir baksa bana güler yüzüyle, eririm tereyağı gibi :) Tam tersi eşim kaşları çatarsa, gözüne kasvet inerse, yüzü bulanırsa hayat enerjim sönüyor.
Saliha Erdim'i çok beğenirim ben de. Sivri dillidir ama çok tatlıdır. Kısa kısa videoları var. Tavsiye ederim duymadıysanız.
Ha bir de, ilk buluşmada bence de erkek öder hesabı :D
(5,023 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ilk buluşma konusuna.Ben de çalışan bi kadınım ama is hayatının verdiği o eril enerjiyi ve öğretmenlik rolünü mümkün olduğunca aile ve ev hayatından uzakta tutmaya başladım ve hem beynim hem vücudum rahatladı valla. Eşimi de çocuğumu da öğrencimmiş gibi sürekli kontrol edip yönlendirmek zorunda kalmıyorum artık,benim için muhteşem bisey bu bilince varmak.
(5,778 puan) tarafından
Chery cnm bakma biraz sivri dilliym dilimde  durmaz pazara gtse istediğimi  tam anlamıyla almaz rahat etmez içimi  o yüzden göndermek istemiyorum
(5,023 puan) tarafından
O zaman işin biraz zor olacak çocuklarla alışveriş biraz zor malum
(5,778 puan) tarafından
Öyle malesef
+3 oy
(13,559 puan) tarafından
Değişir diye beklemek aptallı.k olur
(11,455 puan) tarafından
Kesinlikle ✓
(2,206 puan) tarafından
Değişir diye evlenmek daha büyük aptallık değil mi ://
(13,559 puan) tarafından
Ben o aptallardanım.
+3 oy
(1,330 puan) tarafından
Aynı apartman bi yana yakın mahallede  bile oturulmaz illallah ettim
(1,330 puan) tarafından
Her sabah arayıp uykumdan uyandırr naapptıınn diye sorar demez ki daha sabahın körü.Çat kapı gelir genelde banyoda olurum nasıl çıktığımı bilmem.Zırt pırt çağırr gitmeyince surat gidince de surat bn bişi anlamadım yaa
(11,455 puan) tarafından
Aşko eşim bugün izinli ve tuvalete gitti 10 dk yani 10 bende çocuğu uyutuyorum açana kadar aradılar belki müsait değiliz adam izinli evde belki uyuyoruz ne yani derdiniz
(1,330 puan) tarafından
Ayy bizimde öyle açana kadar üst üste aranır hele o kapı açılmasın kapıya gum gum bazen duşta suyun altında duymuyorum sonra yine tavır tabi iş bekler bide gidince üstüme düşeni yaparım ama o haricini de bekler camını silmemi halısını yıkamamı gibi bnde yapmam o yüzden gittiğim zaman sofrayı kurup toplayıp mutfağı temizlemem de gözüne gelmez off çok zorlar yaa
(11,455 puan) tarafından
Benim ki ev işini işten saymaz köy işleri yapcan ki anca öyle iş yapti der yoksa asla demez ne yapıyorsun ki evin içinde olan işten nolcak der
(1,330 puan) tarafından
Böyle Kaynanalar kapatılsın
+3 oy
(7,264 puan) tarafından
Aileyle ortak iş kurulmaz 
(11,455 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ✓✓
(7,264 puan) tarafından
Valla benimki arkadaşlarıyla ortak iş yaptı pişman oldu, degilki aileyle ortak iş tövbe.
+3 oy
(885 puan) tarafından
Patates soğan ile tanışıp, bunlardan yemek olabildiğini öğrenmek sjsjsj
(11,455 puan) tarafından
Hahah anlamadım ama neyse :D
(885 puan) tarafından
Ya hiç yemek yapmayı bilmeyen prenses tayfadayım sjsjsjj
(11,455 puan) tarafından
Yenimi evlendin bacım
(885 puan) tarafından
15 senecik oldu :)
(11,455 puan) tarafından
Az olmuş kız sende haklısın :D
+2 oy
(2,184 puan) tarafından
Normal insanlar gibi anlaşılmayı beklememek lazım 

Fedakarlık beklememek lazım 

Kimse kimsenin sonradan kardeşi bacısı olamiyormus isteyen oluyo paşa paşa ama bazı kişilerde o kapasite yok :D
(11,455 puan) tarafından
Kapasite değilde kincilik kıskançlık fesatlık engel oluyor gelinleri rakibi görüyorlar
(2,184 puan) tarafından
Oda var aslında ama şu varki o kişilerin hayatı devam ediyo eden bulur:) şu rakip konusunu bir türlü anlayamiyorum şimdi ben neden abimin karısını mutsuz edeyim niye kendimle onu rakip edeyim ne alaka sjsj
(11,455 puan) tarafından
Henüz görümce olmadım ama kötü bir görümce olmam karşımdaki insan anlaşırız amenna anlasamam mesafe koyar kardeşimle iyi olurum yeter ne gerek var huzur bozmaya rahatsızlık vermeye
(2,184 puan) tarafından
Aynn öyle bende 1 senedir gorumceyim yani ona kötü davransam kiskansam kendime etmiş olurum boşuna demiyorlar insan ne ederse kendine eder diye o yüzden hep ona derim rahat ol bana karşı ablan olarak kardeş olarak gör dedim benden küçük abimin karısı:D
+2 oy
(7,435 puan) tarafından

Evet bileziklerimin bi kısmıyla araba alındı :D

(11,455 puan) tarafından
Onun için alıyorlar yoksa almzlar gibime geliyor :D
+2 oy
(12,533 puan) tarafından

Hicbiri yok bende :D 

Benim evlendikten sonra ogrendigim şey yemek yapmak oldu :woot:

(14,128 puan) tarafından
Benim.de galiba yani bukdar ev isi yemek.icinde degildim ay tek derdim.saclarimdi hatta:)
(11,455 puan) tarafından
Maşallah maşallah maşallah ❤️❤️♥
(12,533 puan) tarafından
Ay kiz hulya ben evlenene kadar ne bir yumurta kirmistim nede makarna kaynatmistim dusun :D o kadarki bilmiyodum. Ilk evlendik patates yemegi yaptim icinde hicbisey yok dumduz :D esim dediki bu ne canakkale savasindamiyiz insan şuna az kiyma koyar :D
(14,128 puan) tarafından
Hulya kim.kiz:)
(12,533 puan) tarafından
Ayy kiz pardon :D senin isim neydi hulya yazdi sandim bi an genelde yorumlasiyoruz ya :))
(14,128 puan) tarafından
Tahmin ettim.ay:) elif
(12,533 puan) tarafından
Ay elifti dimi canim ayagin nasil oldu. Annen gelebildimi
(14,128 puan) tarafından
Ayagim bilmiyorum ne durumda evet geldiler sukur kontrol var 23 unde
(12,533 puan) tarafından
Iyi bari ya olsun annen yardimci olur en azindan. Insallah ayaginda guzel kaynamistir az kalmis
(14,128 puan) tarafından
Cikarcagini sanmiyorum.ama ins bundan sonra tez iyilesir
(12,533 puan) tarafından
Insallah ya hakkinda hayirlisi
(14,128 puan) tarafından
Amin amin
+2 oy
(922 puan) tarafından
Eltin dost olmaz + aile apartmanında oturulmaz kesinlikle şuanda çıkmak için yer bakıyoruz yani
(11,455 puan) tarafından
Ben il sınırları içinde bulunmaktan nefret ediyorum sen aile apartmanı büyük cesaret
(922 puan) tarafından
Evi var diye olmasa ayrı sehirde otururduk bizde ev bakıyoruz bu ay inşallah istediğim gibi bulurum bir tane
(11,455 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
+2 oy
(864 puan) tarafından
yemek yapmak, temizlik yapmak, çorabın satın alınan bişey olduğunu öğrendim bir de...

çocuktan sonra da "o yesin be doyarım" diyen annelerin ciddi olduğunu anladım. çocuk yiyince anne gerçekten doyarmış onu öğrendim
(11,455 puan) tarafından
Analık zor imkanı olan baba olsun :)
(864 puan) tarafından
bu saatten sonra baba olmak istersek çok maliyetli olur o kadar masraf edeceğime yeni bir ev almayı tercih ederim ;)
+2 oy
(6,661 puan) tarafından
Her kaynana kayınpedere bakılmıyomuş :) bakarken varsa kaynana kayınpeder iyilik eder bakarım demiştim. Yanlarında 1 gün kalabilmek bile mucize
(11,455 puan) tarafından
Bende demiştim bunu ama asla bakılmıyor evlenmeden önceki gibi değil gerçek yüzlerini öğrenince bakamiyorsun
(6,661 puan) tarafından
Aynen öyle.
+2 oy
(762 puan) tarafından
Herseye biliyorum denmez  çünkü 

Bilirim bin laf 

Bilmem bir laf bilmiyorum deyip çekileceksin. 
(11,455 puan) tarafından
Bu ben amaa kaynanam asla çekildirmez öğren der zorlar ama tabiki yapmam :@
(762 puan) tarafından
Aynı ben :)
+2 oy
(1,560 puan) tarafından

Temizliğin hiç bitmeyecek olması :D Anneliğin dünyanın en zor sorumluluğu olduğu❤️ 

https://youtube.com/@vaye04?si=gL2d5AHo8wnVixNp

YouTube hesabımı takip edin kızlarım ❤️

(1,560 puan) tarafından
Yok kuzu onları temizleyemem ya :D
(11,455 puan) tarafından
O zaman reklam yasak aşko X :D :D
(1,560 puan) tarafından
Ayıpsın bro ❤️
(5,492 puan) tarafından
Takip ettim :)
(1,560 puan) tarafından
Teşekkürler çiçeğim ❤️
+1 oy
(639 puan) tarafından
Anenemin prensesi devri kapandi kul kedisi devri basladi

En kotusude hastayken  bile sorumluluklarin seni birakmiyor 

Cocuk koca yemek ev işi hatta bazen misafir. Bile ağırlamak zorunda kaliyorsun
(11,455 puan) tarafından
Hepsi yapılır bacım insanlar kıymet bilsin nankör olmasın
+1 oy
(2,206 puan) tarafından

Düğün takıları duruyor. 

Ben eşimin ailesinin küçük kızı gibiyim eşim de annemlerin en büyük oğlu :)

Eltimi pek severim, kuru başımıza sıkılıyoruz sadece, bekar 2 kaynımız da evlense de 4 elti şenlensek diyoruz :)

Görümcem yok.

Allah'a güvenerek çocuk yaptık :D

Aile apartmanımız olsa fena olmazdı :P

Burada çıkardığım sonuç : BEN EVLİ DEĞİLİM GALİBA:D:D:D

(11,455 puan) tarafından
Nadirde olsa aile gibi aile olan çıkıyor bize cahilleri denk gelmiş :/
+1 oy
(3,843 puan) tarafından

Kaynanan seni köle görüp her istediğini yaptırmak canı istediği zaman sana gelmek ister iZin vermezsen kötü gelin olursun :D

(11,455 puan) tarafından
İyi gelin olan nadir :D
(3,843 puan) tarafından
Bence de :D ben onlardan değilim:D
+1 oy
tarafından
Emanet veya borç olarak verilen altın asla geri dönmez.
(11,455 puan) tarafından
Asla asla deme benim döndü eksik döndü ama döndü :)
tarafından
Ben emaneten bırakmıştım henüz dönmedi. İnşallah hayırla afiyetle döner.
(11,455 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
+1 oy
(3,246 puan) tarafından
Aynen öyle canım 
(11,455 puan) tarafından
✓✓✓✓✓
+1 oy
(5,492 puan) tarafından
Sorunlu bir evliliğin düzelmesi için çocuk yapılmaz. Bu hem size hem çocuğa zarar
(11,455 puan) tarafından
Kesinlikle ✓

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 397 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 524 göst.
0 oy
8 cevap 248 göst.
25 Haziran 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,354 soru