0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (1,423 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Balkona bi ufak değişik yapmak  istiyorum.  Dış kenarlara boydan bi balkon perdesi  etrafı kapasın diye . Mutfaktaki erzak çekmecesi ve ayaklı rafı dışarı koyayım diyorum mutfak küçük olduğundan biraz ferahlasın diye.  Sizce kışın mantıklı olurmu.  Erzak derken onuda netleştirelim. Çay,şeker,un,kuruyemiş,soğan,patates, makarna, tuz gibi.

7 Cevaplar

0 oy
(1,415 puan) tarafından
Balkona yağmur fln geliyorsa o perdeyi dinlemez erzak dolabının içine eder balkonun kapalı camlı olsa harika olur annemin balkonu kapalı ve tüm erzak fazlalik balkonda duruyor boydan boya dolap yaptırdı oraya 
(1,423 puan) tarafından
Ev bizim olsa planlarım çok başka olur ancak ev bizim değil işte.
(1,423 puan) tarafından
Söylediğim tarz perdeyi ekledim yağmur  falan geçirmiyor diye biliyorum küçük boyunu almıştım baya kalın ancak hoşuma gidince komple L olan balkonun bi kısmını kapatayım diyorum erzak olan bölümün yani
(1,415 puan) tarafından
Yağmur gecirmese çok iyi olur benimde mutfak küçük tabaklar bardaklar üst üste bakliyatim buzdolabinda
-Reklam-
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Yağmur almıyorsa güzel olur canım 
(1,423 puan) tarafından
Maalesef alıyor ama en az yağmur alan kısım diyebilirim
(1,423 puan) tarafından
Söylediğim tarz perdeyi ekledim yağmur  falan geçirmiyor diye biliyorum küçük boyunu almıştım baya kalın ancak hoşuma gidince komple L olan balkonun bi kısmını kapatayım diyorum erzak olan bölümün yani
(13,119 puan) tarafından
Anladım demek istediğini olabilir canim benim k.pederin balkonda da var perde çok yağmur yağınca kapatiyoruz iyi oluyor
0 oy
(701 puan) tarafından
Evet annemin önceden öyleydi mutfak ferahlamıştı ama uzun vaadede yağmurdan dolap mahvoldu attık sonra
(1,423 puan) tarafından
Balkon perdesi düşünüyorum. Söylediğim tarz perdeyi ekledim yağmur  falan geçirmiyor diye biliyorum küçük boyunu almıştım baya kalın ancak hoşuma gidince komple L olan balkonun bi kısmını kapatayım diyorum erzak olan bölümün yani
0 oy
(112 puan) tarafından
Bende iki ayrı raflı dolabımı balkona çıkardım o köşe yağmur veya yağış almıyor ama günün belirli saatlerinde güneş vuruyor. Dolap kaplama folyosu ile camlarını kapladım. Bir aydır bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamadım. 
(1,423 puan) tarafından
Bnde balkon perdesi düşünüyorum güneş alsa bile azaltır belki . O dediğin nasıl bişe. Ekledim ben perdesi fotosunu
(112 puan) tarafından
Evet perde çok hoşmuş, alternatif olabilir.
Millet dolaplarini kaplamak için alıyor ya canım, bant gibi oluyor. Hemen hemen her zuccaciyede var.
0 oy
(16,546 puan) tarafından
Benim bir ayakkabılık vardı bu evimde vestiyer var onu erzak dolabı yaptım ama balkonda cam balkon var. Un yağ bakliyat var yani neden olmasın 
(1,423 puan) tarafından
İnşallah olur
0 oy
(2,636 puan) tarafından
Güneş alıyorsa gün içinde ısınıp gece de havalar sogudugu için cok soğuyacagi için o dengesiz durum gıdalara zarar verebilir bence ben yapmazdım sanırım ama kapalı dolap ayarlayıp güneş düşmeyecek şekilde kamufle ederseniz olabilir 
(1,423 puan) tarafından
Canım güneş alan bir yer ama L balkon olduğu için bir kısmına fazla değmiyor ne Güneş Ne yağmur ben de balkon perdesi düşünüyorum onun ekran görüntüsünü ekledim şimdi L balkonun bir kısmını bu perdeyle kapatırsam işe yarar gibi
(2,636 puan) tarafından
Perdeyi siyah degil de açık renk seçersen daha iyi olur siyah sıcağı çeker cubku
(1,423 puan) tarafından
Aynenn 2vdeki de açık renk bunu örnek olsun diye attım evdekiyşe aynı alırım herhalde
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben onların hepsini balkonda saklıyorum, mutfağım çok küçük. Bir kapaklı dolabım bir de eski ayakkabılığım var. Ayakkabılık açık ama direkt güneş almıyor. Bir sorun yaşamadım, sadece çok tozlanıyor kaplar. 
(1,423 puan) tarafından
Hmmm ben perde ile kapamayı düşünüyorum zaten etrafı cam balkon gbi düşün

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Burdan_1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
+1 oy