0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar  saclarini boyle kesip de memnun olanlar varmi aranizda saçlarım  modelin saclarindan biraz uzun ..boyle yaptirmak istiyorum kat kat.

Memnun olurmuyum acaba..yakisirmi

Eger bu güzel degilse nasil bir sey kestire bilirim.fikir veriemisiniz ..ama uzunlugundan gitmesini istemiyorum

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Saçlarını nsl uzattım cnm
(959 puan) tarafından
Yok kız maşallah güzelsin ben çok beğendim kaç yaşındasın ki 25 filan gosteriyorzun
(959 puan) tarafından
İnşallah dediğim yaştan küçük değilsindir rezil olurum ahahahahah
(959 puan) tarafından
Saçlarını hiç bozma derim kat kat kesip bu şekil daha güzel dağılma olmuyordur diğer türlü kat kat olsa görünüş olarak güzel durur ama dağılır rahat edemezsin gibime geliyo
tarafından
Yaşim 19 desem ne dersin..her kes büyük gosteriyorsun diyor o yüzden alışığım..kesmeme karari aldim..sadece sackiranlari aldircam
(959 puan) tarafından
Kız gerçekten 19 musun evet olgun duruyorsun benim yengemde olgun durur yaşından baksan şimdi dayım ondan yaşlı duruyor yengem çıtır hahahaha kaç senedir evli hiç degismemis yüzü filan aynı yani bende 24 yaşındayım görenler diyor küçük duruyorsun
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
üst ve alt arasında çok fark var gibi. ben de hep katlı kestiriyorum ilk bi beğeniyorum. kıvırcıkken daima beğeniyorum ama düzleştirince kısa ve uzun saçlar arasındaki o açık fark beni rahatsız ediyor. bi sonraki sefer bunu özellikle vurgulicam
tarafından
Aa oylemi canim ben hemde keratin yaptircaktim duz olmasi için o zzaman kötü olur
(1,576 puan) tarafından
ama güzellik göreceli ya hani belki sen seversin ;) ben sevmiyorum
tarafından
Kararsız kaldim canım
0 oy
(440 puan) tarafından
Saçların gürse ve hafif dalgalıysa güzel duruyor 
tarafından
Gur ama dalgali degil canim
(440 puan) tarafından
Ucuna sadece biraz şekil verirsin madem canım ya da çok iyi kesen olursa sorun olmaz
0 oy
tarafından
En acemi yöntemi kafanı eğip ıslak halde dümdüz kesmek. Bu pozisyonda Ensendeki saçlar yukarıda kalacağı için boyundan gitmez ama dengesiz bir kat atmış olursun. Hep böyle keserdim.

Profesyonel şekilde kat atmak istiyorsan ortadan kulak hizandan yukarı eşit şekilde 2ye ayırarak (ense ve perçem kısmı) ilk önce perçem kısmını ıslak halde tarayıp havaya kaldırır ve yine dümdüz kesersin. Aynı işlemi ense kısmı için de yaparsın.

En son üçgen şekilde kahkül kısmını alır ve o küçük parçayı ortadan ikiye ayırarak sağ tarafını sol çenene dayar ucunu paralel şekilde kesersin. Aynı işlemi sol tarafa da yaparsın.

Ardından saçını güzelce yıkar ve kurutursun, ön perçemleri de tarağı alnından (altından) tutacak şekilde yukarı tarayıp acemi fön çekersin. Bırakınca kendi havası oluşur.

Wolfcut kesimi daha çok beğeniyorum ama bu da idare eder.
tarafından
Teşekkürler canim bilgiler icin internetten bakayım dediğin kesimrde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 208 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
19 cevap 957 göst.
21 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy