+1 oy
417 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,930 puan) tarafından

Ben 23 haftalık oldum sadece 2 kilo almişim dün doktodan geldim bebek de 550 gram olmuş gayet iyi herşeyi tam yerinde dedi kapıdaki hamişleri gördüm hepsinin göbeği çıkmış bende göbek falan yok yani var da belli olmuyor bol salaş giyindiğim için biraz tereddüt oldum ama Dr bı sıkıntı görmedi şükür sizde durumlar ne <3

28 Cevaplar

+2 oy
(2,212 puan) tarafından
İkisinde de 30 kg aldım 
(117 puan) tarafından
Sonra verebildiniz mi?
(2,212 puan) tarafından
İkinciyi 3 ay önce oldum sezeryan ikisi de şuan hamile kaldığım kiloya indim :)
(117 puan) tarafından
Ben alıp verememekten çok korkuyorum :) troid hastasıyım asla Kilo veremiyorum umarım sizin başarınıza ulaşabilirim :)
(2,212 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah verirsin
(1,930 puan) tarafından
Hoooyyyy massallah
(12,855 puan) tarafından
Hamilelikte dikkat et o zaman. Diyetisyen esliginde git buldugunu yemenin kilodan baska faydasi yok
(2,212 puan) tarafından
Valla kız ilkinde 32 kg aldım ikinci de 30 :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bebeğin kilosu normal ilerlediği müddetçe senin kilo almaman bi açıdan iyi bile denebilir. 23 haftalıkken ben kaç kilo almıştım hatırlamıyorum açıkçası, gerçi şu ana kadar aldığım kilolar da gebeliğin ilk aylarında verdiğim kilolar. Yarın 32 haftalık olacak benimki, takribi 7 buçuk kilo kadar almış durumdayım. Ama işin aslı asıl kilo artışının yaşandığı haftalar bundan sonra başlıyo. 
(1,930 puan) tarafından
Evet bundan sonra başlıyor kilo alımlar sağlıklı olsun da kilo alınır da verilir de yeterki onlar alsın sağlıklı olsun kızım iki buçuk kilo doğmuştu ona rağmen çok zorlanmistim hiç yok gibiydi elimden düşecek gibi insan korkuyor
tarafından
Ben 1800 gram doğmuşum, bakalım benim oğlan kaç doğacak hayırlısıyla:)
0 oy
(4,423 puan) tarafından
2.5 kilo aldim bebeğim 3.7 kilo dogdu
(1,930 puan) tarafından
Massallah güzel korumussun kilonu bebekte güzel bir kiloda doğmuş
(2,560 puan) tarafından
Aaa nasıl yaptın onu ne yedin ne içtin spor mu yaptın :)
(4,423 puan) tarafından
Protein ve sebze agirlikli beslendim. Gebelik sekerim oldugu icin karbonhidrat dikkatli tukettim. Arada canim cekerse yiyodum tabi. Spor hic yapmadim hatta ev işi bile yapmadim esim yapti hep :)
0 oy
(117 puan) tarafından
7. Haftadan selamlar ben şimdiden 1 Kilo aldım. Doğum sonuna kadar ne olacağım diye korkuyorum :D sizde kilonuzu çok güzel korumusunuz gerçekten 
(1,930 puan) tarafından
Oy massallah bebeğe kilo aldıran şeyler yedim ben hiç hiç önemli değilim:D o alsın yeterki
0 oy
tarafından

İlkinde 15 kg aldım, yarısını verdim derken 2.ye gebe kaldım. Şimdi 29. Haftadayım toplam 10 kg almışım :( bundan sonrası beni asıl korkutan

tarafından
Apartmanda mı? Var.
(12,855 puan) tarafından
Asansor kullanma bak nasil veriyosun :) tecrube ile sabit. Ikisindede 20ser kilo aldim. Ilkinde hemen gitti kilolar 4.katta oturuyodum asansor yok. Oglumda kilolu indir cikar falan. 2.dede basta ordaydik iksiiyle in çık bu sefer bide emziriyodum falan 75le doguma girdim 55 kiloya dustum. Simdi asansor var ve okul hemen dibimde aldim valla kilolari :) 58 oldum şuan
tarafından
Annemin evinde 10 kat merdiven var asansör yok, oraya gideyim en iyisi :D
(12,855 puan) tarafından
Kiz anaaa yazik annene nasil cikiyo hele alisveris yapinca. Benim diger tarafta resmen canim cikti ama fittim :)) alisveris yap çocukla cikar. Çocugu gunde 2 3 kere indir cikar. Bebek arabasiyla yokus in çık yapardim falan. Kilo durmuyodu. Oglumda 49 kiloyu gormustum dusun
tarafından
Eey hiç sorma offff gerçekten :((
0 oy
(13,382 puan) tarafından
anne için rahat olanı 9-15 kilo arasında almak. ben 17 kilo aldım  bunun 4 ü bende kaldı. gerisi gitti
(1,930 puan) tarafından
Sende baya vermişsin aslında yiyorum biseyden kismiyorum alırım almam hiç dert etmiyorum hiç bu zamana kadar kilomu takıntı eden insan değilim almamışım yani bilemedim
(13,382 puan) tarafından
emzirmek verdiriyor canım. bu yediklerimi başka zaman yesem 150 kilo olmuştum
0 oy
(5,629 puan) tarafından
İlk hamilelikte 20 kılo aldım gebelik zehirlenmesi yaşadım 

İkinci de 10 lılo aldım 1 sene arayla hamile kaldım
(1,930 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ben yiyorum biseyden kismiyorum ama böyle iki kilo almışım kizimdada öyleydi kızım 2 buçuk kilo doğdu azdi yani nblm yemeye çalışıyorum zorluyorum inşallah bebeğim alir
(5,629 puan) tarafından
Saol canım benımde kızım 2200 doğdu 36 haftada ıkı haftada gerıdeydı.. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah canım
0 oy
(22 puan) tarafından
30 haftalık oldum 82 ile kaldım şuan 88
(1,930 puan) tarafından
İyi güzel ideal kilo
0 oy
(4,060 puan) tarafından

Ben de 22 ye kadar 3 kilo almıştım. Sonradan yardırdım 10 kiloyla kapadım:D 39+4te.

(1,930 puan) tarafından
Massallah bebeğim alsin iyi olsun da gerisi önemli değil kilo alınır da verilir de
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Ben 20 kg aldım. Hepsini geri verdim. Önemli olan bebeğin gelişimi canım. Bebek iyiyse sıkıntı yok. Benimde karnım pek belli olmuyordu.
(1,930 puan) tarafından
Evet iç karnı büyük olduğu geniş olduğu içinmiş bende onu istiyorum bebek gelişsin de ben alırım da veririm de yeterki sağlıklı olsunlar
0 oy
(4,619 puan) tarafından
İlkinde +22 ikinci de +11 aldım karnım ona rağmen yoktu :D doğum sonrası da 1 hafta da başlangıç kiloma döndüm 
(1,930 puan) tarafından
Massallah ya
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Şuan 32+1 im henüz 1 kilo bile almadım 89 ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum.
(5,744 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Güzel ozaman bende veririm inşallah;)))
(8,275 puan) tarafından
5 çocuğun peşinden koşmaktan verirsin kesin ;)))
(5,744 puan) tarafından
Hepsi büyük canım benim;)) 18,14,12 ve 4.5 yaşındalar.
(8,275 puan) tarafından
Ulooo Hay maşallah:D
(1,930 puan) tarafından
AA massallah buda değişikmiş neyse sağlıklı olsun da gerisi boş
0 oy
(8,275 puan) tarafından
25 kilo aldım 2 gebeliktede. 3.5 kilonun üstünde doğdular
(1,930 puan) tarafından
Massallah bende istiyorum biraz kilolu olsun ele avuca gelsin kızım 2 buçuk kilo doğmuştu elime almaya korkuyordum çok küçüktü ya sıpa:D
(8,275 puan) tarafından
Bnmki 37 + 4 haftalikken doktor aldi iri bebek diye . Bende seviyorum ele avuca gelen bebekleri :)))
0 oy
(5,906 puan) tarafından
Kızımda 13 kilo aldım oğlumda 9 kilo verdim 
(1,930 puan) tarafından
Massallah gene iyi vermişsin
(5,906 puan) tarafından
Yok cnm yine aldım ;) doğumdan sonra ekmek yemem ama malesefki abur cubur  yiyorum öle aldım
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Ben gebe olduğumu öğrendiğimde 50 kilo idim doğum yapmaya bir hafta kala kilom 63 idi doğumdan bir hafta sonra 55 oldum aradan iki ay geçti şuan ki kilom 52 
(1,930 puan) tarafından
Massallah gene aynı kilona dönmüşsün
(4,958 puan) tarafından
Valla keşke vermeseydim 62 de kalsaydım ama yinede elhamdülillah sağlıklıyim ya mühim değil benim için
0 oy
tarafından
Ben 20 kilo almistim :)
(1,930 puan) tarafından
Ya baya alanlar varmış eski kilolarına dönmüşler de ben diğer kızımda da hiç almamıştım böyle soyleyenlere özeniyorum:D
tarafından
Ay brn iyiki hamile kalmisim cok zayiftim iyi oldu
0 oy
(3,593 puan) tarafından
Kızımda 5 kilo oğlumda 4 kilo aldım 
(1,930 puan) tarafından
İdeal kilo bebek alsın da yeter
(3,593 puan) tarafından
Kızım 3.5 doğdu oğlum erken doğdu biraz oda 2750 doğdu zaten boyum kısa 155 çok kilo alsam yürüyemezdim
0 oy
(95 puan) tarafından
3, kg almıştım ben ☺️
(1,930 puan) tarafından
Sende az almışsın bebek aldıysa yeterki bence
(95 puan) tarafından
Bebegmin gelişimi iyiydi ama 37. Haftada acilen sezeryana alındım 2600 gram doğdu bebeğim
0 oy
(1,097 puan) tarafından
35 haftalık oldum şu ana kadar 20 kilo aldım. İlk zamanlar dikkat etmedim. Sonradan kiloma dikkat etmeye başladım. 
(1,930 puan) tarafından
Ben kendimi bildim bileli boğazım var yemeyi severim kilom şuan 62
(1,097 puan) tarafından
60 ile hamile kaldım şu an 80 kiloyum :(
0 oy
tarafından
58 dim 72-73 le doğuma girdim şuan 64üm
(1,930 puan) tarafından
İyi ideal bende 62 yim

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 118 göst.