0 oy
110 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (551 puan) tarafından
Kızlar 4 5 günlüğüne İstanbula gezmeye geleceğiz Allah kısmet ederse yarın hava nasıl orada 3 yaşında da bebeğim var ona kislik uzun koyacağım ama eşimle ben nasıl giyinmeliyiz kısa kol giyilir mi uzun mu koysak 

7 Cevaplar

0 oy
(12,851 puan) tarafından

Valla şuan buzz gibi. Ama yarin nasil olur bilmem. Dun oglumla ciktik 10 gibi markete ben usudum tsort ustunde ince hirka onun ustunede ince mont giymistim. Ona ragmen usudum yani. Bugunde balkona ciktim baya serin.

image

Bununla oturuyorum
(551 puan) tarafından
Anladım teşekkürler ben kalın kazakta koyayım ince uzun kollu da öyleyse birde orta kalınlıkta ceket tamamdır o zaman :)
(12,851 puan) tarafından
Aksam falan disari cikacaksaniz kalin mont bile giyilir valla. Dun aksam 5 gibi cocuklari cikardim hava almaya baya baya serin degil soguktu yani.
-Reklam-
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Hava soğuk canim, uzun kol giyinin hasta olursunuz. Yanında istersen 2 tane kısa kol al 
(551 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
(4,291 puan) tarafından
Rica ederim canim. 3 yaşında bebeğin varmış onun icin kalın kıyafet koy oğlumla dışarı çıkarken altına bir tane daha giydiriyorum o derece soğuk var
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Şu an soğuk İstanbul ama belli olmuyor. Bence uzun kollu kalın koyun sıcak olursa da ona göre yedek bir şey alın yine de ama havalar soğumaya başlıyor sanki. 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Montsuz gelmeyin donarsiniz
0 oy
(2,648 puan) tarafından
Hava buz gibi artık sıcak değil güneş var ama sert siz kışlık getirin 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Valla buz gibi montlarınızı alın bebegide kalın giydir 
0 oy
tarafından
Sabah 14 derecelerde seyrediyor, öğlen gibi 15-16ya çıkıyor, geceleri 10a kadar düşüyor. Üşümem diyen bile illaki ceket ister (yani ben) ama çocuklar direkt burun akıntılı hasta olurlar Allah korusun. Kısa kollu asla önermem. Ha ceket giyerse belki olur.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 105 göst.
21 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde _GaRDeNYa_ (522 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
23 cevap 303 göst.
27 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Mavi-beyaz (2,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
19 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Berliz35 (1,169 puan) tarafından soruldu

410,761 soru

12,360,011 cevap

41,404 kullanıcı

Kategoriler

...